298

Чакат те идиоте …

преди 1 година

Бай Ставри, този е за теб! Ти ще го лекуваш най-добре . бавно, но често!

297

Прокуратурата

преди 1 година

Сега твърди едно а на първото дело има писмено доказателство как прокурора е против да се препотвърди мярката и иска да бъде изменена. Един вид адвокатства на престъпника. Защо ..? Има ли журналисти които да зададат този въпрос на прокуратурата в Ст.Загора

296

Анонимен

преди 1 година

Този няма да доживее до дълбоки старини, това е ясно. Но медиите освен да повтарят отново и отново случая нека да ни информират първо, откъде идва протекцията над този индивид, и второ, какви действия са предприети спрямо с съдийката. За мен тя също е с отклонения, т.е. някакъв вид психопат.

295

Колева

преди 1 година

Защо при такива случаи все си мисля за Кръстника / за героя Америго Бонасера и дъщеря му иде реч/.!

294

Анонимен

преди 1 година

До 299 Вината е И в законите, не само в съдии и прокурори. Педофили, например, се отървават без затвор, защото законът го допуска. Питай всеки нормален човек и ще ти каже, че не може педофил да не лежи до живот. Но не това пише в закона. Също така в закона пише, че ако убиеш някого умишлено, лежиш от 10 до 20 години. Но ако убиеш съдия или полицай, наказанието е от 20 до доживот. Ако не бяха тези смс-и сега този от статията най-много при добро желание, ще го осъдят за средна повреда. Такъв е за

293

lewskar

преди 1 година

Защо никоя медия не пише и не задава правилните въпроси към Институциите?Този умствено ограничен комплексар е ОСЪДЕН с влязла в сила присъда за СЪЩОТО престъпление.РеЦе.Защо е пуснат в период на пробация за едно и също престъпление.Чл 131а НК в случайте на опасен рецидив извършителя се наказва с лишаване от свобода от 5-12г за средна телесна.Заплаха за убийство преди деянието е опит за убийство след деянието да видим кой прокурор ще има сърце да го напише в акта?

292

гого

преди 1 година

Всички татуирани *** да не видят никога момиче, да карат само на ръчичка. Момичетата да бягат далече от тях.

291

СЕГА

преди 1 година

ЗАКАЧЕТЕ НЕГОВАТА

290

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,k.290 Вината не е в законите, те са си добри, а в тези,които ги прилагат. Ако името на тази старозагорска съдийка се публикува в медиите, ако председателят на РС я освободи от длъжност за опит за прикриване жестокостта на изверга, обезобразил с 400 шева жертвата и заплашил я с убийство, тази съдийка друг път ще помисли преди да дава такава класификация на такова деяние. Но в съдебната власт, както и в други, има различни служители. Само че тук разполагат със съдбите на хората.

289

Глок

преди 1 година

До 304 Сигурен съм,че си фен на Путин,на теб ти пречат украинците,евреите,*** и разбира се педа...те.Завършен фаши...т,но трябва да четеш как приключват земния си път с главите на долу а краката вързани за стълбове!

288

Анонимен

преди 1 година

Каквото търсила, намерила го! Ако някой добре изглеждаш, възпитан млад мъж се беше пробал да ухажва жертвата, същата нямаше дори внимание да обърне на такъв ухажор. Тя доброволно избрала, татуиран, брадат ***, който да го играе лошото момче. Такъв упадък има по много напоследък - глупави, необразовани, без особени успехи в личен план, единствено татусите им по много,. Същите считат че татусите им са инвестиция в тях. И глуповатите жени кълват на такъв тип , после рев! За какво да я съжалявам, че си го избрала доброволно Айде у лево с фалшивия ви рев

287

Анонимен

преди 1 година

ПОНЕ 25% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ...НЕ БИХА ОТКАЗАЛИ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ИЛИКИРО ГЕЛА....СТРАХУВАМ СЕ ЧЕ ПРОЦЕНТА МОЖЕ И ДА Е ДОСТА ПО-ВИСОК :))

286

Анонимен

преди 1 година

Разбра ли се кой известен е покровителят на изверга и колко пари е взела съдийката?

285

до 300

преди 1 година

Стига с тоя утрeпан Шенген бе! Държавите ще се uзбuят да излезнат от ЕС, на нас само Шенген ни е в устите...

284

Затворник

преди 1 година

С нетърпение очаквам новата булка.

283

Алекс

преди 1 година

Твърдим,че сме готови за Шенген.Да видим дали съдебната система ще успее да вкара този дзвер в затвора? Ако влезе на топло,готови сме за Шенген.Ако ли не, с право не ни допускат.

282

Бонго Бонго

преди 1 година

O...още нещо , е затвора ще му правят сватба...момичето е дете на 18 още в училище.Затворниците имат и те дъщери на тая възраст.

281

Пригожин

преди 1 година

Точно такива отка-чалки търся аз !

280

Кравар

преди 1 година

Тоя е типичен български садист и кре-тен.Костадинчо Костадинчов требе да го направи депутат от партията си .

279

Анонимен

преди 1 година

Чудно какво трябва да стане още, че субектите в тази държава не разберат - докато не си оправим законите тая държава няма да пробъде? В Щатите тоя вече щяха да му порят брадясалият 3адHик в затвора, тука го пускат да си щъка необезпокяван?! За какво си говорим след като за убийство на човек лежиш смешно малко време дори да е известна личност жертвата, а тука чакаме справедливост за "лека телесна повреда"?!?