24

Чодовището Прьгожкин

преди 1 година

Дори и след като всичко свърши все още НЯМА западен експерт който със сигурност да каже какво точно се случи, как и защо. Дори нашия многознайко говори с предположения ... Теориите за "какво стана в Русия " сигурно надминаха 100 различни варианта... за съдбата на шишкавия готвач наричал Путин бащицата , който дори не е ходил казарма щото на млади години се е правил на спортист а после дълги години на продавач от улична сергийка докато не отваря ресторантче в което няколко пъти се е хранил Путин

23

Алекс

преди 1 година

Оказва се,че "Вагнер" съвсем не е била частна.Според Путин руския бюджет е платил 1 млрд.$ за издръжката.Пригожин няма защо да бъде ликвидиран.Добре си изигра ролята отредена му от Путин.Ще си поживее известно време в луксозни условия в Беларус и после тихомълком ще се върне в Русия.

22

Анонимен

преди 1 година

Този експерт важи. Обективен до голяма степен.

21

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Русия забранява само дейността на "музикантите"на руска територия но не и извън нея.Много са заблудените,които си мислят,че тази армия няма да бъде използвана в чужбина,което няма да носи негативи за Русия.Така може да се озове тази армия навсякъде по Света и това ще е за сметка на Държавата в която се е появила а не за сметка на Русия, защото тя е частна и се самоиздържа със средства придобити от дейността и а не с държавни средства.Дефакто са сухопътни"пирати".

20

Ма

преди 1 година

Тя е твоя тази армия да не си помислиш че не е

19

Ха

преди 1 година

Може да оправи съдебната реформа.

18

Анонимен

преди 1 година

Продавам боб за Български аналлизатори.

17

Гъст

преди 1 година

Не, но ще бъде заменен.

16

Петров

преди 1 година

ИкспеРД от Библиотекарския?

15

456

преди 1 година

Проблемът си е руски.

14

Анонимен

преди 1 година

Пригожин не го мислете. Мислете за крaварските лизaчи ,от близо и далече , че те подлежат на превъзпитание или изтребление. Виждайки бъдещето си в окрайна, cкимтят в един глас.

13

Ц до 9

преди 1 година

Аз пък мисля - пп, герб, дпс....да се забранят. Щото гака би трябвало да е за крадците при демокрацията!!!

12

Анонимен

преди 1 година

На чужд гроб не плачете.За БГ-тото е по важно да не се появи тука с неговата армия, че тогава ще я втасаме.Те за пари са готови на всичко.Пък като гледам в какво насипно състояние е армията ни, направо ми идва да бегам от тук без да се обръщам назад.Не се къхарете за чуждото а да гледаме нашето си, че да не изгубим и малкото което ни е останало . със суверенитетът вече сме се сбогува ли, ами поне лъвът и територията си да запазим че да не сме отново чужди в нашия си дом.Бог да пази България.

11

Психолог

преди 1 година

Ще го свитнат, след 1 година. И никой няма и да чуе как. Най- вероятно - в катастрофа, по естествен начин.:)

10

Анонимен

преди 1 година

Има ли още някой експерт или привършиха ?

9

Някой си

преди 1 година

Не! Не мисля че някой ще го притеснява повече! Той в Русия,му е забранено да се връща повече! Този човек има Предостатъчно средства,за да си живее спокойно! Самата му съпруга,си " оперира" само 5 милиона долара!-:)) А той,едва ли си знае парите! Просто постъпленията от държавата Русия,ще Секнат към Личната му сметка!!Този Бивш затворник,е свикнал да има Власт! И ще си я извоюва по един или друг начин! Но с Русия Приключи!!-:)

8

Анонимен

преди 1 година

Възраждане трябва да се забрани като партия... Това ме интересува дали ще стане.

7

Анонимен

преди 1 година

Няма как да бъде ликвидиран лесно... Вероятно има записи на компрометиранщи разговори с много от фашистите около кремълския пcиxoпат които ще изплуват веднага, ако бъде убит...

6

Анонимен

преди 1 година

Ще го почерпят с чай с аромат на Полоний. Не веднага. След време. После Путин ще участва на погребението му и ще се прекръсти. Гундяев ще пее на опелото.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък от де знае бря ,кви умни анализатори имаме )