44

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на хората, които искат заплащане за труда си! Борете се до дупка! България е крайно време да вдига заплати! Когато минималната стане 1000 евро, тогава може да се спре, но дотогава само стачки! Не може цените да са европейски, а заплатите африкански!

43

Анонимен

преди 10 месеца

Типични нагли и *** простаци,които се смятат за началници! Такава простотия и желание да прекараш някого, която са си втълпили и вече я смятат за начин за общуване с клиенти, никъде другаде не можеш да видиш в толкова уродлив вид. Да вървят на майната си и да не се връщат! Ще се намерят нови да ги заместят и дай боже да се държат по-дружелюбно и отзивчиво. И какъв "институт" са те - най-обикновени чиновници!

42

Анонимен

преди 10 месеца

По моите наблюдения в частния сектор са клатят краката и работят изключително некачествено, докато в обществения сектор се спукват от работа и даже не помислят да работят некачествено.

41

до 48

преди 10 месеца

Какви резултати показваш в частния сектор? Масово се произвежда калпава стока. Най- големия бранш е строителството. Масово се строи калпаво, а за пътищата да не говорим. Ама виж какви заплати се дават. Така е щото няма кой да работи, а не щото са много образовани или много работливи. Масово се подпират на лопатите.

40

Анонимен

преди 10 месеца

До Чиновник, в частния сектор първо показваш резултати после искаш пари. Сами такива като теб искат пари.... а за работата ... ще видим! За това ви мразят хората. Както и учители, и полицаи... успявате ли да разберете какво ви написах? Повечето сте и неграмотни... та вероятността отговорът да е "Не" е някъде около 0.99!

39

Анонимен

преди 10 месеца

До до 41 Платено Кенбрич Лонодн или САЩ ако искаш по-висока заплата. Това говорят сички фирми и ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 10 месеца

До до 41 Киро е с вечерен Харвар, а Лойко доктор. Това е решението за висока заплата.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък искам 130% ама шефа не дава! Кво да правя? Лесно им е на тия хрантутници, по цял ден ровят в интернет от служебните телефони и компютри и си клатят краката... Откъде да дойдат тия пари, другари чиновници? Работещите избягаха на запад и внасят осигуровките и данъците си там! Който не му стига заплатата - айде в частния сектор. Търсят се работници в строителството, туризма, чистотата... Навсякъде. Даже един пазач да стане човек, пак ще взема по 40-50лв на ден минимум

36

Тошо

преди 10 месеца

Както се казва ...поискай днес, за да ти дадат утре!В НОИ РЗ не са високи, но пък работат е доста!Дано се случи нещо позитивно и дамите получат по-справедливи заплати, заслужават ги!

35

до 41

преди 10 месеца

Къде са тея високи заплати в администрацията? Хората , които реално работят, обслужват хората и изнасят цялата работа са с ниски заплати. Няма длъжност с висока заплата, ако ще да си завършил Оксфорд и още 100 магистратури. Високи заплати има само по най-високите постове.

34

Анонимен

преди 10 месеца

До Чиновник Трябва много висока квалифилакция за заплата Нали това искат и герп и пепе че само висока квалификация за висока заплатаи. Учете още 10-15 г. за квалификация и платено. Няма друго решение. Искаш и трябва да дадеш.

33

Анонимен

преди 10 месеца

И вие ли бе готованци!

32

Чиновник

преди 10 месеца

Като чета коментарите излиза, че трябва да закрием всички администрации - МВР, НОИ, НАП, АПИ и т.н. Всеки да прави квото си иска. Всички искат чиновниците да не са корумпирани, да са компетентни и да обслужват вежливо. В същото време пишат, че заплати от 1200 -1300лв са им големи. Такаааааааа, обява на билборд за работа в Кауфланд - основна заплата 1650лв. + ваучер за храна 200 + доп.бонус. Чудете се защо са кисели чиновниците и не искат да работят, а често се занимават с криви хора.

31

Прост и глупав

преди 10 месеца

Въпрос:Как стачкува работник в частния сектор?Въпрос:Какво ще се случи с работник дръзнал да стачкува в частния сектор?Въпрос:Как да накараш работодателя да ти вдигне заплатата в частния сектор/те всички са едни и същи.Пари не дават!/Отговор неща!

30

Спаска

преди 10 месеца

Нали убиха частния сектор? Сега ще видят високи заплати през крив макарон. Заплатите могат да се увеличат ако уволнят поне 50% от държавните и общинските. Там са само роднини и свински черва. И не вършат работа за 5 стотинки.

29

Джо

преди 10 месеца

Да напускат, какво чакат? Обаче те са свикнали да пият кафета цял ден и ще умрат от глад в реалния живот и в частния сектор.

28

Анонимен

преди 10 месеца

А защо просто не учат нещо адекватно и не се преквалифицират. И без това са на работа по божията милостиня, повечето могат да бъдат заместени от средносмотан софтуер, та може би трябва да са благодарни, че живеят в държава изостанала до степен, в която изобщо някой да ги вземе на работа, вместо да мият прозорци в Германия.

27

БГ гротеска

преди 10 месеца

През годините вдигаха няколко пъти заплатите на държавните служители и повечето взимат над 1200-1300лв. В София, Пловдив, Варна, Бургас и тук - там това може и да не е достатъчно, но в останалите 2/3 от страната повечето работници взимат дори по - малко и то често без осигуровки. В малките населени места и общини положението направо е трагично, ежедневен геноцид и потъване в заем след заем, кредит след кредит. Работещите, създаващи блага изнемогват, за да хранят стотиците хиляди чиновници.

26

Анонимен

преди 10 месеца

В ред ли сте? МаRионетките от НС не са гласували от миналата година Закон за бюджета, платените тRолове от МС наринаха милиарди колониален данък на САЩ и опапаха всичко, че дори и в заеми ни вкараха огромни. От къде пари за увеличения на заплатите? Марш в частния сектор, да видите как се работи! Администрацията реве за 50% съкращения, тръгнали за заплати да викат!

25

никой

преди 10 месеца

хрантутници