242

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо чудно след време да започнат да твърдят глупости, че Кирил и Методий са руснаци... А, че говорят нашия език е така.

241

Българин

преди 10 месеца

Ясни са ни селските номера на москалите. Първо нахлуват в чужди земи, после разселват местното население, другите са принудени да учат руски....после ги превръщат в рускоговорящо население, което трябва да бъде "освобадено"!!! Те това е историята им...те това е "величието" им!!! А България е на Българите...говорим Български език от векове!!! Тъй че мутрафонке никой не се връзва на Лъжите ви веке!!!

240

Е?

преди 10 месеца

Козяци, кадией пейтриота бре , технологични зверове такива ...ААХХАХАХАХААХХАХАХААХАХАХАХАХ

239

Анонимен

преди 10 месеца

До сега не съм видял руснак, който да разбира български без да го е учил, па не знам какъв общ език говорим. Ей тази година празника бил на българската азбука, миналата доколкото помня беше на македонските братя Кирил и Методий ...

238

Е?

преди 10 месеца

Козяци,Ко стана с Бог Хаймърс и Богиня Джавелин?! Нещо ги разжалваха ...аххаахахаххахахахах

237

Е?

преди 10 месеца

Козячета, Ко стана с лиупардити?аааххаахахааххха

236

Анонимен

преди 10 месеца

От цялото и изказване разбирам, че между българи и славяни, пардон слОвени има знак за равенство. Мо, вярно е, това е била доктрината на Цар Борис 1 и Симеон Велики. Но после тази доктрина се заимства от Петър 1 и Екатерина Велика, но тук българското удобно се затъмнява и словените от доктрината на Марко Орбиниза разграничаване на хърватите от немците в Австроунгария се превръщат в славяни. Конюнктура, истината е много проста.

235

Анонимен

преди 10 месеца

Тая заедно с Рублен и Копейкин реално са анти българи, работят за това България да излезе от ЕС и НАТО и да станем руска колония на северно азиатската джамахирия

234

Анонимен

преди 10 месеца

Програмиране се учи на английски.. Математика и физика се учи на руски..

233

Анонимен

преди 10 месеца

Бе, че са ни близки - близки са, чак един език не е, ама да кажем братовчеди са ни.Но, че съвсем си прецакаха държавата - факт.Аз в Русия 2005-2006 ходих няколко пъти - бяха тръгнали да се оправят нещата. Заплатите им бяха мн нагоре.После след 2014 само надолу и застой. Авторитарно управление, имперски амбиции - ужас - само надолу и надолу.

232

Спешно

преди 10 месеца

се търси мозъчен донор за Митрофанова! Ситуацията е критична - айкюто падна под нулата! Може и от *** да е мозъка, пак ще помогне!

231

Хихи и

преди 10 месеца

Само копейката говори руски...нищо че парите са му в евро

230

Колю от Бяла Слатина

преди 10 месеца

Сега разбирам, че в Русия говорели български. Наздраве от мен. Това е вече международна новина !!!

229

анонимен келеш

преди 10 месеца

Тук в България и най-върлите комунисти се гордеят,че децата им са завършили Американския колеж или Английската гимназия и после са продължили като студенти на Запад:):):)Руската гимназия никой не я брои:):):)

228

Община Умен

преди 10 месеца

когато сме имали азбука те са били в сайгата си....*** руски народ,който още не е наясно от къде е произлязал и сега срещу целия свят,Хитлер пробва.....успех на руските изнасилвачи,река не тече с тея!!!

227

Анонимен

преди 10 месеца

Има големи разлики между българския и руския език. В руския език има 6 падежа, в българския, не. Еръй и йот, е абаротнае, в руския език, липсват в българския. Руснаците пишат "х", като "г". В руския език липсва "ъ"... Но най-голямата е, че "руската азбука"я е измислил Ленин" и че Кирилицата е руска", както твърдят в дивата азиатска Северна страна Русия.

226

анонимен

преди 10 месеца

бъдете здрава, Ваше Превъзходителство, българския народ винаги ще бъде с братушките от Велика Русия....не обръщайте внимание на продажните дж-ендъри, те един ден ще разберат грешката си!

225

Анонимен

преди 10 месеца

БЪЛГАРИ И РУСНАЦИ ГОВОРЯТ НА ЕДИН ЕЗИК!!!РУСКИ ЕЗИК!ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ И МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК Е РУСКИ ЕЗИК!!!

224

Анонимен

преди 10 месеца

Само за тези думи, агент Митрофанова трябва да стане персона нон грата. Днес езика, утре територията, кактоо дивашките руски орди направиха в Украйна. Не, не говорим на един език, защото българомразецът Путин каза, че "азбуката е дошла в Русия от македонските земи".

223

България е велика

преди 10 месеца

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.