13

Анонимен

преди 5 месеца

DO 11. С тази липса на лекари скоро ще чакаш и по 30 часа. И който разкарва линейка за едни сополи- 1000 лв глоба.

12

Урсула

преди 5 месеца

Застраховка трудова злополука :)))

11

..медиците отЛинейка

преди 5 месеца

отзовала се за минути вследствие на повикване заради това, че прилошало на някаква 15-ГОДИШНА въртиопашка, която дошла на веселбата като приятелка на 30-годишен nepгuш и се напила! После по TV един npъдлю-млад социален работник, който лигаво ни обясни, че това било "едно съвсем нормално момиче, което дошло на разговор с него, придружено от майка си"! За npъдлюто е нормално поведението на тази и той получава заплата, за да работи с такива! За майка й това също е нормално, а ние да плащаме щетите!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Агресията е само поради това, че не си вършат работата. Не е нормално да чакаш бърза помощ по три и повече часа, а понякога и въобще да не дойде! Да те размотават по телефона и да ти казват, че и без бърза помощ ще се оправиш, а когато сам отидеш в болница, да се окаже че си с инсулт и всяка минута е важна за да оцелееш. Въобще не само бързата помощ, но и цялата система на здравеопазване е пълно падение!

9

Подкрепям,но и предл

преди 5 месеца

но и предлагам, след като се определи размерът на щетата, заради която трябва да бъде парично компенсиран пострадалият медик, тази сума да се удържи от помощите, които се полагат на агресора и на цялата подкрепяща тумба около него. Ако пък случайно е на заплата, да се удържи от заплатата му или от заплатите на тези, които са го отгледали и онези, които го защитават. За последното ще дам пример - ще припомня случаят, при който НЕекзотична пийнала компания беше налетяла да бие .............

8

Анонимен

преди 5 месеца

Когато си вършиш съвестно работата не вярвам някой да упражнява върху теб агресия ама когото не ти пука за пациента той да умира ти да си пиеш кафето естествено че ще те бият поставете се на мястото на роднините

7

Анонимен

преди 5 месеца

В белите държави работещите в спешната помощ са служители под пагон и защита на държавата, като полицаите и пожарникарите. Докога ще ги бият и пречат да изпълняват дълга си, като медици. Време е отговорни дАржавници да го въведат и у нас. Медиците да настояват за защита а не разни тарикати да печелят от застраховките.

6

Анонимен

преди 5 месеца

когато няма държава е така, после няма да има лекари и ще се лекувате с молитви. Сомалия е по добре от БГ

5

Спокоен

преди 5 месеца

А безплатна застраховка за пациенти умрели от лекарско безхаберие ще има ли?

4

666

преди 5 месеца

Ами ще ги застраховате.......те са си за бой. Направо има потресаващи случай на некомпетентност, нахалство и липса на всякаква човещина.

3

Анонимен

преди 5 месеца

това е един вид имунитет да вършат поразии безнаказано

2

Анонимен

преди 5 месеца

'666 спешни медици ще се възползват от застраховката' --- слуги дяволу!

1

Анонимен

преди 5 месеца

А може ли да се гласува да е 30 хиляди лева глобата за нападение на медик плюс престой в затвора ?