49

Анонимен

преди 10 месеца

51 Ще има, от експерти, избрани от Габриел, която да е премиер, подкрепено от ГЕРБ, ДПС, ДБ, може би, ПП, ИТН.

48

Сата НАТО

преди 10 месеца

В Конституцията НЯМА такъв вариант на съглашение и ротация. Това е ИЗВРАЩЕНИЕ. Това означава власт без отговорност, тоест сатрапия някаква. Мафия в национален мащаб.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Вече и на слепците стана ясно,Докато ушатото същество е на власт и изпълнява заръките на своите господари от червената олигархия,България редовно избрано правителство няма да има!

46

Яко въртене

преди 10 месеца

Гледам по-долу статия, че "ротацията" на правителството в Румъния се отлага .... засега, заради текуща стачка на учителите и т.н.; демек - в полза роду. За мамаллигите не знам, може и да се изротират, но за тука сме сигурни в едно - ще бъде изротиран народа, яко и мощно изротиран.

45

Анонимен

преди 10 месеца

До 42 - Проблем с това е, че можеш да стигнеш до маса без НИКАКВИ ценности, кото един ден, просто да бъде поведена от поредния тиранин, който ще изколи голяма част от населението ...

44

Анонимен

преди 10 месеца

ПП пак ще трябва да си преправят опорките. Точно съставиха тези защо е полезно да са с Баце, сега трябва да обръщат листа и наново да обясняват, защо ГЕРБ са виновни за всичко.

43

Сата НАТО

преди 10 месеца

Всичките интриги и театри, които се разиграват, водят точно до това - обществото да се накъса на групи, които да се мразят помежду си. ПосЛе да ви бият и 'бът на ротационен принцип. *** ще се радват как днеска бият комшията, а на другия ден ще е обрагното. Боко Тиквата е комунистически демагог, той за това е учил, по това е станал доцент и това е преподавал - как да се лъжат и манипулират хората.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Колко ли народ РЕАЛНО добрява този нечист съюз?

41

Анонимен

преди 10 месеца

Това с ротациите на премиера само показва, че конците ги дърпат други.

40

Анонимен

преди 10 месеца

С всеки ден перспективата за ново правителство се бори с увеличащите се условности по пътя за създаването му. внушава ни се чувство, че едва ли не новото правителство е панацея и без него всички ще погинем. Затова, по-добре да го направим, каквото и да е, за колкото и да е, както и да е. Ако питате работещите хора обаче, май-май, могат да си работят и без такова правителство.

39

Сата НАТО

преди 10 месеца

Всички играят в един отбор и целта им е да си построят олигархична държава, в която само да яздят народа, а горе да са несменяеми, само да се ротират. А пътят към това минава през изпростяване, морално разложение и лумпенизация на масата средностатистически единици. До такава степен морално разложение, че сами да си поискат диктатура и бой с тояги.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Би трябвало, да има доказателства за манипулиран машинен вот от ПП и купуване на кметове по махалите, на последните избори. ПП не са дори втора политическа сила.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Българите неискат да дадат държавата си още веднъж, провалени политици. На Киро просто и на татко Петко. ПП пробиха бюджета, разпиляха милиарди, влязоха в корупционни сделки, водиха задкулисна политика, двойнствена по отношение на проблема РСМ.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Е нали ГЕРБ бяха мафия и нямаше никога да се коалирате с тях, а сега някой ви такова в гащите.Т.е. и вие искате да се сдушите с тази мафия за да крадете.Толкова сте принципни, че на хората им се повръща от вас.Киро умното още ли вкарва втечнена газ, която била по-евтина от пак втечнена газ, но продавана на друго място. Но никъде казва колко е по-скъпа от тази през тръба. Нали е капитализъм и пазарна икономика? Тогава от къде на къде ще налагате рестрикции. Путин е звяр, а Кашоги умря демократичн

35

Анонимен

преди 10 месеца

Вярно, залогът е голям! Залогът е ДЪРЖАВАТА - Променливите и Доносниците искат съвсем да я направят колония! Колония не на ЕС, а на УСА! След като променят конституцията, според исканията на американците, ще се изнесат от тук! С 200, както казва Тиквун, а него ще го оставят да се обяснява. Прелъстен и изоставен!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Чета по-долу за Румъния. И там ротация трябвало да направят, ама нямало да се оттегли сегашния министър-председател, защото имало стачка. Много интересен случай. Ама вие още не сте започнали и някой пречи.

33

Сата НАТО

преди 10 месеца

2020 г, когато Ту лупа се лигавеше с маска на очите и с Фандъкова демонтираха пейките в парка, държавата се тресеше и без ПП.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Българите не заслужават такъв нагаждач и чиновник, като Денков, за премиер. Който стана академик, с колективен научен труд, и докато беше министър на образованието. Нито пък, провалени министри, като тези от ПП. ПП трябва да бъдат доволни, ако двама от тях, получат министерски пост.

31

Анонимен

преди 10 месеца

32 Държавата се люшка, като при силна буря, откакто ПП влязоха във власта, инсталирани там от Радев. 2 години застой и скандали, дължим това на Киро просто и антуража му.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Кирил Петков не е предложен за министър, значи ще може да води съдебни битки, като го обвинят в купуване на гласове. А може би, има и други негови прегрешения в записите. Той нали обича съдебните битки, коро пъти даде Борисов на съд.