121

Анонимен

преди 5 месеца

Много работа се заформи за народният съд . То сталинки , то калинки , то национални предатели то крадци то убийци , то шпиони . Крали с цели композиции с товарни вагони .

120

Анонимен

преди 5 месеца

България е решено да стане собственост на еврозоната . А българите обслужващ персонал в скъпите и имоти и военни бази. Който оцелее и без това много са. Щото до 4.5 млн. Има кво дасе желае. Щото хитри са българите . Бягат в чужбина и там оцеляват. Ама ще се върнат.

119

Еврозона

преди 5 месеца

Къде е работният Доклад на БНБ, предоставен на депутатите за вредите и ползите от еврозоната. Къде е задължителният по ЗАКОН, анализ на М Финанси за вреди и ползи от прием евро НЯМА. Защо не покажете ДОГОВОР, СПОРАЗУМЕЕНИЕ, КЛАУЗА за фиксиран курс при обмен лев евро. Защото НЯМА такива. ЕЦБ, ЕСъвет, държави ЕС решават какъв ще е обменен курс, НЕ Б-Я. Губернатор на Флорида Десантис иска отказ от въвеждане на цифрова валута. Цифровото евро е ИЗМАМАТА НА ВЕКА, един софт без покритие и КОНТРОЛ! 1984

118

Пешо с еврото

преди 5 месеца

Затуй се се цун кали фустата партиите. Да преборят народа . Да му вземат и потника щото имал два. Да не ходи по референдуми и да мълчи и да не ги гледа го как крадат . И да ходи на фронта като част от частната партийна армия .

117

Помня

преди 5 месеца

как мощно се съпротивляваха комунистите от БСП за валутния борд. Казваха за властта, че се отвоювала с кръв.

116

Анонимен

преди 5 месеца

Абе като се замислиш, направо сме си родени за Еврозоната! хахаха Престъпление е, че не са ни приели още!

115

Ивелин Михайлов

преди 5 месеца

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, народът ще предопредели на референдума за еврото ;)

114

Еврозона

преди 5 месеца

Следват дългови спирали, банкови кризи. Чака ни съдбата на Гърция.Осъдени политици и банкери няма да има, като в Гърция. Голяма част от дълговете на П-я, И-я, Ис-я, Гърция покриват МАЛКИ Д-ви. От хиляда евро гръцки дълг на човек, Ф-я даде 200 евро, Германия 270 евро, МАЛКИ д-ви 570 евро. Спасяването на Гърция, беше спасяване на ГЕРМАНСКИ и ФРЕНСКИ БАНКЕРИ и БАНКИ, отпуснали БЕЗОБРАЗНИ ЗАЕМИ на Гърция. Не можем да теглим парите си, ЕЦБ ограничава суми като в Г-я 30 евро на ден. ФИНАНСОВ ПРЕВРАТ

113

Устройва само полити

преди 5 месеца

ци и Банкери. С махането на валутният борд, започва безумно теглене на заеми от полотиците, ще докарат 200 млрд дълт, сега е 40, а беше 9 преди ББ. Тези дългове ще похарчат чрез ТЕХНИ ФИРМИ. Отпадат резервите на БАНКИТЕ и регулации за СПЕЩУЛАТИВНИ КАПИТАЛИ - чака ни 1997 г. КУРСЪТ ОБМЕН - не е фиксиран, няма Договор подписан за фиксиран курс. Поемаме Дълговете на фалиралите Португалия, Испания, Италия, Гърция. Доволни ще са Френски и Немски банкери кредити ще изкупят активи и русурски на БЕЗЦЕНИ

112

776

преди 5 месеца

Ко каза? Предопределенена е да изчезне от картата, а ти за какви евро зони бръщолевиш.

111

Икономист

преди 5 месеца

Щом е така, нека да отпусне евра на обменните бюра на родината си. Нали е шефка. При това на цял международен фонд. Че и валутен прина всичкото отгоре. Може да ги даде и като безлихвен заем или пък с лихвените проценти на банките в нейната родина. Аман от такива финансови експерти като нея. Толкова правителства се смениха, че дори и зеления чорап вече не знае колко точно са. Нито пък банкянския колко вминистри е имал. Такива негови лични. Както и неговите си лични депутати.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Тази лелка е от клуба на Билдерберг. Знае тя много неща. И снася доклади за състоянието на икономиката ни, където трябва.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Да, твоята родина е предназначена вечно да слугува на някого и никога да не излиза от икономическа криза. Но какво ли знае тази лелка, която благодарение на еврозоната живее като олигарх.

108

Жиката

преди 5 месеца

ЕС влиза в жестока икон.криза.

107

Анонимен

преди 5 месеца

О, боже, това звучи и изглежда като комикс.

106

Някой

преди 5 месеца

Защо тоз зор за това евро? Голям зор.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Аиде заминахме шиш и тая се загрижи за нас не е на добре

104

Напомняне

преди 5 месеца

* за валутен курс се употребява същ. "обрАщение", с А, а когато се обръщаш към някого или правиш изявление, се пише "обрЪщение ".

103

бг до 102

преди 5 месеца

До Сталинка Георгиеватака диктуват шефовете ! братче ....а българите са прости подмазвачи ....

102

Име

преди 5 месеца

България трябва да излезе от ЕС, колкото по-скоро, толкова по-добре!