67

от село

преди 1 година

Много па умно това недорасло яре ,но така е като обиколи толкова партии.

66

Анонимен

преди 1 година

2 кафета, Божнаков, 2 кафета!

65

Анонимен

преди 1 година

Божа кравичка.

64

СЛЕДВАЩИЯ ЗАПИС..

преди 1 година

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ПО КИНАТА....... ОТ ЯВОР БОЖАНКОВ.....

63

До 66

преди 1 година

Абе що не млъкнеш ***- малолетен. Кога се научи да четеш, кога даваш оценки?

62

Анонимен

преди 1 година

Божанката, Божинката, няма значение същото е!

61

Анонимен

преди 1 година

Точно Божанката, дето излиза извън всякакви възможни рамки, седнал да дава оценки за президента. Я погледни себе си, наглец!

60

ВИС =

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТСТВО + ПРОКУРАТУРА

59

До Зозо

преди 1 година

До ЗозоАбе Зозо, кого ще подгонваш ти? Ти да не си хрътка? Да не си ловно куче? Ха! Какво ти разбира главицата бе Зоз? Много ме развесели, даже повече от Кирчо!

58

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да му каже на този загубеняк,че мнението му на струва и пет пари за никого???!!! Омерзително е за нормалните хора такива пропаднали *** да се опитват да дават акъли! Много интересно е откъде Нинова изрови тази ***?!

57

Анонимен

преди 1 година

58 И защо да бъде спрян? Той връчи мандата. Спази конституцията. Странно квичене от ПП,ДБ, които правиха с него "алабала" и "Радев, с теб сме!".

56

Наглост

преди 1 година

Защо г-н Божанков, вашите идеолози да не би да спазват Конституцията на Р.България! Когато някои хора извършват национално предателство в полза на чужди власти или посолства и това е документирано нагледно, едва ли има нормален човек , камоли Президент на предадената Република , който с радост да им връчи документ с който да имат шанс да си реализират предателските намерения!А относно Вас, ами не съм фен на БСП, ама още по-малко харесвам професионалните политици без морал и ценности!

55

Анонимен

преди 1 година

Ей лапенце, недей да лаеш много, че лошо...:))) Ти нали със селския си акцент приказваше за джендърите, което по принцип образован челяк никога не би ги приказвал тези улични жаргони :)))

54

BONZO

преди 1 година

Я, за втори път бързо ми изтриха коментара. Само, че аз го сейфнах и пак ще го пусна. Не зная, какво толкова лошо казвам, че го трият бързо.Здравейте. Пак съм аз. Ще подновя изтрития ми коментар.Та казах, че ми се повръща, като видя физономията на този п***мияр, без да чета изказванията му. По гнусн@ същество от ренегата няма.

53

Дава му право

преди 1 година

да прави политически коментари, обаче не му дава право да призовава да не се прави правителство. Все пак зад ПП и ДБ стоят над половин милион души. Той трябва да изразява единството на нацията, а в случаи разединява нацията с диктаторски уклон.

52

Анонимен

преди 1 година

Божанков, сега накъде? Май, само във Възраждане не си бил.

51

Зозо

преди 1 година

Рундю Митрофанов трябва да бъде спрян! На всяка цена.

50

Линда галопа

преди 1 година

Големо специалист.Президентът може да изказва мнение по всяка тема.Връчил ли е мандата?Връчил го е!Точка.

49

Радев

преди 1 година

много грубо и арогантно наруши конституцията. Гласувах за него, тъй като мислех, че е против мафията. Оказа се, че мафията си го привлече към себе си, и това е руската мафия- масонът Гергов, Копринков, Вълканов, Стоян Денчев и т.н. В момента привлича кметове на ГЕРБ, за да превземе и местната власт. Отявлен диктатор!

48

Dtrumppp

преди 1 година

Президенто е позорДобре че му свьршва мандалото но до тогава ще нанесе непоправими щети на БГ