22

СПасявайте БЪлгария

преди 5 месеца

ДПС е доказано престъпна нарочно създадена групировка маскирана като партия.Действащата КОНСТИТУЦИЯ ЗАБРАНЯВА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ .ПЕЕВСКИ е включен за следене като много опасен от САЩ и други ..Властите в София да вземат мерки за защита на народа от доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл ДПС<ГЕРБ ,СДС.Има огромни бази данни за съзнателни престъпления вкл нагли грабежи провеждани с участието на тези престъпни групировки..

21

ББ

преди 5 месеца

До Анонименще се повтора,дпс играят глупаво,наредено им от мАсква разбира се жертвайки ги,живеем в Глобален в който нито мАсква нито робите им са фактор!90 те г. на 20 век са в миналото!!!дпс имат толкова много грехове,че обявяването им за терористичта...ще е най лекото...Война е!Да ограбване Свободният Свят и да работите против него в полза путин е...Предателство...дпс!много милиарди ли има ...пеевски-цонев...имат ли...Рико,ЦРУ...Делта Форс?имате ли ядрени като путин с който да ни рекетирате??

20

ББ

преди 5 месеца

До БорилПП-ДБ тепърва ще печелят доверие въпреки руската пропаганда и вътрешните саботажи от руски агенти достигнали нива...Президентство!!!превзели всичко...медий,служби,регулатори,съд и прокуратура,от 30 г. Българите живеят в руският Ад на путин,плащащи му сметки и интереси с животите на децата си през руски ен.ч.ри като решетников!!!Бог да пази САЩ и Свободният!!!нещата ще си дойдат на мястото!!!

19

ББ

преди 5 месеца

ДПС играят опасна игра разбира се заради парите на пеевски ограбени от Българите!глуповато забравят,че живеем в Глобален Свят в който не са фактор,и вървят към обявяването им в терористичта организация...и няма пари който да ги спасят!90-те са минало!ако не го осъзнаят и продължат с руското робство,САЩ и Приятели ще ги намерят...и в Дубай!!!Война е!Бог да пази САЩ и Свободният свят!!!три файтона руско-турски роби...ама моля ви,Империй загинаха непросветени и не отчитащи реалностите,дпс срещу САЩ

18

Борил

преди 5 месеца

ДБ отдавна загубиха доверието на хората, но това минава всякакви граници.

17

Хица

преди 5 месеца

ужасссссс, луди ли сте новата коалициа, водена от вожда Иванов

16

Данчо

преди 5 месеца

Тия от ДБ днес говорят едно, утре друго, никаква последователност в думите, още по-малко в действията им.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Какво има да й се изменя на Конституциата!! Просто трябв да бъдат.махнати и сменени, точно тези, които ще променят кпнституцията!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Според Ганев "Демократична България" не е измамила избирателите си.--------В никакъв случай! Не си спомням дали е било така, но съм убеден, че преди изборите "Демократична България" е заявила на избирателите си, че ще управляват заедно с ГЕРБ и ще променят Конституцията заедно с Генерал Борисов и г-н Пеевски.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Дпс се окопават яко. Не им се дават. Ако не са в правителството, ще ка в конституцията. И пак всичко ще зависи от тях!!!

12

Брр

преди 5 месеца

Е то нямаше промяна и в Данс без Делянчо от Дпс...ама го ритнахме!!!

11

456

преди 5 месеца

КАКТО ВИНАГИ - ДПС ЩЕ ИЗТЪРГУВАТ ПОДКРЕПАТА СИ СРЕЩУ НЕЩО. ТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ БЕЗ ПОЛЗА. КАКВА Е ТЯ???

10

Психолог

преди 5 месеца

Хубаво, но В КАКВО ТОЧНО се състо3 тази Конституционна промяна? Някой ще каже ли? И кому е изгодно това???

9

Анонимен

преди 5 месеца

Айдаа на новата дъвка-опорна!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Значи точно тия и "юристите" им такава Конституция ще изпраскат, че ще ревете след като я приемат. Нито ще ви питат нито НИЩО. Вътре ще се добавят *** идеологии и свободи, малцинства, религии, истанбулски конвенции. Ще е като скопския Дисниленд, само че хартиен комикс

7

писа ми тройка преди

преди 5 месеца

писа ми тройка навремето ганев като бях студент.беше казал на една лекция как на българите много им се бил вдигнал стандарта...много негодувах тогава вътрешно; виж сега като лично на мен ми се вдгина стандарда съм склонен и аз така да мисля;като изключим тройката и неговото изказване и че е добър макроикономист, някак си му нямам доверие... склонен е да се огъва , така ми изглежда на мен ! иначе е пич!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Сънародници!Разбрахте ли че без шутове ,и без насилствено изритване и бой няма да мине нищо ?Разбрахте ли че с гласуване ,със мазни ,сладки приказки НЕ СТАВА

5

Анонимен

преди 5 месеца

Без Пеевски и Борисов няма Промяна, да ни е честито Промяната дето ни я донесоха Пеевски и Борисов, а да и онова новото дебело момче начело на правната комися, момчето на Тати.

4

Анонимен

преди 5 месеца

ХА ХА ХА ХА ХА -Хората искат съд ,присъди и политици в затворите ?!!Вие вече не само че сте нагли ами сте за народен съд !Как така в България вече 30 години само се гушкате в Народното събрание ,правите театри и крадете като за световно без да има осъдени за нищо ?Коя е тази държава в която да няма осъдени политици ?Коя ?Къде се намира ?

3

zzzzzz

преди 5 месеца

Без ДПС не можело ли? Аххх колко сте мазни и късопаметни всички бас.туни от т.нар. управляващи партии! Пиночет Ви трябва на вас господа! За да бъдете заличени завинаги тум.ори гадни.