15

Анонимен

преди 6 месеца

Мише, а как да се отдалечим сексуално?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Мда, още една статия, според която мъжът е някакъв изверг, който вероломно и с умисъл вие зарязал по най-бруталният начин, само за да ви нарани. Това е единствената цел в живота на един мъж, той живее само заради това! Всички са еднакви, А-А-А-Ъ-Ъ-ЪРГХ!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Щом е бивш, значи вече сте се отдалечили. Що за статия?

12

Анонимен

преди 6 месеца

За начало си осигурете повече опции за работа!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Михаела, теб само за любовни теми ли са те наели да пишеш?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Дори и да спите с друга жена, няма да е Тя!

9

До 4

преди 6 месеца

Аааа прекратява...когато остареее и си не може. Е тогава не се знае кой точно прекратява т.н. връзка!!!!!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Имаме такава представа!

7

Соросинкява магия

преди 6 месеца

за брачно щастие: Навремето за бездетство обвинявали само жените и това била причина за развод.Имало едно място в България, за което се вярвало, че е магично и лекува бездетство в нощта срещу Спасовден - Maймyндepe край Хисаря. Много жени нощували там срещу Спасовден. Кой знае защо, през същата нощ там се навъртали и млади момци ергени. Половината от пренощувалите там булки след 9 месеца раждали. Чак през 20-и век науката доказала, че половината от бездетните семейства са такива по вина на мъжа.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Да не му изпраща съобщения ли? Ами ако новият й приятел я е отвел на Малдивите или в някой алпийски курорт за Нова година, а бившият, който я е изоставил и наранил, има възможност да заведе новата си приятелка най-много на разходка в кварталната градинка и да я почерпи кафе в пластмасова чашка от някой павилион, до който топлата напитка се консумира на крак? Защо тогава да не му прати снимки от своя луксозен круиз?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Как така да не го следи в социалните мрежи и да не се интересува какво прави той? Нали по този начин ще събере информация, въз основа на която ще му скрои някой мръсен номер. Имате ли изобщо представа на какво е способна оскърбената, изоставена жена, която не е искала да се разделя със своя съпруг или с гаджето си, но той я е скъсал с нея?

4

Анонимен

преди 6 месеца

Тя да не била питала общите им познати за новини, свързани с него! Да, ама ако той вече има ново гадже, жените и приятелките на неговите приятели ще потърсят бившата, за да й съобщят този факт. Ще го направят не от съчувствие, а за да видят как тя ще реагира.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Хубавият секс е причината ТОЙ да я потърси отново, ако са се разделили поради някаква друга причина. Но в повечето случаи мъжът не прекратява връзка, в която сексът е хубав.

2

Черна магия как да

преди 6 месеца

разделите двойка/семейство. Отива се на гробището нощта петък срещу събота. Търси се гроб с цветя върху него. Взима се цвете или букет от него, малко пръст от грроба, поръсва се върху цветето/букета и се казва: Любовта между Х и У от свежа като цветето, увехнала като мъртвеца тука да стане. Да загнива любовта им, да замирааа. После цветето се подарява на двойката.

1

11

преди 6 месеца

А копчето на звънеца на комшията?