26

Анонимен

преди 10 месеца

Конфискувайте всички имоти и фирми в България, малките къровчета да работят честен труд. Намерихте го вече, конфискация на незаконно имущество, придобито по престъпен начин. Това имущество скоро ще изчезне, ще се прехвърли в други офшорки, собствениците пак няма да можете да ги намерите и пак няма да има доказателства. Не заблуждавайте отново населението. Конфискация незабавна. След седмица ще кажете: Ами, всичко е прехвърлено на други лица, които не ги знаем. Адвокатите ще скрият всичко.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко се знае, но няма доказателства. Всеки е информиран, но няма свидетели. Службите знаят всичко, но нищо не казват. Никога няма достатъчно доказателства, всяко доказателство е незаконно добито, всеки запис е празни приказки от 1001 нощ.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Къро, Таки, Боко, Мето - най-много ни навреди Боко, с влизането на една мутра във властта.

23

Анонимен

преди 10 месеца

За всичките айдуци се знае всичко кой какъв бил,с какво се занимавал, за кой работел ама...всичките са на свобода пръснати из света. Че на тяя полиция тогава каква и е функцията,да бъде информационна агенция ли? Май всички власт и бандити бая са се оплели и сега почват да си пречат едни други.

22

SS

преди 10 месеца

Къро хвана ,че отиде под къра ...

21

Та

преди 10 месеца

Къро бързо го намериха и ни го пращат.

20

W

преди 10 месеца

Тояспец по сигурност или суперченге както го лансираха повечето журналисти е спец колкото Иван Костов е борил корупцията. По негово време няма нито едно разкрито убийство от прехода. Нито едно. Само констатираше като бившия ни премиер. Всеки знае каква р причината за убийството на къро.

19

Факир

преди 10 месеца

Нашите какво си мислят, че цял свят ще наема професионални преводачи, за да се занимават с бандюги.

18

Фен на Вики Джъстис

преди 10 месеца

В ЪНДЪРГРАУНДА няма приятели, а и над земята де. Има само вечни интереси, както казва един наш депутат и е прав. Когато интересите са коренно различни и не е възможно да носят финансова изгода на всички играчи, съюзът приключва. Започва войната за власт и пари. Най силните печелят, другите изчезват - естествен подбор.

17

SS

преди 10 месеца

Ако си мислите,че с партии и гласуване нещо ще се промени ,значи сте големи наивници?

16

SS

преди 10 месеца

Въоръжавайте се ! Нищо хубаво не ни чака !

15

SS

преди 10 месеца

В резултат на ,,нежната " революция през 90-те год имаме една овладяна от задкулисие държава от бивши ДС служители !

14

Осман Октай

преди 10 месеца

Убиеца на Луканов е Поли Пантев. Но Доган нареди убийството на Пантев за да прикрие следите към себе си. После Доган нареди да убият Илия Павлов защото последния стана по-богат от него. Ето така действа ДС с хората които работят за нея - убива ги за благодарност.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Чакайте сега. Този същият застрелян ли беше заплашвал някакъв прокурор, да не му казвам името? Ами някаквият прокурор ако иска да бъде опазен и след като вече не е прокурор?

12

Анонимен

преди 10 месеца

Длъжници са си. И така е "който вади нож, от нож умира".

11

Анонимен

преди 10 месеца

To и Баце и Трактора бяха съдружници, ама ей го на.

10

абе

преди 10 месеца

по интересното е как всички тия доказани престъпници успяха да напуснат България а не са в затвора с доживотни присъди ? една бивша *** харчи незаконно придобити от мъжът и милиони по света , друг в Дубай , друг в Сърбия а някои са си тук непритеснявани . политици ли , прокурори ли ги предупреждават и пазят ?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Две момчета почнали с кражби в Люлин и вербувани от службите да работят за тях. Очевидно са имали качества.

8

Анонимен

преди 10 месеца

До абе - Защото работта е следната - след каот мафиотите се изпозастрелят, остава една малка група, дето ще ти направи живота черен.

7

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 4 - По-скоро 12 ... Считам, че след Наглите и осъждането им, стана по-спокойно. Някой хора казват "90-те", ама реално утрите се развилняха след 94-а, а от 2001-а, до 2010-а продължааха с убсийтва и прочие, каот разликата беше, че се усетиха, да се наврат във властта, заедно със старите си ментори от БКП.