14

СЪНИТО

преди 5 месеца

Ша са напълно скоро......

13

Фяги

преди 5 месеца

Пръдльофците от конкуренцията на слънчевия бряг продължават да се дават в злобата си, че не могат да пренасочат туристическите потоци от българското море към тях.

12

Бон Бон

преди 5 месеца

Георги, ти си бил на някой друг курорт. Даже не си разбрал, че не си в Слънчев бряг.

11

Заьо

преди 5 месеца

Яжте чушки и домати за да сте здрави на Слънчев бряг. :-)

10

Анонимен

преди 5 месеца

За мен Златните са по реномирани, но предпочитам Албена като курорт, там си е чистичко...:)))

9

Фъця

преди 5 месеца

Слънчев бряг е традиционно най-реномираният морски курорт в Източна Европа.

8

Мьоньо

преди 5 месеца

Наскоро беше публикувана най-новата класация за най-добрите курорти в Източна Европа. Слънчев бряг в България е на първо място, на второ е Златни пясъци и на трето разбира се Албена. На спечелилите честито.

7

Ъ

преди 5 месеца

Перфектно време, перфектно обслужване, перфектен сезон, всичко това в Слънчев бряг - лято в България 2023.

6

Анонимен

преди 5 месеца

А, че те сезона го откриха още преди няколко дни, когато се удави първия пиян/дрогиран. Сега чакаме и първите състезатели по балконинг.

5

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 7 Беше от Швеция, бил общ работник там и помня, че беше украинка камериерката, а за наглето беше друг случай, май беше по варненско преди много години, но знаеш как е по Черноморието :)))

4

Анонимен

преди 5 месеца

Англичанин беше, направо я беше обезобразил. Нашите не посмяха да го затворят англичаните го изтеглиха да го "съдят" там. И Човека е свободен. Защото в Англия нищо лошо не е направил и по закон не могат да го съдят. А камериерката.....Има една песен на симпатяги - за милиони няма закони. Всеки идва тук, някви германци опитали нещо незнайно какво ...загубили са се в горите ...сезона започва.

3

Анонимен

преди 5 месеца

До Водолаза Помня го това, че некакъв от Швеция ритна в главата украинска камериерка, не помня дали го осъдиха шведа :)))

2

Водолаза

преди 5 месеца

Падане от балконите, ритане на камериерката в главата, инсцениране на кражби, събуждане на плажа голи, сутиени под водата, калкана в шок настъпан докато си почива в плитките води. Мазни течения от кремове против изгаряне, на дошли за 3 дни .. пълна лудница.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Казва се Слънчев бряг, но Слънчака звучи яко...хахахахаха :))) Ако ги познаваш родните мутри по Черноморието, ще ти бъде хем евтино, хем удобно и хубаво, но за шопите нема аванта :)))