9

Анонимен

преди 10 месеца

Този зам.министър на външните работи откога е започнал да проявява полицейски нюх или бърза да се преметне на страната на Киро и Кокорчо?

8

Тихомир

преди 10 месеца

Тоя пишман анализатор Керемедчиев, дето си сменя версиите през два деня що не вземе да се покрие някъде????! Ей така за не по-малко от 40 години.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Значи ГЕРПДПС са отчели , че един Юда ( Славчу) не е достатъчен ! Трабва им и втори (Радо Василев) , за да е сигурна (изпечена) работата по счупването на "държавата" .

6

БАНко

преди 10 месеца

КОГАТО ДВЕ ГОДИНИ СИ ОБИКАЛЯЛ БЪЛГАРИЯ И СИ КАЗВАЛ ИСТИНАТА ЗА ПРОПАСТТА В КОЯТО НИ. ВКАРА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , А СЕГА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ТИ НАРЕЖДАТ ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ И НОВИТЕ КРАДЦИ .....ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА !!!! БИЛО СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ , АЙДЕ БЕ !!! ВСИЧКО В ЗАПИСИТЕ Е ВЯРНО И КАЗАНО ОТ МРАЗЕЩИТЕ СЕ НО ПРЕГЪРНАЛИ СЕ !!! ХОРАТА СЕ ПИТАТ : ЗАЩО РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА ПО ПАВЕТАТА ????

5

Защо пък Борисов!?

преди 10 месеца

До АнонименЗа Радев е ясно и прави, той се мисли за Тодор Живков на новото врем!е! Стига сте сатанизирали хора, които не са светци, но са хора, със своите недостатъци, но и с добри качества

4

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов и Радев трябва да влезна в затвора. И не са само те бандитите на прехода - чегнгета, генерали, офицери, адвокати, журналисти, политици, олигарси, лекари, котараци, библиотекари, масони, професори, общинари. Много са корумпираните *** овладяли безконтролно и безнаказано държавата.

3

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1 - Ами продажници, бягащи при други продажници, се чудят, що са ги продали ...

2

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов е шахматист и ги нахендри. Нека да обясня - Борисов е в добра позиция н анови избори. НО - прехвърляйки топката на ПП, ама с "ротационен принцип", като първи ще е Дечков (или Денков, ако желаете), дава на ГЕРБ много облаги. Ще обвинят ПП за ВСИЧКО! Ще са новия "Станишев", дето ще обира всички критики, за проблемите. А след 9 месеца, като им предложат някаква невъзможно турдна сделка, ще гласуват вот на недоверие и нови избори, каот ПП няма да има и 10% тоя път.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя голям мерак да избяга от итн да става министър от ПП и сега пък против пп ,интересно