21

Анонимен

преди 1 година

Това се казва справедливост по американски . 33 години в затвора, без да си виновен. После ти дават право да живееш, ама на 55 не е като на 22.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Белене и сега е затвор за опасни затворници.

19

Анонимен

преди 1 година

Австралиеца дето намушка бг и го пуснаха по искане на САЩ.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/13 "А защо не напишете колко хора бяха пратени в Белене по време на соца и по какъв начин се доказваше тяхната вина, колко от тях изобщо излязоха живи оттам?" - повечето пращани в Белене бяха криминални и ***. Малкото дисиденти са лежали по няколко години и доста от тях са били на цивилните си длъжности. Отделно, че има поне два известни случая на дисиденти, карани с кола до югославската граница, да ходят в мечтания от тях Запад. Това са факти.

17

Христо Христов

преди 1 година

До Бай Дрън/16 "Абе дядо ми го убиха по време на комунизма, на убиеца дадоха 3 години затвор" - в развитите ЕС демокрации ще дадат 3 месеца общественополезен труд...

16

Бай Дрън

преди 1 година

Гешев, направи и ти грешка, вкарайте неправомерно Бойко в затвора за 45 години...ВРЕМЕТО Е НАШЕ!

15

Бай Дрън

преди 1 година

Абе дядо ми го убиха по време на комунизма, на убиеца дадоха 3 години затвор, излезе след година. Тоя 45 години за опит за убийство...ненормална работа. И тия там се стрелят пак за забавление, хич не им пука. Наште хубавци пък искат да вкарват в затвора шофьори за какво ли не. Да вземем челния опит на американските съдилища! Предлагам по бързата процедура да направят грешка и да вкарат половината парламент в затвора...тия, дето им стигат 45 години.

14

Анонимен

преди 1 година

45 години за опит за убийство?! За убийство дадат три пъти по-малко. 33 години излежал, отменили му били присъдата! И сега какво? Извинявай?

13

Анонимен

преди 1 година

А защо не напишете колко хора бяха пратени в Белене по време на соца и по какъв начин се доказваше тяхната вина, колко от тях изобщо излязоха живи оттам?Няма ли достатъчно интересни истории в България, мили журналисти, та да трябва да чета колко ужасен екапитализма, за 200 коментара си продадохте заднUците

12

Тъкмо навреме

преди 1 година

за погребението.

11

Чугунолеяр

преди 1 година

Да заклеймим гнилият капиталистически империализъм, а онези другари, които бяха осъдени за убийството на Луканов също се оказа, че не само не са били на местопрестъплението, а някои от тях са отсътвали от територията на България и никога не са чували за Андрей Карлович. Така че стават грешки. ;)

10

Анонимен

преди 1 година

Ако беше със смъртна присъда проблема щеше отдавна да е решен два метра надолу.

9

Анонимен

преди 1 година

Голям прас! У нас поне 25% от про'с'таците гласуващи за евроатлантизъм биха искали да са на неговото място...

8

Трагедия

преди 1 година

45 ГОДИНИ ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО???!!!В България с добър адвокат може да минеш и с условна

7

Бай Дрън

преди 1 година

Смяна на главния прокурор на САЩ, веднага! Реформа на съдебната система!

6

не може да бъде!

преди 1 година

Ето ви една интересна официална статистика за америкатското правосъдие-в периода 1960-2010г.всеки девети американец осъден за убийство е осъден без да има вина!??И ед0на значителна част от тези хора са екзекутирани!?

5

Анонимен

преди 1 година

грешка - човешка. КОй сега не е бъркал. Ако беше смъртно наказание.. нямаше нужда да се извиняват. Това в рамките на шегата.

4

ххх

преди 1 година

А онези които са задържали информацията от 2017г до сега каква присъда са получили за нехайство или поне глоби и уволнение

3

До 2

преди 1 година

Не е вярво, животните на свобода живеят по-малко от тези в плен

2

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да правят, колкото и пари да му изплатят като обезщетение, нищо не може да му върне живота. В момента е на 55 г., животът в затвора със сигурност му е взел поне 20 г. от това, което е имал да живее.