141

Бълб

преди 5 месеца

Злото не се побеждава само с добри приказки.

140

Алекси

преди 5 месеца

В коментарите, някои казват ,че тя козирува.Според мен по- скоро си е сложила ръката на горната ушна мида с цел да чува по- добре какво и шепнат и заповядват западните господари.Иначе- сбогом ТЛЪСТА заплата и др. доходи от там.

139

Референдум Кон

преди 5 месеца

Ако записите са автентички за 7% на "алабалистите", и пуснаха "кон", предполагам вирусче. Това значи че ще ПОДМЕНЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ от референдума за еврото.Те затова са толкова сигурни и учтиви в НС за приемане на Подписката.

138

Българин

преди 5 месеца

Тъз никаквица питала ли е народа какво иска ? Откъде накъде ще разпродава Родината.

137

Фяфъ

преди 5 месеца

Да изпратим майцепродавците Кирил и Асен с еднопосочен билет за Канада. За да не са самотни да изпратим и Мария с тях да им прави компания!

136

Бълб

преди 5 месеца

България си има национална валута. Казва се български лев. На който това не му харесва да ходи някъде другаде.

135

Финансист

преди 5 месеца

Тая бахча иска да ни смени еврото с копейки ! На копейки ще станат нашите парички , след като влезем в Еврозоната и ни натътрузят еврото.

134

Фън Кун Хан

преди 5 месеца

Кристалина е живото и говорещо доказателство, че жени не трябва да се занимават с политика. В момента, в който си отвори устата говори само глупости от които България получава вреди.

133

Бълб

преди 5 месеца

Утре на протест пред президентството. Българите трябва да си кажат най-после мнението на майцепродавците Кирил и Асен.

132

Кириакос Мицоракис

преди 5 месеца

Тя не козирува, това нежно загатване на римският поздрав.

131

Allseeing

преди 5 месеца

Защо се прекръсти от Сталинка на Кристалина. Какво му беше на старото име?

130

адвокат Тенев

преди 5 месеца

Да бе,да, "твоята родина" която продаваш за 30 сребърника....

129

777

преди 5 месеца

Тази на снимката на кого козирува?

128

Анонимен

преди 5 месеца

Е па не е ли права? 90% са про'с'таци дет гласуват да влязат в клуба на длъжниците да им плащат дълговете. Нека да стане.

127

Анонимен

преди 5 месеца

Моляя ненормални сте вие соросиите без мозък бог и съвест без род и родина

126

Анонимен

преди 5 месеца

Сталинка да си стои при краварите , да я пенсионират вече и да си плюска парите , така ще си умре от преяжднане

125

Копейкин

преди 5 месеца

не е щастлив. В Русия също в 4-ри области въвеждат цифрова рубла. Китай цифров юан и соц. рейтинг - страшна диКтатура. В Нигерия също цифрова валута - там загиваха хора. Чили изцяло дигитална - емигрантите избягаха от там. Русия и Китай са част от Глобалния контрол и световното правителство. Бягайте в държави, които отказаха цифрова валута. Британия като бивш член на ЕС, категорично отказа еврото, и Дания преди това пострадаха с ERMI, сега има ERM2. Махнат ли лев следва унищожаванетО на България

124

Радев

преди 5 месеца

Ами къде ще ,ходим ,бедна държава ,бе природни залежи с огромни дългове ,ще.се правим на важни,на гол *** чифте пищови,а лева и без това е свързан с еврото ,у е стабилен не защото имаме силна икономика,не слушайте копейкин,той може и да иска да въведе рублата ,която става само за тоалетна бумага

123

Не се

преди 5 месеца

Успокоявайте с ПП, че като теглят заеми няма да ни вкарат в еврото, според критерии за еврозона. Хърватия също не отговаряше, но я приеха. В момента се извършва фалит на периферни д-ви, това е съзнателен процес, за да изкупят на безценица материални активи и ресурси, земи, ток, вода, АЕЦ-ове, заводи,мини, ТЕЦ-ове. Цифровото евро няма покритие - злато, метал, петрол Нищо, това е софт, и система за контрол. 50 милиарда са отпуснати от ЕС за дигитални и цифр. приложения. В БГ хиляда фирми, също.

122

Гледайте видеа 40

преди 5 месеца

причини да не приемаме еврото. Гледайте главният мениджър на БМР за контрол и цифрови валути General manager of BIS explaining how CBDC's will look like in comparison to a current cash преди 2 г. Във Франция преди 2 г. успешно беше тествано цифровото евро. Ненапразно забраниха доста крипто - те са частни и се легализират от държавни органи. Имаме духовен преврат ЛГБТ и НПО-та обучение, промениха Закон. Финансов преврат Евро, предстои промяна Закон БНБ, Държавен преврат "алабала 7%, кон" избори