249

Анонимен

преди 10 месеца

Показахте единствено, че съсипвате сами собствената си държава и че сте силни тогава, когато се биете с въздуха и окопите, без насреща ви да има войници и дори хора.

248

Анонимен

преди 10 месеца

егаси и пичовете, влезнаха с мотопеди, излезнаха си с БТР-и, а рашките си разбомбиха собствената база

247

ПО СВЕТА И У НАС

преди 10 месеца

Един факт: "Белгородският десант" почти не е отразен в западни медии, за разлика от медиите у нас (споредено от Александър Меркюрис, който прави ежедневни анализи на войната). Въпросът е защо? Според мен една от причините е да не започнат гражданите на страните в ЕС, който са основи спонсори на Украйна да правят аналогия между Украинските действия и тези на ИДИЛ например. Понеже Русия е "агресорът", което е така, но все пак Русия нахлу в областите след неспазване на МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ.

246

баце

преди 10 месеца

Поредната мисиркина ода за тероризма. ***!

245

Анонимен

преди 10 месеца

Разбира се Русия не е очаквала, че украински нацисти ще влязат през границата и ще тероризират селата. Но се га очаква, а такива ще бъдат избивани на място като плъхове, това не са военнопленици, това са терористи.

244

До предният

преди 10 месеца

Гледам запенил си се, пий един руски черен чай да дойдеш на себе си. Не си ти когато си жаден! Успокой се, от война никой не е прокопсал. И тез железарии дето си ги изброил не носят просперитет и развитие, а само нищета и безвремие! Запиши се на рейки курс. По-добре ще се почувстваш. Голяма агресия таиш. Ще се разболееш за нищо!

243

Пешо Батмана

преди 10 месеца

Платихме на още изпълнители на мокри поръчки. Винаги ще намерят село, което да екзекутират в "знак на несъгласие". Така са постъпвали германските нацисти, взимаме пример от тях Слава Украине.

242

Анонимен

преди 10 месеца

Тези много не се различават от ислямистките терористи и е позор, че се представят в героична светлина. Защото утре някой недоволен или "недоволен" (скъпо платен терорист) ще направи същото и на територията на САЩ, както го е и правил. Все пак не Русия, а САЩ са най-чести мишени на терористични удари. И докато от една страна се тръби за "война с тероризма", а от друга - метастазите им героизират терористи, доверието ще спада, емпатиите към жертвите също, а САЩ имат далеч повече врагове от Русия.

241

Не се обяснявайте!

преди 10 месеца

Всички видяха какво показахте! Пълна комедия стил Бени Хил (е нали оттам са ви режисьорите)! :)

240

кубанская столица

преди 10 месеца

Ну доста рассказване на приказки от Белгород. Укри загубиза повече от 70 трупи. Неранени, ала трупи. Русские нямахя да взеха пленници. Само готови трупи. Днес в Белгородска обсласт всичко е спокойно.

239

Анонимен

преди 10 месеца

Нацитата обстреляли пригранично село и убили нялоко души. Ами ако сега Русия раздаде оръжие на селяните те да ще тръгнат ли да отмъщават?

238

Инвеститор

преди 10 месеца

Много бързо приключи контраофанзивата а толкова много милиарди долари вложихме в нея.

237

Анонимен

преди 10 месеца

МИ ДАЙТЕ ИМ СНИМКИТЕ НА ТЕЗИ ХЕРОИ, ЧЕ ДА ИМ ДАДЕМ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА!!...

236

Пример

преди 10 месеца

България как я превзеха без война? Вземайте пример. Изгонваш населението с най-ниските стандарт на живот. После ги правиш длъжници със самолети или каквото си поискаш за милярди които не могат да изплатят реално! И си ги купил. Печаташ пари и даваш на 20-30 човека отгоре, другите сами ще заминат. Този модел работи безупречно. Даваш им в ръцете по една пластмасова карта да теглят още кредит и са готови. Те не могат да го изплатят. Това е алтернативата на война за територия и власт.

235

Анонимен

преди 10 месеца

Путенчета какво става с мадър раша?

234

анонимен

преди 10 месеца

Трябва да се спрат, защото ще стане като виетнамската война. Помня още Джейн Фонда като обикаляше света да говори против войната. Крайно време е за друг вид разрешения на конфликтите, защото това е примитивно и варварско поведение с тези войни. Съгласен съм с двойния стандарт за важни международни въпроси. Лошо е устроен човек и ще се тррррепе докато свят светува.

233

анонимен

преди 10 месеца

Спирайте всякакви войни, не само тази, защото един свършва и другият започва. Не може едни да си правят държави - Косово, Македония, да точно Македония, защото да не би да не се знае чии земи са тези!? Но не, едни ще се самоопределят, но други не! Е, тогава ето ви война, и не ми говорете как само и само Русия била виновна! Да не искате другите да си разиграват коня както искат, а руснаците или които да са те, да им викат ура? То ние от това мазнене на тоз оня всички видяхме до къде се докарахме!

232

Зезам

преди 10 месеца

Влизам вчера в мола, само руска реч - пълно е с украйнци. Със семействата си и децата си. Който има акъл е тук. Който няма се бие за ..?? В името на..???...за слава....?!? Или без слава само да се раз***га тру***ът му , най- вероятно. Има хора без мозък но има такива и без акъл. Взел автомат и се бие срещу артилерия която го тепе от 60-80 км. Зеления си бибкамшика от там като усети , че се затяга примката. Намери 1000 страни за посещение :))

231

Анонимен

преди 10 месеца

И какво като сте нахлули в Белгород, талибани недни? Доказали, че са ***. Безсмислено действие. Сядайте на масата за мирни преговори и не ни се правете на мъже.

230

До 284

преди 10 месеца

Дай официална статистика за загубите които си написал. Урсулата каза още миналото лято че жертвите на Украйна са над 100 хиляди. Колко ли са сега? Но по данни от Украинска страна са към 15 хиляди. Така че всеки може да си измисля някви цифри (както ти в случая). Без официална статистика е чисто и просто пропаганда и тролинг по форумите да се залъгват бабичките.