215

Политолог

преди 5 месеца

Другарят Денков не е никакъв академик ! Ако наистина беше академик , щеше да знае прекрасно, че е употребен като салфетка ,докато зад него кукловодите му потриват доволно крадливи ръчички ! Еееех, Денков , никакъв академик не си ! Дори изглеждаш глупаво в позата си на мин.-председател ! Ако беше наистина учен , щеше да имаш поне интелигентно достойнство !

214

Далай Лама

преди 5 месеца

Ето двама посредственици, които могат да бъдат само чиновници ! А суверенът ги слага да му управляват държавата !!!! Значи суверенът е доста глупав и т.ъп !

213

ХАХАХА

преди 5 месеца

НЯМАТ ВИЗИЯ И ДВАМАТА И НЕ САМО

212

Am P

преди 5 месеца

Чудесни! Фалшиви усмивки, фалшив морал, готови да продадат страната си на безценица. Хайде сега МИГ овете ( колкото имате ) Арсенал с приоритет обслужва укр. И ще очакваме вашите сили по график.

211

Ц

преди 5 месеца

Не злобейте! Още утре ще има предложение за Правителство пред Радев!!!

210

Анонимен

преди 5 месеца

"Герб е първа политическа сила,а министри няма да има.Смятайте какво става." Само че драги, Герб не е нито първа, нито никаква политическа сила. Просто защото е ОПГ, сбирщина престъпници, шайка айдуци, банда разбойници, чиято цел и верую е единствено пълното и всеобхватно ограбване на българския народ! И то не защото мразят народа си, те с удоволствие биха ограбили и други народи, но не са толкова глупави и си дават реална оценка на възможностите.

209

Анонимен

преди 5 месеца

Още се чудиме защо Бати Баце не е дигнал базуката

208

Анонимен

преди 5 месеца

Костенурък-тревопасник е повел летателно био от птицефермата. И по отделно и във валентост тези двамата са изтъргани черджета. И понеже няма къде да идат, пак се замъглиха в левадата край Банкя. Он заеко и дмацате шгя трапоше хе терцоиден уденък по системата Оверлог_ три пъти мушкаш дека улезнесезаебън са брои

207

Анонимен

преди 5 месеца

ПП: Дай си ми парцалките, взимай си играчките

206

Кандидат емигрант

преди 5 месеца

Гербери, ако искате да не Ви намразим за следващите избори, прекратявайте преговорите с тия продажници.

205

Анонимен

преди 5 месеца

ПП(продължаваме престъпленията) заедно с доносническа българия и ГРОБ за България ни гласят майдан и война. Ако ви харесват разрухата и смъртта в Украйна само чакайте, ще ги получим, а американските "партньори" ще потриват ръчички. Мръсни пари няма - нищо че са напоени с кръв.

204

Анонимен

преди 5 месеца

Ако наистина г-н Денков има малко достойнство следва да върне незабавно мандата. Човек с малко акъл трябва да е разбрал ,че е употребен от шайката шарлатани. Очевадно е , че сега е време разделно,където ГЕРБ и ПП ще се стараят да изперат лидерите си,потенциални клиенти на правосъдната система за корупция,злоупотреба с власт и национално предателство.

203

Анонимен

преди 5 месеца

Лелее,тоя Денков по соц време щеше яко да се издигне. Ми то подмазването му е в природата. Такива безгръбначни послушковци са най-търсени за държавната администрация

202

Богомил Трайков

преди 5 месеца

Само глупав "професор" може да постави свето его по високо от държавата. За съжаление такива И___И ще ни управляват по всяка вероятност.

201

Анонимен

преди 5 месеца

за пръв път Института по зоология към БАН е проводил на държавно административна рабутъ Кустунуркъ и Гъсопуйкла

200

Анонимен

преди 5 месеца

А Бойко говори за споделена отговорност.На кого да вярваме?

199

Вие

преди 5 месеца

прецакахте предишните си партньори, въпреки че бяхте подписали споразумения, че сега ли няма пак да ки излъжете и измамите. То лъжата и измамата вие в кръвта. Ако не излъжете или измамите, май вие не може да спите спокойно! А сега правите коалиция без подписи. Още по-зле. Още първата седмица ще ви падне правителството

198

До Сержант

преди 5 месеца

Прав си. Трябва да се увеличи прага за влизане в парламента от 4% на 10%. Това раздробяване на политическите партии не води до нищо , освен да кризи . Всеки иска да се докопа до властта и да граби , без да мисли за държавата . Лошото е , че никоя партия не се наема на такава промяна, щото утре може и да не додрапат до 10%.

197

Кико

преди 5 месеца

Тоя молец се взема на сериозно . Абе , скумрия, коя партия спечели изборите ? Вие ЗАГУБИХТЕ ! А сега ти ми казваш какви министри ще се назначават . Хайде ходи си бъркай химическите бълвочи, че за друго не ставаш. И ГЕРБ НЕ трябва да им дават да управляват първи . Подли и нечестни са и не трябва да им се има доверие ! Борисов , събуди се ! Отклоняват ти вниманието за да си веят коня .

196

Анонимен

преди 5 месеца

До 199Аз бях на протеста. Не видях никакъв украинец. А и да е имало някой, няма кой да му плати. Кажи откъде и как ти спускат опорните точки, та дърдориш глупости?