27

ББ

преди 1 година

Ами Света ни видя,как тръмп насърчи привържениците си платени от путин,предимно мафиоти,руски агенти ...да павят опит за преврат и превземане Капитолия,убиха невинни граждани на САЩ,тръмп е пряко отговорен за смърта им!или го осъждат...или учат руски и китайски!!!Война е!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Тези "обвинения" са общо взето като тези към Гешев. Едното е че си бъркал в носа, другото в г*за, третото в лявото ухо, четвъртото в дясното....и така до 37. А за дъртия пергиш кога ще има обвинения, за това че като ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ е съхранявал документи в дома си??? Или там нарочно не се пипа ?? Колко (до болка) познато!

25

Анонимен

преди 1 година

Обвинителен акт от 49 страници за 37 обвинения, към президент на САЩ. В България, нашите пишурки прокурори и съдии пишат за обикновен бандит по 49 тома обвинения.

24

полковник Колев

преди 1 година

Кои са и къде са предалите наши Топографски карти на турското посолство и защо за този шпионаж не са в трудов лагер завинаги!?...

23

Далай Лама

преди 1 година

Той поне ги съхранявал секретните документи , а нашата политическа метреса - Лена Хиенова е изнасяла секретни документи, драскала е върху тях иги е давала на чуждата преса да хулят БЪлгария ! И няма нито едно обвинение в държавна измяна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо , бе, другаре ?????? Защо национални предатели стават мин.-председатели, метреси - политически кадровици и шпиони , откровени некадърници управляват България !!! Защо ???

22

Самарин

преди 1 година

Дори 38 да са "обвиненията"за Доналд Тръмп,той беше и ще бъде истинският стопанин на САЩ през следващата 2024-г. Наборът Джо,има сериозен проблем с ориентацията и с ходовата си част.

21

Зелен Демократ

преди 1 година

Всички които не ни подкрепят са престъпници! Ние сме най-демократичното общество! Само Зелено-Либералната пропаганда е законна, всичко друго не е!

20

Доброволец

преди 1 година

Диктатурата на демократите изби над 100 млн. невинни и днес държи в робство милиони. Комунистите са аматьори пред тези античовеци.

19

Джери Бадалуна

преди 1 година

Всичко "читаво" в САЩ бива или застреляно,като братята Кенеди и не знам си кой още,или отстранено и унижено като Р.Никсън,Хенри Форд,Бенджамин Франклин и не знам си кой още...

18

УМЕН

преди 1 година

Байдън могат да го обвинят в подобно нещо защото той преди да стигне до документите пада. Или заспива.

17

Анонимен

преди 1 година

По едно обвинение за всяко място ;)

16

Анонимен

преди 1 година

Обвиненията срещу Тръмп ще паднат. Ако не беше обявил че ще се кандидатира за президент никой нямаше да повдигне обвинения срещу него.

15

Анонимен

преди 1 година

До Политическа БухалкаПолитиката е *** игра. Да не би да си мислиш че само в България е така. Навсякъде по света е така.Ако Костадинов от Възраждане стане премиер и той ще получи хиляд обвинения.

14

Анонимен

преди 1 година

Въпреки това народа ще гласува за Тръмп.

13

Хаха

преди 1 година

Този размина и Божков

12

Политическа Бухалка

преди 1 година

САЩ вече е Бананова Република точно на Нивото на България!

11

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН Трябва да е луд, да се подведе под това изнудване на Сорос и неговата марионетка Байдън.

10

Анонимен

преди 1 година

Шефът на ФБР освен, че с 50 свои сътрудници беше уличен в организиране на дезинформационна кампания срещу Тръмп и набеждаване за престъпления, без основания, се оказа, че крие стотици доказателства за престъпленията на Байдън и сие. В продължение на последните години отказваше да ги даде на конгреса и на съда. Обаче сега го заплашиха със затвор за възпрепятстване на правосъдието и даде нещо. Циркът тепърва започва, като подгонят Байдън, който е импичмънт и сие...

9

Анонимен

преди 1 година

На Трамп секретните документи ги изкараха в кутия за обувки след претърсване на имотите му. На Байдън ги изкараха с камион и без претърсване - само това, което им е дал. Интересно, кога ще съдят Байдън??? Нали са "демокрация" и с "върховенство на закона", защо роднините на Байдън с доказана корупция и подкупи от Китай, който им бил уж главния враг, плюс нарко синчето на Байдън с неговите престъпления са недосегаеми?Ако имат късмета Трамп да спечели изборите, ще им се стъжни на тия тарикати.

8

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни спекулации и лъжи срещу единственият човек, който се изправи срещу дълбоката държава и кукловодите на мумията Байдън. Доналд Тръмп е истинският президент на народа на САЩ!!!