28

Анонимен

преди 5 месеца

Румен Гечев ***, по-*** най-***. Как ще коментира неща от които не разбира??? На него му дай да доносничи или да фалира държава.

27

Учен

преди 5 месеца

Ако агент Економов или г-н Фалит се изказва по тези въпроси -да знаете че няма нищо вярно.

26

ЕЕЕ

преди 5 месеца

На Гечев няма кой да му каже че служебния кабинет е поискал да използва резерва временно и после да го върне. Това са негови догадки, за които обаче трябва да си плати.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Този що не си седи на село да омайва бабите , ами са му дали трибуна да се излага още?

24

DoVladTepesh

преди 5 месеца

Това което си написал е толкова абсурдно че или си роднина на Гечев (някой от нескопосаните му синове, които зависят от него) или си платен ***. Гечев и науката са две субстанции осъдени на вечна раздяла . Не допускам , че си съпругата му на която слагаше рога из цялото УНСС.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Извадиха от нафталина червените скелети да плашат децата . Този ветропоказател Гечев какво може да анализира . Веднъж фалира държавата , изгони инвеститори като Ровър , сега пак се натиска за власт . Да се възползваш от ситуацията и да си купиш къща за жълти стотинки от банка на която си дал лиценз , докато народа си губи спестяванията в резултат на икономическата ти политика е дъното на морала . Сега се натиска за втора къща в Симеоново .

22

Анонимен

преди 5 месеца

Гечев гледай си фалитите , там си най добър

21

Възрастен

преди 5 месеца

Този няма място в българската политика ! Вместо да го окаушат че фалира държавата и постави световен рекорд по инфлация,унищожи всички спестявания на нашите майки и бащи и направи заплати и пенсии по 5 долара,той акъл дава .....Какво остави Виденов и какво остави Бойко ??????.........Пуберите и *** естествено не са в час ,по причина на възраст и липса на сравнение!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Първо, разбира се, ще започнат с доброволчески отряди по идея на натегача Тагарев. Глупаците русофоби нека отиват и ***, тяхна воля. Американците се надат , когато заприиждат ковчезите с тия доброволци, ние да намразим Русия. Напротив, ще сме й благодарни, че ни е освободила от гнусни долни русофоби. Лошото ще бъде, когато се започне с призовките.

19

от бузлуджа

преди 5 месеца

ако ви бяха поканили нямаше да имате нищо против и четворна да е . леле колко сте прозрачнииии !

18

Анонимен

преди 5 месеца

С Асен Василев сме работили заедно, не сме имали проблеми. . . . ТАКА Е С ПРЕСТЪПНИ ЦИТЕ! ВИНАГИ ИМАТ ПРОБЛЕМ С НОРМАЛНИТЕ!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Не е коалиция а експертен кабинет и вие може да го подкрепите Как да се направи съдебната реформа без подкрепа БСП се занимават с *** Копейкин с лева Итн с президенска република Кой трябва да направи важните реформи и бюджет Гъбарника харчи пари сега и в сребърния фонд се огледаха Радев само декламира руска пропаганда Аман от комунисти и популисти накрая искате да стигнем до фалит

16

Анонимен

преди 5 месеца

Пушечното месо в Украйна е на привършване. Кървава Британия и детето й САЩ не воюват собственоръчно, а настояват за контранастъпление. Байдън наскоро ни каза буквално, че сме тяхна фронтова държава. Играйте го още безгрижни оптимисти американофили, ваша работа, но няма да ви отмине общото зло.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ги питам кресльовците под прозорците на президента , включително и предателите от ПП и ГЕРБ, които са на каишка към Посолството, когато роднините им започнат да бъдат мобилизирани и пращани на фронта по идея на Тагарев, Шаламанов и други подобни иб*рици.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Това правителство стана благодарение на нашия президент Нещо като на Путин как каза на Нато обичайте си крушите от страните който са имали съветско влияние и видяхме резултата Геополитика наложи това правителство да не отидем пак в руското блато

13

Анонимен

преди 5 месеца

Бкп и РР Защо толкова ги е страх от Тагарев ???Аз го удобрявам

12

Тоя

преди 5 месеца

Опропасти държавата с неговата некадърност и безхабернист

11

Тройна коалиция

преди 5 месеца

Вече се включи и ДПС.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Този е моят идел за комунист. Като чуя думата комунист се сещам за него.

9

VladTepes

преди 5 месеца

Браво на големия български учен икономист проф. Гечев с важни изследвания в областта на финансите и кредитирането.