26

Готин

преди 1 година

За кмет на София, трябва да се избере човек с потекло от София. Той трябва да е архитект или строителен инженер. В най-лошият случай, урбанист. Най-лошият избор за софиянци е Борис Бонев. На нас не ни трябват приказки как трябвало, а да прави каквото трябва за хората от града. Ще гласувам за този, който ограничи мафията в ЦМГ и облекчи достъпа до града. За този който премахне безумните велоалеи в обсега на улиците и ги обособи в безопасни и самостоятелни трасета.

25

Анонимен

преди 1 година

Не си пп.люй в сурата !

24

ПроСоТо

преди 1 година

селската даскалица,калесана за "кмет" на столицата, е права:..-За кмет не са достатъчни красивите приказки,требе си и да сичаст от Харема на Боко..

23

ДАНЧЕ, ЧЕТЕШ ЛИ!??

преди 1 година

ДАНЧЕ, ЧЕТЕШ ЛИ КОМЕНТАРИТЕ? ЧЕТИ ЧЕТИ, МНОГО ЛЮБОВ ИМА КЪМ ТЕБ! ХОРАТА ПОМНЯТ И НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ИМА СЪД ЗА ТЕБ, И ЗА КРЪГОВЕТЕ, КОИТО ТЕ ПОЛЗВАХА ЗА ПАРАВАН! НЕ МОЖЕМ ДА ДОГОНИМ И СТОЛИЦИТЕ НА БАНАНОВИ РЕПУБЛИКИ СЛЕД ВАС ГАДОВЕ!!!!!

22

Данче, данчеееее

преди 1 година

"Освен прекрасните, красиви приказки и мечти" - ти си царицата на демагогията, мила!! Дано някой ден кажеш истината, кой диктува всичките тези кражби, скрит зад твоя мил образ толкова години. На хората им се опънаха нервите от всичките неудобтва, които създадохте за не-подобряването на стандарта им на живот!!!! Срам ни е от града ни пред туристите. Всичкото това е заради Вас, госпожо "кмет", служеща на мафията в тъжната ни държавичка. В други държави се влиза в затвор за управление като Вашето

21

Анонимен

преди 1 година

Тази ще умре в рамките на годината. Ще видите.

20

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

2 години не могат да направят една отсечка от 600 метра - Ломско шосе в Обеля -само крадат и бавят ремонта, 2 години за 600 метра - ГЕРП са отвратително некадърни и крадливи марионетки в столична община. 2 ГОДИНИ за 600 МЕТРА - мъчите хората, задръствания, изкопи - какво ли не, *** ниедни! ЕТО ТОВА Е ГЕРП В СОФИЯ!!!

19

Карлос Сайнц

преди 1 година

Дани Фандани с детските градини си остана с приказките - 8 хиляди деца извън системата...

18

Карлос Сайнц

преди 1 година

Сигурно кандидатът им ще е Жоро Мазния, председателят на общинския съвет. Навсякъде го бутат.

17

леля Пена

преди 1 година

Е,ВИДЯХМЕ Я ДРУГАРКАТА. ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ СОФИЯ Е С НЕВЪЗМОЖНИ ТРОТОАРИ И РАЗБИРА СЕ С МЕТРО,КОЕТО ЕДВА ЛИ Е НЕЙНА ЗАСЛУГА.

16

Анонимен

преди 1 година

Баце ше е кмет

15

Анонимен

преди 1 година

Достатъчни са красиви жълти павета.

14

на 100%

преди 1 година

Ако и следващият кмет е като теб ,София ще падне до нивото на Абиджан !!!

13

Някой

преди 1 година

До НякойТрябва някой за избута всички чалга нарко чалготеки ефективно сега и завинаги. София стана сборище на всякакви ***** който избутаха хора пак селата или чужбина. Всички звезди са отблъскващи хората от София. Хора без класа, само бездарност и реклама от такъв сорт журналисти. Всичко в София стана престъпност. Чалга, пошлост и престъпност.

12

тя

преди 1 година

Видяхме те ,какви усилия положи, да се краде колкото може повече ! Никога София не е била в по -окаяно състояние ,резултат от твоето управление с разходване на милиарди !

11

Някой

преди 1 година

Трябва някой кмет зад който са не корумпирани полицай. Някой който да наслага ужасно много камери по кръстовища, булеварди, Люлин, околовръстни и навсякъде да се бори престъпността, катастрофи и наркотици и т.н. Също и някой със солиден гръб в съдебната система. Ефективност на видяното и събраното като доказателства и събирането на глоби и нови закони трябват. Обаче кой има този капацитет срещу *** от горе??????????

10

баба мара

преди 1 година

кои е кмета на софия борисов чрез председателят на сос от герб фандъкова с каскана главата беше само за пред медиите кои беше мвр министър румяна бъчвароваили борисов така че които и да стане кмет ще управлява този които поръчва музикататака че не хулете фандъкова сега ще видим къде ще я скрият

9

ФанДупкова

преди 1 година

ФанДупкова е олицетворениеро на бг администратора- селски кич на даскалица. По-добре Софиянски, отколкото Боко и таз' кметска мааза.

8

Западна София

преди 1 година

Данче колко години пренебрегваш хората от северозападна София? Я виж какви пари от бюджета за всичките години си инвестирала около проектите на Плевнелиев и колко в северозападна София? Колко гета сте създали в северозападна София и защо няма в югозападна? Защо се говори за метро около проектите на Плевнелиев, а не за към Военна рампа? По добе не давай съвети, защото си много лицемерна. Дай отчет какво си направила за София извън центъра и Младост?

7

Анонимен

преди 1 година

Тези от СОС дават ли си сметка, че сега като забранят тротинетките в парковете и тротоарите всички те ще плъзнат по улиците и ще има инциденти? Не могат да мислят в перспектива ама изобщо, точно за това няма да гласувам за ГЕРБ!