29

777

преди 1 година

Аман от този проф. даващ ,,компетентно , акъл. Само се меси и говори глупости. Един от тези постоянните на държавната софра.По ранно пенсиониралите се не искат и да чуят името му.

28

Разочарован

преди 1 година

Г-н Нейков ние пенсионерите помним какво направихте с пенсиите по костово време. Ами от тогава има рев и сълзи благодарение на вас. Пенсиите паднаха тогава драстично и толкова години не може да се навакса.

27

Анонимен

преди 1 година

Бизнесандрешковците източиха държавните предприятия, сега искат да точат държавата. Пазарът не ги иска, хората не ги искат, конкуренцията не им харесва, искат чрез държавата, лобизъм и държавни помощи за богати да продължат да пречат на работещия и полезен бизнес.

26

Анонимен

преди 1 година

. . . а върху него обществото постави две основни цели - еврозона и Шенген. . . . Този не знае ли, че има референдум точно за това от ОБЩЕ СТВОТО! Защо се оставяте да ви будалкат, бе българи? Единственото решение за сега е, и остава Възраждане колкото и крайни да са!

25

Финансист

преди 1 година

Тоди е от поредните неадекватни икономисти и бивши. Какво общо има между бизнеса и бюджета ? Освен, че работещите в частни бизнеси плащат данъци за бюджета. Сълзите ще са за тези, които като него разчитат на заплати от бюджета. Честита 2023 г. на тези като него и разбира се, на работещите в БНБ. Тя, сградата им не им е нито бащиния, нито пък някакви си охранители, работещи там, ще ми казват зали разбирам нещо си.

24

Анонимен

преди 1 година

Без фалити и висока безработица няма ниски нива на инфлация.За това никакви стимули и помощи за бизнеса.Всичко що плува без пояс да потъва.

23

Работник за Банките

преди 1 година

Който дава и който получава,решават как ще се извършва заплащането, това през банките е в ущърб на работниците, веднъж се опитахте да го направите, няма да се получи, защото е и не законно!

22

Анонимен

преди 1 година

Това, че ще се плащат заплати по банков път не е ли подпомагане на бизнеса? На БАНКИТЕ бизнеса??? Чрез монопол гарантиран от държавата??? И не се ли превръща така банковата такса в ефективен данък върху ВСИЧКИ граждани, плащан към. частни институции???

21

Ддд

преди 1 година

Еййй ТAPАНАРИ, ОПРАВЕТЕ СИ ОЗВУЧАВАНЕТО НА РЕКЛАМИТЕ

20

та така

преди 1 година

това че ше се плащат заплати по банков път не пречи останалата част от нея да си се дава в пликче . нали се сещате че на повечето на договора е посочена минималната .

19

бесен гражданин

преди 1 година

Бизнесът няма нужда да бъде подпомаган. Няма ковид, няма причина. Да се оправят, който не може, да фалира. Естествен подбор. Аман от чакащи на държавната хранилка.

18

Анонимен

преди 1 година

Народът е като третото съсловие във Франция през 18 век.Работи, издържа и елита- политици и бизнес, но няма кой знае какви права.Те са елит и им се полага всичко, за вас е правото да гои избирате отново да го правят.хахаха

17

В.

преди 1 година

Цял живот но хранилка.

16

шест-пет

преди 1 година

Ще има пот и трохи Иване...щот на бизнеса изобщо не му пука за хората, на които плаща кървави пари...толкова, колкото да съществуват, но не и да живеят нормално.

15

Анонимен

преди 1 година

"обществото постави две основни цели - еврозона и Шенген"Какво? Къде са доказателствата, че народът го иска, предлага и настоява? Или самопровъзгласилите се за "елит" ***, въобще не броят народната воля за обществено мнение.

14

А можеше...ако...ако

преди 1 година

бяхме народ. Племето крадливо толкова си може.

13

морски

преди 1 година

Подставени лица бизнеДСмени, нищо не ги събаря !!!

12

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 1 година

Когато се захващаш с бизнес винаги има рискове.Истинските бизнесмени не чакат на държвата.По-голямата част от тях обаче смучат яко държавен ресурс,нагуишили са се за поколения напред и пак не им стига.Все са недоволни.А какъв продукт изкарват на пазара-никой не се интересува.Вижте само млечните продукти...Половината бизнес е мутренски.Вижте им антропологията когато ги дават по телевизията.Всеки гледа да прецака другия.Ако имаше истински контролни органи,друго щеше да е.

11

Анонимен

преди 1 година

Ти ли бе мискинин, ти който направи да работим до 65г.. Изчезни!!!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя Зозо точно трябва да бъде изчистен.Такива далавераджии фирмаджии дето не осигуряват реално работещите.За да сме европейска държава Зозовци не трябва да има.