175

Анонимен

преди 5 месеца

Да не мислиш,че при втория мандат/ако има такъв/Гаргамел/Бойко ще обсъжда кабинета си с теб?Голям наивник си,ако го вярваш.

174

Анонимен

преди 5 месеца

Ше има сватба. Асанка шее булката а Гаргамел младоженята. Кум щее барселонагейт. За да оттърве затвора и да не му свалят имунитета барселоната ше клекне и ше се гепи за палците. Направят ли правителство никой нема да може да го пипне.

173

Анонимен

преди 5 месеца

Посланик Мертен одобри ли министрите?

172

Възраждане

преди 5 месеца

Държавата се управлява от чужди посолства, което е неправилно, тя трябва са се управлява сама от Русия!

171

Анонимен

преди 5 месеца

Гаргамел като вицепремиер ще има задачата да плаши опозицията. Тя за друго не става.

170

Анонимен

преди 5 месеца

Стана ясно ,че ППДБ плана винаги е бил да управялват с мутрата Борисов завладявайки цялата власт чрез преврат и майдан

169

Анонимен

преди 5 месеца

Прокуратурата възобновява и проверката за кюлчетата и пачките. Около дон Буци става все по-горещо. Ще изгори завалията!

168

Анонимен

преди 5 месеца

А ще перете ли Бойко?

167

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 5 месеца

Тези от блага дума не разбират. Изобщо не им пука. Не им пука дали този народ ще го има или не даже. Пък вие дето пишете, да не мислите, че вашето мнение и "възмущение" изобщо ги интересува, че биха се замислили. трогнали? Всеки от нас си мисли, че тези дето ги гледаме по телевизията са като него, че са по някакъв начин добри и милеят за Родината, за България. Не, не са. Даже вече не наричат Родината БЪЛГАРИЯ, а просто "държавата". За коя държава говорят даже не съм сигурен.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

166

Гербер

преди 5 месеца

Аз и баща ми направихме тази държава при ГЕРБ! 2009 тодина средната работна заплата беше 489 лева! Говорете ми! Аз тях ги уважавам, нещо постигнаха, а не вашите лаладжии!

165

Алена

преди 5 месеца

България изпадна в невиждана политическа криза и единственото решение е обединение в името на народа! Генерал Бойко Борисов подаде ръка! Ако всички доказани демократични лидери, като г-н Борисов, г-жа Мария Габриел, г-н Христо Иванов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Кирил Петков се съединят, като юмрук, ще бъдат непобедима сила в битката срещу задкулисието, ДС и техните слуги в

164

Анонимен

преди 5 месеца

Промяната не е промяна. Бойко не е престъпник. Ще има евро без да сме готови икономически - доста от трудещите се хора ще го отнесат, но чак тогава ще се сетят. А за корупцията само се чудя никой ли не чу, че пичовете искат да си ходят на островите в Тихия Океан когато приключат след 4 години.... Явно със заплати ще ги купуват. Абе как да не подкрепяш ДБ и ПП. Я какво светло бъдеще се гласи.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Правилно, мишката Бойко върна мандата без дори да опита. Сега е ред на ПП и те ще правят каквото поискат. Това е положението. Другия път пак гласувайте за страхливеца борисов лол

162

орфи

преди 5 месеца

Ами няма как ,на избори ще се ходи пак,до там я докарахме всеки да ни прави на ***!Парламентарното шоу продължава ,президента го поощрява и краят се не вижда ,даже и финала!

161

Експерти, а

преди 5 месеца

Предлагам Пепи Еврото за Министър на правосъдието.

160

Анонимен

преди 5 месеца

Хора или се вдигайте и ги измитайте от парламента или се примирявайте, че последните остатъци от морал, спазване на закон и приличие в политиката са отдавна погребани. Няма смисъл от празни коментари по форумите. На тях не им пука

159

Копейкин

преди 5 месеца

До Анонимен 161 Tи ли ще кажеш? ахахаххаха

158

Анонимен

преди 5 месеца

Смее ли да откаже, особено сега, като обвиниха Борисов, ангажимент за изпиране са поели с ДБ (добавена белина)

157

Анонимен

преди 5 месеца

И правителство начело с ПП и ДБ няма да има. В понеделник връщате мандата неизпълнен.

156

Анонимен

преди 5 месеца

Целта е народа да разбере, че изборите тук вече са нещо немислимо и ненужно, трябва да се примирият с факта, че не те избират.Ротацията всъщност е подмяна на изборните резултати, демонстративно фалшифициране на вота на избирателите.