81

Петров

преди 5 месеца

От висотата на постовете които е заемала и заем в СБ и ЕС, какво добро е видяла България от г-жа К. Георгиева? Спомням си че изрази желание хилядите бежанци от Близкия Изток да бъдат заселени в обезлюдения район на Странджа, като щяло да има още една полза - България щяла да си реши демографския проблем... Такова е мисленето и на високообразованите в скъпи западни университети младежи, говорещи лошо български език, това го чухме в записите...

80

Анонимен

преди 5 месеца

Гадни либерал-комунисти, РЪЦЕТЕ ВИ СА ИЗЦАПАНИ С КРЪВ!

79

Вал

преди 5 месеца

Твоята родина не е България,твоята родина е световния Ад на глобалистките комунисти.Един безродник няма Родина,той ема болни глобалистки амбиции.

78

Да

преди 5 месеца

Отваряйте си сметки ако искате в полски злоти никой не ни забранява.Ама зор да ни направят хубаво за наше добро е,както целият свят набодоха!Но не и насссс.

77

Сашо

преди 5 месеца

В Германия за една година фалираха 9,000 фирми,болниците искат да престукторират,спряха евро 4 Дизел,веднъж седмично месо в детските градини неможе свинско,еървът към пълното му спиране.Пазели природата! Форума не стига да напиша всички рестрикции.

76

До 83

преди 5 месеца

Збогом и Досвидания!

75

Реалист

преди 5 месеца

Значи най-висшата степен на демокрацията е рефендумът, нека българите си кажат искат или не! Стига разни платени шорошояди са ни убеждавали.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Тц,тц,тц чак пяна и хвърчи от устата, егати резила

73

Анонимен

преди 5 месеца

Абе,те могат референдум като този през 1946 г. за републиката...пак ще стане на тяхната.

72

Ton

преди 5 месеца

Не ти е вече родина,и вие сте предопределени за евро зоната ние 80 процента от българите си оставаме,така че ще се разделяме,вашият избор не е наш!!!!

71

Анонимен

преди 5 месеца

Ама ТАЯ , с какво право говори от наше, българско име?? Само като й видя пенсионерската физиономия, и се сещам за село Бисер. Айде, марш!!!!

70

Анонимен

преди 5 месеца

Няма нищо за обесняване..държавите които сте цитирали,са колониални,имат ресурси,в смисъл богати.Просто нямат нужда от евро.Но България е малка,не е силна,няма пазар и т.н.Затова гледаме да се закачим където може да изпадне някакъв келипир,и така.Да не говорим че е нелепо да сравняваме посочените държави с нас.

69

Едвали

преди 5 месеца

Така тази управлява МВФ в същото време а ние членуваме там.Има нещо збъркано май искат да ни откраднат милиардите ,като ни натикат в *** парад и да ни цифровизит.

68

Бон Бон

преди 5 месеца

Всички се правят, че Дания и Швеция не съществуват когато стсне въпрос за еврото в България. Не могат нищо да обяснят и затова мълчат като ппппп.

67

Последни Новини

преди 5 месеца

"Гощават Мария Габриел с агнешко по гергьовски след аварията на теснолинейката за Велинград" - ами те ЮдеюСемитите Свинско - Не Вкусват, все пак е била и със Съпруга си!

66

Сашо

преди 5 месеца

Аглосаксонци,кръстоносци,бити,като топани при третият кръстоносен поход!Няма какво да губим.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Никой така и не обясни защо и дания е без евро и швеция е без евро и англия беше

64

Бълб

преди 5 месеца

Вятър ечи Балкан стене,сам юнак на коня.Цял народ на борба тръгва,след юнака славен.Не щеме ний евро,не щеме ний ЕС.Болгарский лев славен,искаме си ний.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Ти всички ли си питала, че твърдиш, че никой не искал да отпадне валурния борд!

62

Бълб

преди 5 месеца

Българският лъв реве със страшна сила. България не иска чужда валута има си своя.