13

Анонимен

преди 1 година

Всяка програма е толкова добра, колкото програмиста, който я програмира. Проблемът на мухльовци като тоя на снимката е, че това са мамини синчета, които нямат представа от истинския живот и как работят нещата. Нямат достатъчно акъл и емоционална интелигентност да предвидят всички сценарии, защото това е ключово - да зададеш правилните рамки, пък нека после софтуера си се вихри.

12

робензон

преди 1 година

Тва нито е изкуствен, нито интелект. Комбинатор с вкарани изкуствени ограничения по раса и джендър. Свалих си ГПТ Бинг аппа на Майкрософт. Е&ем ти и бъгавото, нищо не ми генерира като хората. Максимум една идея по-добро от гогал търсачката.

11

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновен е-ски г-так, който е откраднал нещо. Тоя е като Зукерберг .на левия тротоар

10

С тъънката сламчица

преди 1 година

дебели грантове смукна. Балонът наду. И с тънки ръчички в на ба-лъ-ците портфейлите бръкна.

9

Панова

преди 1 година

Това е филмът Гатака. Всички трябва да се кланяме на някакъв БОТ, докато Олтман му дърпа конците.

8

Анонимен

преди 1 година

Мхм.... Пък това, да му направи презентация по дадена тема, да го накара да напише есе по дадена тема, да му реши задачата... Не домашните - бъдещето поколение няма са е същото. Ограничено развитие

7

Анонимен

преди 1 година

Този грантаджия на чужди пари наду балона ...э сега чакаме да се спука :)

6

българина

преди 1 година

който бърка на дълбоко насила, задължително ще извади нещо което няма да му хареса......... капитализма води само до едно, до пълно унищожение на всичко човешко, просто защото крайния продукт на парите са унищожение на човека. Змате ли, че преди да се измислят парите, инфлация не е имало!

5

Зевс

преди 1 година

Не революция, а пълна регресия, спрем ли да мислим, спираме да бъдем хора!

4

Чат Бот ГПТ?

преди 1 година

Колко от коментарите са писани от чат бот?

3

IT пенсионер

преди 1 година

Ако Стив Джобс беше жив чатdpt щеше да е негова заслуга, той пръв пусна персоналния помощник Сири, после излязоха разни копия, алекса, бигсби, ок гугле, сега, след толкова години излезе нещо читаво и зомбитата започнаха да вият на умрело

2

Анонимен

преди 1 година

Човечеството съвсем ще затъпее.

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя иска правила и регулации, но в същото време продължава да разработва ИИ без никакви ограничения и не смята, че трябва да се съобразява с нищо. Звучи като Джак изкормвача да иска закони, защитаващи правата на жените.