106

Анонимен

преди 10 месеца

С кого щял да говори? Руснаците му се присмиват. Говори се че ще прокарат закон за лустриране на наследниците на нацистките офицери, надзиратели и идеолози на фашистките Германия, Италия и Япония.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Германия е в рецесия. Това пишат в западната преса.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Добре ама сега това е български форум и думите имат двуяко значение. Сега разбира се че Шолци бил готов да възобнови контактите си с Путин. Обаче те какви контакти са имали че да ги възобновяват туй е въпроса но няма лошо.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Шолци шолц вземи един поялник и отивай да запояваш тръбите ако моеж да го направиш под вода че зимата идва хората няма да мръзнат заради тебе амаха.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Да си носи вазелин тогава

101

Бонголабонго

преди 10 месеца

Кремлевский зомбоящик пита, дали императора от Али Експрес бил чувал за Шолц? хахаха. Германия първа икономика в Европа, МерцедесБМВ, Бош, Сименс и вся и все. А след кастрирането взрив на едното газопроводче и спирането на другото, единственото останало Дружба(през Украйна) бе спряло за известно време, защото турбината за газопров е Сименс Енерджи. Бог да пази България, най-бедната в ЕС с 3 милиона емигр на Запад, и най-русоро бската.

100

Бонго

преди 10 месеца

А Путин дали въобще де брои за жив? Вие се доказахте като преговоро негодни след Минските договори и неспазването им. Ако Русия се съгласи на преговори при ваши условия това ще е престъпление спрямо руският народ.

99

Хххх

преди 10 месеца

Абе ти си готов Шмулцо аме Русия няма намериение да говори с теб..

98

Пенчо

преди 10 месеца

Абе на кой му дреме за пияните чебурашляци

97

Анонимен

преди 10 месеца

Дядо му е бил СС офицер от най гадните! Проверете сами.

96

Баце

преди 10 месеца

За чий ще си губи времето тоя. Един е писал по-надолу, че Москва не вярвала на сълзи. Така си е. Отношенията са бая изпортени. Какво може да промени възобновяване на някакви си лични контакти. Нищо комай ...

95

СпосибноДанкеШониран

преди 10 месеца

Москва невярва на парапетизи - газ нема да има Щурц вече набира руския тел код за да разговарял а Путин. А възпитанието в съвършенно лицемерие недава ли шанс и на Кир Командосите да пощпехират генуг лангзам и да изрекът 1001 пъти ДанкеШьон приклекли на колена с ръце опряни на предлакъниците, пръсти в ГивмиФайф и лица долепени до мъха на килима дордес уморени устни ДанкеШьонират в ОченьСпосибно Време

94

Анонимен

преди 10 месеца

До 78. Доживяхме да ни . . . . настигнат германците. Жалкото е, че никой не поумня и не си извади поука от воденето на анти-руска политика. . . . . . . НЕ СИ ПРАВ(А)! ОТВЪД ОКЕА НА ГО ЗНАЕХА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕТО НА АНТИРУСКАТА ПОЛИТИКА!

93

Анонимен

преди 10 месеца

Шолц е просто бидето на Бидона!

92

Анонимен

преди 10 месеца

Дали Путин ще иска да разговаря със слугата на бидона? В това е въпроса!

91

руския маймунопитек

преди 10 месеца

само от бой разбира... ако му говориш го приемат за твоя слабост.

90

Анонимен

преди 10 месеца

Че е нагъл нацистът... Дано Путин откаже да разговаря с този долняк!

89

Анонимен

преди 10 месеца

Войната в Украйна принуди Германия да направи болезнен и грандиозен дипломатически и икономически обрат --------- Даааа тука е проблемчето... Германия беше локомотива на Европа с най-силната си икономика... Сега при Шолци 140 000 бизнеса са се прехвърлили към Щатите а и към Китай... :) Честито на печелившите... Ако Германия продължи да се дъни както до сега няма да е чудно ако изпадне от 10те най-развити страни... Франция остава последната надежда за Европа... :)

88

???

преди 10 месеца

Шолц е готов да възобнови контактите си с Путин... Пита се дали Путин е готов да говори със Шолц...

87

Анонимен

преди 10 месеца

"ШОЛЦИ вдигай руското знаме над райхстага!" На 9-ти Май 2023 г Знамето на Победата гордо се вееше над Райхстага в Берлин.