72

Анонимен

преди 10 месеца

До Боби, псуковите установки на Пейтриътите са от 4 до 16 ракети, нема какво повече да ти коментирам глупостите които пишеш, как една установка изтреляла 32 ракети, смешникк!

71

Анонимен

преди 10 месеца

Образовайте се поне малко преди да пишете великите си глупости тук русофилчета. Келявите Кинжали са доработена версия на Искандер за изстрелване от самолети... Кинжалите се изстрелват САМО ОТ САМОЛЕТИ, а Искандер са с наземна установка...

70

КЛАСИКА!

преди 10 месеца

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!

69

Анонимен

преди 10 месеца

Ей пак си пълните сайта с уркопитешки измислици.

68

Анонимен

преди 10 месеца

То е ясно че Русия ще победи ама родните укрофили си мечтаят за победа.Абе мишоци Украйна в момента е 30 милиона без избягалите украинки а Русия е 150 милиона с Донбас и Луганск.Вие може ли да смятате на кой пръв ще му свършат войниците?

67

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен Правиш ли разлика между Патриот ПАК2 и ПАК3 - Ти говориш за ПАК3 патриота а в Киев е доставен ПАК2 вариант Разбираш ли боекомплекта на ПАК3 комплекс е 8 ПУ * 4контейнера * 4 ракети на всеки контейнер или до 128 ракети.

66

ТАКА е!

преди 10 месеца

Краварофилите са добра илюстрация на господарите си! БЕЗ ИЗМАМА не могат - па и нагли бе! СЪщо като кравари с атомни оръжия!

65

РУСКИ РЕЗИЛ

преди 10 месеца

Вече 1г и 4 месеца не могат да превземат 15% от Украйна... То не бяха масови мобилизации, то не им потъваха кораби, то не бяха заплахи с ядрени ракети... Колкото и да целувате на Вова малката пи...ка няма да промените реалността. Русия се превръща в Китайкса провинция, също както е С.Корея.

64

Анонимен

преди 10 месеца

До 69 А ти на кой си говорител,че не става ясно.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Полковник, сега определено руснаците излизат на оперативен простор.

62

АНГЕЛ

преди 10 месеца

Прихванати и унищожени били. Хахахаха . Затова във телеграм има снимки на разрушения в Киев от тази нощ публикувани от Украинци.

61

Пак ли?

преди 10 месеца

Кон-ашенков пак унищожава Патриоте-те. Тези всяка нощ пускат ракети за унищожаване по Киев, а недораслека напълни гащите от един дрон.

60

Боби

преди 10 месеца

До Хицата Руски ракети попадат в ГРАЖДАНСКИ обекти само ако са свалени от ПВО на Киев. Да унищожават се и СТРАТЕГИЧЕСКИ обекти като ел подстанции и трансформатори. Но нали точно военните ползват огромно количество ток за транспорт по ЖП линии на всякава логистика. И естенствено си ремонтират техниката. А А-4(Фау 2) е давал кръгово вероятно отклонение от точката на прицел над 1 км(правилно 1 км)

59

Това краварофилите

преди 10 месеца

са добра илюстрация на господарите си! БЕЗ ИЗМАМА не могат - то затова е патакламата и боя който отнася укро-мошеническия режим.

58

"Кинжал" с

преди 10 месеца

Боби, някакъв комплекс среля 32 ракети една след друга определено си личи че ракетите са от един и същ комплекс и излитат почти вертикално нагоре. 32 ракети една след друга и последващата ликвидация на ПВО-комплекса са неоспоримо доказателство за пряк дуел между "Кинжал" Patriot, който "Кинжал" спечели.

57

И ПАК КЛАСИКА!

преди 10 месеца

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! :):) ( добре си го "казал")

56

Анонимен

преди 10 месеца

Сигурен знак че уркопитеците победиха!!!

55

Анонимен

преди 10 месеца

До Боби, отново се изказваш изключително неподготвен, 1- во броя ракети на една ПУ от комплекса пейтриът е от 4 до 16 в зависимост от типа ракети и модификацията, няма такава с 32, 2-ро това че има взрив незначи че е поразена ПУ, но дори и да е, в един комплект Пейтриът има между 4 и 6 ПУ и 3-то всяка изтреляна ракета независимо дали е от Пейтриът или друга система си има цел за преследване, щом са изтреляни тя си преследва целта и вероятноста да порази целта е по-голяма от тази да пропусне

54

Боби

преди 10 месеца

До ДОБРЕ ГО КАЗА Сериозно? Един факт за размисъл. В донбас ЛНР мисля превземат опорен пункт на Киевските военни. Там намират Луксозно издание с гланцирана хартия най-високо качество където са нарисувани всички шеврони във ВСУ. Една голяма част от тях ОЧЕВАДНО са стилизирани и/или леки промени на шевроните и знаците на Войските на СС на Германия 1939-1945

53

Хицата

преди 10 месеца

Хитлер така е бомбил мирното население на Англия. С първите Фау. С какво се различава Путин в момента от него? Росоробите пак да преосмислят,кои са нацистите?! В Киев сигурно до всеки жилищен блок има склад за оръжие или Патриот?! Хахахах смешната руска армия се изложи и гледа да се отсрами срещу цивилни Интересно е ,ако Украйна започне да бомби Москва,какъв рев ще е ,щом за един дрон над Кремъл ,*** ореваха света.