103

Сметка

преди 10 месеца

Снимката в статията е от клип, който го има за свободно ползване. Та в него Марк Мили дословно казва: 10 Ф16 са един милиард. Логистиката и оборудването на земята е още един милиард. Руснаците имат хиляди. Мислите ли, че с 10 самолета ще променим нещо?, или просто ще хвърлим тези пари, вместо да се използват в САЩ за хората.

102

Е не

преди 10 месеца

Но ще донесат мноото зелени долари на САЩ!!

101

Анонимен

преди 10 месеца

Запада ще умре .. Само Славата на Русия ще остане..

100

Веселинъ 7112136860

преди 10 месеца

Байдън даде ход на американското самоубийство.Съгласен съм с крайните мерки срещу антисемитизма,но куфея от ревлив смех,че в САЩ разбират под семити еврите.Е,изяснявал съм и пак ще го сторяСемити могат да бъдат само Рожбите на Семеле,тоест Майката Света на Майките,която Роди Дионисий,сиреч Иисус,Иса,Канъ на КанъАанъ,сиреч БЪЛГАРИТЕ и пострадалите от робствата - произходящите от България Семити Магребци и Келти.Евреите обаче не са семити,а marranos/poмаци(Р да се чете П) сиреч крадци на народи

99

ул. Козяк

преди 10 месеца

Самолетите купени от България ще бъдат дадени направо на Украйна!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Ми не съм съгласен пък да дават нашите самолети и накрая нищо!!!;););)

97

Анонимен

преди 10 месеца

Еееее ми не е честно пък!!!;);)

96

Зеления

преди 10 месеца

Зеления толкова наглее, че накрая самите САЩ ще му бомбардират Киев, а не Русия. Янките не им дреме особено кой си и за какво се бориш. Това да не е Русия да ти води евала. Ония те почват и не ги интересува и бият как си трябва, няма коридори, няма хуманитарни мисии, няма СВО. Бият те като мече у дирек. Разсипват ти държвата и си тръгват. Така, че Зеления да внимава.

95

Анонимен

преди 10 месеца

То изобщо няма решение за Украйна с каквото и да е било оръжия.То не бяха дронове ,джавелини,танкове.А да тия танкове още не са влезли в бойни действия,а май изобщо няма и да влязат,с урките се хващат на глупости.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Е нали зеления наркоман каза, че това е сигурна победа?!?

93

Анонимен

преди 10 месеца

Еее стига де..... Толкова скачаха уркопитеците......

92

По същество

преди 10 месеца

Ай стига е...

91

Най-вече

преди 10 месеца

Про руското влияние у нас не го иска . Трябва да има кабинет и след 4 години тая руска токсичност ще се е изчистила

90

Крив Макарон

преди 10 месеца

Да разбирам ли, че България ще види F16 през крив макарон ?Така и така сме "последна дупка на кавала", може да почакаме още, а пък защо не и да недочакаме.

89

j

преди 10 месеца

До Анонименне е точно така. Видяхме преди седмица, как ПВО система от 80-те години - патриот, свали два изтребителя 4-то поколение на руска територия..... Това, което обаче"Днес" усложливо пропускат в статията си, е че Майли спомена в пресконференцията, че не вижда възможност Украинците да върнат територи в близко бъдеще.....

88

пешо

преди 10 месеца

Едно не мога да разбера.Как въобще с двете си бомбички щетите които ще причини му изплащат горивото?Това вече не са "Железните орли" където ракетката АИМ Сайдуидър"събаряше цяла кула и стреляше от наземно положение а уръдието дето боеприпаса стига за 2 секунди стрелба стреля цял филм но там глупостите бяха безброй.

87

Гърнегър

преди 10 месеца

След бомбардировките над Белград преди двайсетина години, когато бойни самолети на чужди държави прелитаха над софето, си представете как руски самолети гонят ефки над цяла Европа.

86

бг

преди 10 месеца

не били страшни самолетите пък русоробите пищят ,той и стършелите не са страшни но жилят лошо.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Ф-16 е самолет от 70те и да лети срещу С 300 и С 400 е чисто самоубийство. Това ще бъдат ловни трофеи.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Да изселим Купейкин и Бялата Златка от България! Изключително противни личности.