28

Анонимен

преди 10 месеца

Нали до леглото има все пак бутон , ако има нещо , натиснала ли го е ? Болките са нормално нещо след операция .Дори и всичко да е наред човек пак може да почине , акушерката до родилката ли е хъркала ? Да не е чула някоя друга родилка ? Защо непременно се обвинява някой лекар , хората могат да си отидат навсякъде , дори и да са здрави , защо се търси виновен , понякога няма виновни . Никой не иска да си отиде пациента му , особено в родилно са свикнали на здрави пациенти .

27

До Анонимен 29

преди 10 месеца

Така е, никой не е безсмъртен, хората не случайно казват, че родилката с единия крак е в гроба. Но да легнеш да спиш, когато имаш жена след секцио, която при това е сигнализирала, че има силни болки, и да не повикаш лекар, за да се види какво става, на нищо не прилича.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е, че хората са смъртни и всеки може да умре по всяко време. Безсмъртни няма. При белодробна емболия нищо не може да се направи, ако ще и Господ да е до леглото и. Тромба се откъсва, запушва важен кръвоносен съд. След минута умира. Шанс за спасение никакъв.

25

До Анонимен 14

преди 10 месеца

Фънки използваше израза "късата клечка", когато се падне нещо, което изпълнителят не може да направи, поради липса на възможности, те не са универсални все пак. Така че в случая, късата клечка са изтеглили медиците, дето са оставили жената да си отиде. И оная, ненаспалата се мед.сестра, дето е решила, че нощните смени са все едно е на хотел, да се наспи. Жалко за младия живот и за детенцето, което ще расте без майка. Дано има възмездие.

24

Аз

преди 10 месеца

В общи линии ако трябва да избирам между такова болнично заведение и липсата на всякакво, бих избрала второто.

23

Аз

преди 10 месеца

Шефката на интензивното е пълен скандал. Някога ще попадне от другата страна и сигурно сама ще си го поиска даже. В общи линии ако Дунава погълне това болнично заведение, ще направи услуга на цялата общност. Канев едва ли е инвестирал, за да се получи такова безумие.

22

аз

преди 10 месеца

Имам опит с тази болница. Така или иначе баща ми беше с напреднала болест и щеше да си отиде без значение в коя болница..НО това заведение е скандал! Хирургичниото са няколко петела хирурга с его до небесата и квачки мед сестри дето им се мазнят. Понеже е провинция и нямат конкуренция, съответно няма и чувство за самопреценка. Масово се изписват хора, дето не са в състояние да излязат на самоход, но по преценка явно са здрави. Явно ако някой умре в болницата се отваря много документация...

21

Анонимен

преди 10 месеца

Няма доктори и лекарските грешки се прощават, дори когато става дума за причиняване на смърт. Държавата се разпада, трябва промяна.

20

до 17

преди 10 месеца

До Боже,не знам към кой бог ссе обръщаш,но мъката на тоя свят,е че той е българин и че заради него българите остават безнаказани за всичко,това е мъката на човечеството

19

щял да

преди 10 месеца

търси отговорност този безсрамник,като са го назначили на работа по шуробаджанашка линия,като си е купувал диплома и шофьорсак книжка,като е укривал данъци и т.н.и т.н. никой от него не е търсил отговорност,баси наглостта българска наистина,безгранична

18

Анонимен

преди 10 месеца

Довечера в осем,да попляскаме на убийците.

17

гражданка

преди 10 месеца

Какви дни....Трябваше до ЧАСОВЕ да я направят тая аутопсия....И да я изтипосат тая заспалата дежурна сестра да даде изявления - Уважаеми медицински работници, нощните ви дежурства не са за да СПИТЕ там, а да работите т.е.да се грижите за болните, в случая за токущо родила жена....Не ви ли е малко срам, от това което показа съпругът от телефона си....Моят съпруг е работил в завод- нощни смени....Не съм чувала да е СПАЛ..Трагедия - западнала държава, да не дава Господ нукому! Бог да я прости !

16

Обективно

преди 10 месеца

Без аутопсия НЕ може да се знае причината за смъртта. ПРИ БЕЛОДРОБНА ЕМБОЛИЯ НЯМА БОЛКИ В ОПЕРИРАНОТО МЯСТО. ТОВА Е ПОДХВЪРЛЕНО ЗА ЗАБЛУДА НА СЕМЕЙСТВОТО И МЪЖЪТ Е ПОВЯРВАЛ.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Спестили са медикаменти, проспали са животът на един млад човек. Алчни, бездушни, убийци под специална закрила...

14

Боже

преди 10 месеца

колко мъка има на този свят!

13

Теди

преди 10 месеца

МОЖЕШЕ И ДА Е ПО- ЗЛЕ БЕБЕТО ДА Е БИТО С БУТИЛКА ПО ГЛАВАТА

12

Жиката

преди 10 месеца

Съдът нищо няма да помогне.Саморазправа е решението.

11

Анонимен

преди 10 месеца

"Късата клечка"?! Това да не е Фънки в "Като две капки вода"?Смятайте до къде им е паднало нивото на лекарите щом за пожубен живот говорят като за неуспешна имитация в шоу.И после има вяра, че ще те излекуват.

10

ФАКТ

преди 10 месеца

Ужас. Ама от вчера ми давате Тина търнар....за нея , че е на 10000 години голема мъка, а за тоя млад живот нема проблеми....

9

Исуса

преди 10 месеца

Ужас хора, да не стига никой, без значение цвета и вярата....мъката си е една и съща за всеки....никой не е застрахован....тия хора вече нема са хора....кой крив кой прав....мъката си остава....