87

Рико

преди 1 година

А нашите политици ги подкрепят за Европа

86

Анонимен

преди 1 година

мн забавно като видиш, 3ма човека да спамят едни и същи глупости в различни статии. Платени майцепродавци, пожелавам ви да ви изсъхне всичко, без прането :)

85

Анонимен

преди 1 година

нащо МвНР освен да седи, да гледа и да си клати краката нещо ще направи ли ?

84

до 111

преди 1 година

явно албанците не са съгласни много, много, с мнението и виждането на фена, най вероятно считат въпросните земи за техни си, те дори македонците не ги признават, и веят техните си знамена по кварталите и селата там, това са глупави и ненужни провокации, можеха да си изиграят мача, без да правят панаири

83

Анонимен

преди 1 година

Това ли е заповедта от "посолството" - да се следи?!?!? Няма допломатически ноти, няма нищо, просто ще стоим и ще "следим"...

82

Анонимен

преди 1 година

Привърженици на Левски направиха остри изказвания в ефира на северномакедонска телевизия. Кадрите са излъчени следобед вчера. Запитани от Сител ТВ за очакванията преди снощния мач с Шкупи, български ултрас отсича:На футболистите да им кажем, че Македония е българска. Да живее България. Тука е българска земя и ше го д*хате.

81

Анонимен

преди 1 година

Свидетел съм, как преди години във Верона, по време на мача между Киево и Левски, ултрасите на Левски, пребиха семейство италианци, седнало в слакарница до стадиона. Това се случи във Верона, не в София.

80

Истина

преди 1 година

Започвам напълно да разбирам целите на г-н. Путин и СВО. И ние имаме нужда от същата, но сме бананова колония и само "следим ситуацията" без да правим нищо.

79

Анонимен

преди 1 година

Всеки шиптър носи нож. За тях на първо място е защита на честа им. Като сицилианците са. Не признават закони.

78

Анонимен

преди 1 година

Нищо, другия път няма да се правят на юнаци в чуждо село

77

Анонимен

преди 1 година

Това е все едно македонски автомобили да нахлуят насред Филиповци и после да виката - българите ни биха

76

Анонимен

преди 1 година

Жирафката веднага да слага на трупчета членството в Ес, иначе да си оди в Брюксел!

75

Анонимен

преди 1 година

Те сигурно и знамена са веели от колите :) Мамини убавци...

74

Анонимен

преди 1 година

ТУК НЕКЪВ БЕЗ РОДНИК ЧЕРВЕН ЗАСТАВА НА АЛБАНСКА ПОЗИЦИЯ...

73

Анонимен

преди 1 година

Възрожденци как продължават да насаждат омраза, пишейки че албанците са македонци. Чаир е албанска територия в Скопие. Там дори и полиция не стъпва. Интересно подуенци какво са очаквали, като са нахлури там с викове "Мръ сни шиптъри"

72

Анонимен

преди 1 година

Истината : Българските ултраси от Левски са бити от албанците в албанския квартал на Скопие .Тук няма и един замесен македонец .Оплакванията отправете към албанците .Ще научите и албанското ме име и ще разберете че всичко случило се е бой между запалянковци и тук политика няма ...и какво ще се случи..Крим и Донбас вече са руски..какво друго трябва да се случи. Ще се случи на украйна и запада и сащ,които провокатори на тази братоубийствена война..всеки ден убиват млади хора и от двете страни..и всичко това благодарение на сащ..

71

Анонимен

преди 1 година

Абе албанците ли дойдоха да бият запалянковците наркомани в Подуене или подуенци отидоха да ги дразнят насред албанската махала ?

70

ФЕН

преди 1 година

МАЛИИИ КАТО ДОЙДАТ У СОФИЯ....

69

Анонимен

преди 1 година

Не съм пулмолог но туберколозната бактерия Габриел моментално за прекрати взаимоотношенията на страната ни с македонската фалшивоизмислена държава

68

МК

преди 1 година

Чета тук че македонците са наръгали човека, образовяйте се преди да пишете и да насаждате омраза. Много сте слини на писане, отидете в Чаир, Бутел, с.Слупчане, с.Арачиново...и да ви видим колко сте силни. Там не влиза нито полиция. И не македонците не са ви били, албанците бяха, има много голяма разлика. Не одобрявам насилитето, но сте силни само на писане. Когато трябва да излезете да протестирате, няма ви никакви, но можете да хулите всичките че не стават за нищо, но ще лежите на дивана.