235

САЩ

преди 10 месеца

САЩ изтеглиха късата клечка с Кир Петкоф,а и новия посланник е гола вода. При Херо Мусака такива изцепки нямаше.Само като си мръднеше неокосената ливада под носа,предизвикваше респект и послушание.Сега Простото прави само гафове и простотии,Дълбоката държава му била виновна! Аз бих казал ,,дълбоката му уста е проблема,а и да си ПРЕДАТЕЛ не е лесно

234

Анонимен

преди 10 месеца

Радев му бавел мандата, ами ти като те извика този червен генерал в правителството тогава нямаше ли проблем?

233

Кир го хоум в ЦСЗ

преди 10 месеца

Киро простото е издънка.След като се извинява като ученичка за съюза с ГЕРБ сега се обяснява за това,кой му е ср.л в гащите,а Козяк ще му бърши гза!Виж ГЕРБ е друга класа,без много шум ,опонента го черпят с ,,КЪРИ,, и му купуват билет в отвъдното.

232

рх умнокрадливите

преди 10 месеца

пак некой друг ви е *** л в гащите. Путин ви е записал

231

Въпрос

преди 10 месеца

От сричащото Кире, колкото разбрах снощи, фразите са: "ще изперем Борисов"; "Мария Габриел е само жена на мъжа си"; "няма да се борим срещу мафията"; "назначенията са съгласувани с посолствата"...И после избълва обичайните: Ние сме добрите сили и няма да се предадем. Но искам да знам, изкарани от контект на какво са фразите, защото така изказани са си много еднозначни и са причина за съд за национално предателство и затвор за киро и тези зад него. Години затовр. Разбира се, в нормалните държави!

230

Анонимен

преди 10 месеца

До Бай Дрън--Абсолютно си прав! Единственото нещо, което в момента работи за България са службите. Благодарение на тях не сме въвлечени все още пряко във войната. Дано удържат фронта !

229

хахахаххахахахаааа!

преди 10 месеца

Значи фразите са верни, обаче са поставени извън контекст, а? Я да видим: "ще изперем Борисов"; "Мария Габриел е само жена на мъжа си"; "няма да се борим срещу мафията"; "назначенията са съгласувани с посолствата"... Ми те и поотделно звучат като национално предателство бе, Симпъл! Оттекохте в канала, бейби!

228

Линда галопа

преди 10 месеца

Тез червени домати,кой ги мама разклати.

227

Анонимен

преди 10 месеца

Кире, не го ли (под)купи този гел преди парламент, два? От подкупна мас-тия какво може да очакваш освен предателство? Този предаде предишните си попечители, та теб ли няма? Сега ако си дробил попара в катрана ще си я сърбаш без да прериваваш

226

No comment

преди 10 месеца

" или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България ще остане една превзета държава, коментира той." (К.Петков) това обобщава всичко !!

225

Бай Дрън

преди 10 месеца

Не, службите просто искат да запазят България от вас, неккадърници! Целта е в България да упиравлява служебно правителство още две години, докато затихне конфликта в Украйна! Браво на службите!

224

Анонимен

преди 10 месеца

Преминавайки от ИТН в ПП бил един от тях,човек на промяната,а сега бил емоционално нестабилен политик?

223

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Кой е монтажиста?

222

Анонимен

преди 10 месеца

Това по всяка вероятност е част от руската хибридна война, която се води в страната чрез отделни техни купени политици и др. лица на високите етажи, владеещи -както казва Петков отвътре държавата, целящи дестабилизация и саботиране на съставянето на правителството. Или да тласнат страната към гражданска война. Това, че прокуратурата е толкова силно обвързана с властта, само показва в каква мафиотска страна живеем!

221

Анонимен

преди 10 месеца

Кире кажи си в прав текст на избирателите, че искаш да се омъжиш за Бойко. Нали сте си джендАри... Ще ти простят.

220

Анонимен

преди 10 месеца

Радостин Василев излъга полиграфа, на който ги подлагаше дон Чалгаре - професионалист в политиката. Какво остава за едни зелени, освен Кокорчо, но явно Кокорчо не е бил в комисията

219

Анонимен

преди 10 месеца

Тея са политически трупове. 2-3% макс на изборите

218

Анонимен

преди 10 месеца

Хаахах Кирчу просто момче си беше и просто си остана, предателите не се взимат в отбора, предателите се убиват направо

217

Анонимен

преди 10 месеца

Да бе хората са крайно комични. На пазара твърдят че дипломата му за начлник не е фалшива за8ото нямал диплома

216

ББ

преди 10 месеца

До Хайтов КАЛАШНИКОВотклоняване на вниманието!пак калашников,пак убийства,къде е Бог в това?Бог учещият ни да живеем Справедливо,дал ни животите като Свободни хора,отнемате даденото ни от Бог с...калашници?израждае ни лъжат как сме щели да станем войници в Украйна,путин ни плаши с ядрени ракети...Сармат???как ще продължим???даденото ми от Бог...Свободата няма начин да я отнемете нито с ядрени нито с калашници...*** и господарите ви...изрожденци робуващи за...мъниста-копейки!