69

Българин

преди 10 месеца

Харварт не става, требе да ни дойдат сега некои млади усмихнати хора с езици от Пристън или Оксфорт да ни оправят, мене Пристън и Оксвофт по ме кефат от Харварт!

68

Гьон

преди 10 месеца

Е да де, ама в предишното правителство Денков като се опитваше да се закрепи, викнаха Руди и му обещаха да е министър. Сега да не се оплаква!

67

Анонимен

преди 10 месеца

Последните 30 години бяха много тежки за българския народ. А следващите 30 години ще бъдат не тежки, ами просто ужасни. Година след година, десетилетие след десетилетие животът си минава в трудности и мизерия, и накрая идва приятелката с косата да те прибере. Ми то това е за българите, к'во да правиш.

66

Опа

преди 10 месеца

Руди и Денков са еднакво универсални за всички партии за власт.

65

баце

преди 10 месеца

Този не разбра ли , че няма да има правителство на НПО с няколко купени гласове на изборите. Ай джа.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Това ще е Фалшив кабинет!!!

63

Анонимен

преди 10 месеца

Абе Денков,свършете първо едно добро дело,отстранете от власт подлото и лукаво същество Радев,не ви ли светна вече лампата,че докато то дърпа конците,тоест хората зад него-червената олигархия в тая държава редовно правителство няма да има!Нужните 160+1 депутати които са необходими за импийчмънт на съществото са налице,какво още чакате?

62

Пътят към АДА

преди 10 месеца

Страшното е, че както президента и вкараните от него ПП и ИТН във властта, продължават да разрушават държавата, ще е много страшно, ако завършат всичко това с един военен преврат в полза на Русия! Ще разберете защо думите от БИБЛИЯТА - пътят към АДА е осеян с добри намерения. Дано не се стигне до там, насилствено с преврати, както почнаха, да ни натикат в Русия отново!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Кабинет на пепе и бебе престъпници е много опасен за бг.

60

Милионер

преди 10 месеца

Залозите са наистина големи. А пък резултата зависи кой ще е отгоре и кой отдолу. А пък, за най-сигурно, ще си види след 9 месеца. Честито на политическите лидери и техните амбиции да управляват. Как са нещата с бюджета за 2021 г. Че вече сме в 2023, а тези от ЕК, ЕЦБ и Евросъюза искат на ни продават еврата си. Ще им ги купуват тези от БНБ, които не искаха да ме пуснат с сградата им. Въпреки, че тя изобщо, ама изобщо не им е бащиния.

59

Голям е залога

преди 10 месеца

Нали трябва да ни набутате във войната, вече до Шабла почват да строят военна база. Американците са дали заповед и са платили 30 000 българи да бъдат пратени в Украйна да се бият за техните интиреси, че украинците свършиха. Сорос е казал още 93г. - С оръжието на НАТО и живата сила на източна европа ще воюваме с Русия. Това не са просто думи а добре планирани действия.

58

Пътят към АДА

преди 10 месеца

Пътят към АДА е осеян с добри намерения! Сигурни бяхме, че няма да влезем в Евросъюза след като, причината е ПП. След като бяха посочени от Президента, бяха в колаиция с БСП, абсурдно е да смятаме, че нямат пръст в саботажа за влизане в Европа! Факт ли е? Факт е! Какъвто и театър да играят и да крадът Десни избиратели, ще продължават да правят Европа мираж. Трябва ни друга Дясна партия, не лява, не център, а дясна, Европейска партия. ПП са виновни за краха на България и дясното разделение, точка

57

Анонимен

преди 10 месеца

46,47 ПП внесоха достатъчно омраза и политическа истерия в държавата. Данеби, ГЕРБ да е в записите на Руди Гела? Виновни за своя крах са само и единствено, жадните за власт некодърници и шарлатани, от ПП. След свалянето на кабинета Петков, трябваше да се сформира кризисен щаб, за спасяване на държавата след катастрофичното управление на ПП, Киро и татко Петко. Спасяването още не е приключило.

56

Анонимен

преди 10 месеца

29 Борисов "се връща" именно, защото ПП дестабилидираха държавата. ПП внесоха омраза дилетантност, доминират над всеки кабинет, действат задкулисно само в своя полза, не и в полза на държавата.

55

Христо Христов

преди 10 месеца

Какво ревете бе, про'с'таци европеидни?! ВИЕ гласувате САЩ да ви управлява.

54

Анонимен

преди 10 месеца

46,47 ПП внесоха додтатъчно омраза и политическа истерия в държавата. Данеби, ГЕРБ да е в записите на Руди Гела? Виновни за своя крах са само и единствено, жадните за власт некодърници и шарлатани, от ПП. След свалянето на кабинета Петков, трябваше да се сформира кризисен щаб, за спасяване на държавата. Спасяването още не е приключило.

53

Анонимен

преди 10 месеца

До Сата НАТО 52 - Няма и забрна за такова нещо, затова се хващат за него. Ама искам, да си подпише оставката, с дата след 9 месеца и този документ да е предаден на президента и да е легално обвързващ! Иначе другото са "шменти капели".

52

Анонимен

преди 10 месеца

Стига залагания, трябва плановост

51

Анонимен

преди 10 месеца

В този труден за страната момент, Денков не е най-подходящият кандидат за премиер. Той не е ярка, компетентна личност, която да поведе едно силно, експертно правителство, за излизане от политическата криза и връщане на държавността, разклатена отПП. Върху академичната му титла виси сянката на съмнение, зощото я получи, докато беше министър на образованието в служебен кабинетхна Радев, заедно с лица отПП. Физик, химик, или физикохимия е той, не стана много ясно, трябва да питаме Лена Бориславова.

50

Анонимен

преди 10 месеца

От такъв празен поглед не очаквам нищо добро!