43

Двоен Аршин

преди 10 месеца

Осъждат трансфера на ядрени оръжия от Русия към Беларус НО ПЪК БЯХА ОСНОВЕН ИНИЦИАТОР НА ТРАНСФЕРА НА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ ОТ УКРАЙНА КЪМ РУСИЯ 1994г. Ако САЩ не бяха принудили Украйна да си предаде ВСИЧКИ ядрени оръжия на Русия тогава, нито тази "Специална операция" щеше да бъде възможна, нито НАТО щеше да се разшири толкова и да добави още купувачи на оръжия от американската военна индустрия..... ФАКТ. Никой не напада ядрена държава ... Но Путин трябва да е благодарен на САЩ че обезоръжиха Украина.

42

А кой

преди 10 месеца

Ще осъди краварите,че имат ядрени оръжия по целия свят включително и в наща държава?

41

До 41

преди 10 месеца

До 41Абе мин...дил в Германия има ядрени оръжия още от времето на Студената война...дори когато Русия си ги изтегли от всички бивши съветски републики ФАЩ не си игтегли нито от Германия нито от Турция...така че стига дрънкал мид...илски ***..отии...а ако ФАЩ и гейпуделите им поставят ядрено оръжие в Латвия Русия ще постави такова в Калининград на 200км от Берлин..и цяла гейропа ще е на 2мин от ядрен удар.

40

Анонимен

преди 10 месеца

А ЯО в германия, италия, имаше и в турция, но не знам дали не ги прибраха във връзка с разправиите около инджирлик? Те едва ли са ги прибрали, по вероятно е да са ги преместили у нас или при мамалигарите...

39

Анонимен

преди 10 месеца

А Русия осъжда трансфера на американски оръжия в Украйна.

38

Дани

преди 10 месеца

Американците са разположили ядрено оръжие по цяла Европа, а твърдят, че руснаците били безотговрни, защото разполагат подобно в Беларус. Това е шега изглежда. :)

37

Те били осъдили

преди 10 месеца

А нещо да кажат за трансфера на американски ядрени оръжия в Германия Белгия Холандия Италия Турция..и това от 60 години насам ? Да не говорим за ядрените арсенали на Франция и Англия които също са насочени към Русия ! А тези в Япония и Южна Корея ? Като границата на НАТО за 30ина години се премести 1000 километра на изток. От средата на Германия до Беларус и Румъния. Разбирам да има руски бази и ядрени оръжия в Канада и Мексико...ОК.

36

Рашестан

преди 10 месеца

е вечната Империя на злото драги чеббураши. Нека праща др0гаря Уткин където си иска ракетите, хем ще харчи яко, хем може да им се случи случка. Само закопава голташка рушшия по-бързо, никой не е правил за НАТО толкова, колкото шахматиста Пуття.

35

*********

преди 10 месеца

сащ са най голямото зло на земята. Жалко че Русия се би за тяхната независимост от британската империя.

34

СЛАВА на РУСИЯ

преди 10 месеца

За САЩ само бой до пълно унищожение.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Вашингтон няма да актуализира ядрената си доктрина, защото няма как да се направи по-агресивна.

32

Олимпий Панов

преди 10 месеца

И ?

31

бай Гошо

преди 10 месеца

да де, ама дали пък некои ги е питал хамеркнанците за мненията им, да им е искал коментарите и "осъжданията", а?

30

Другарят Путин

преди 10 месеца

А американските ядрени оръжия в Германия, Италия, Белгия и Холандия???

29

Фащ

преди 10 месеца

Набутаха ли ви го ?

28

Веселинъ 7112136860

преди 10 месеца

Байдън даде ход на американското самоубийство.Съгласен съм с крайните мерки срещу антисемитизма,но куфея от ревлив смех,че в САЩ разбират под семити еврите.Е,изяснявал съм и пак ще го сторяСемити могат да бъдат само Рожбите на Семеле,тоест Майката Света на Майките,която Роди Дионисий,сиреч Иисус,Иса,Канъ на КанъАанъ,сиреч БЪЛГАРИТЕ и пострадалите от робствата - произходящите от България Семити Магребци и Келти.Евреите обаче не са семити,а marranos/poмаци(Р да се чете П) сиреч крадци на народи

27

По същество

преди 10 месеца

"Хленч, плач". "Не е честно! Правилото на играта е, че ние можем, а вие не!"

26

5566778

преди 10 месеца

Амчи ко ша каити кои ви пита били недоволни еми аиде в краваристан и тишина

25

Анонимен

преди 10 месеца

Верно? А тях кой да ги осъди,че напълниха базите си с такова по света?? И в Европа най вече!!! Лицемери!!!

24

Димитрий

преди 10 месеца

Ако тези оръжия са дадени на Беларус да има защо да протестират но ако просто са позиционирани там и са под командването на Русия то това не е по различно от американски в Италия или Турция.В смисъл ако Беларус не може сама да ги изтреля не виждам проблем и защо се вдига толкова шум.При ядрена война няма да има значение от къде са изтреляни ЧОВЕШКТА РАСА Е МЪРТВА.В ЯДРЕНА ВОЙНА НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ САМО ПОБЕДЕНИ.