67

Анонимен

преди 10 месеца

Да, ама друго си е да се тагнат от Гърция и да пускат у фейсо снимки от гръцки плаж...нищо, че багажника е пълен с домати и сaлами, даже бирите си носят.

66

Иван

преди 10 месеца

Ако почивката е на остров, там телепортират ли се, че няма значение цената на бензина?

65

az

преди 10 месеца

Последните години бензина беше над 2.40 евро, та бая евтин ми звучи с тия 1.8. Същата е и историята с хотелите. Бая поевтиняха. Не става с тия платени статии.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Много шум само и накрая ще затворят като скочи короната.

63

До АнонимеН

преди 10 месеца

Значи всички, които почиват е други страни, са предстели :)Всички туристически реклами са насочени към предстелите. Ето например, Бг се чуди как да се рекламира, за да привлече предатели от Зап Европа. Ти драги, си една завършена жертва на комунизма, научена, че чуждото е лошо и всички чужди са врагове. За такива доброволни затворници режимът няма значение.

62

село

преди 10 месеца

Ми на нашто БЕТОНИРАНО,Черноморие,ли да одят???ДЕТО НЕ ГИ БРОЯТ ЗА ХОРА!!!

61

АнонимеН

преди 10 месеца

До До АнонимеН/ ДОВОДИТЕ ТИ СА МНОГО СЛАБИ :D ЦЕЛТА НА ПОЧИВКАТА НА МОРЕ Е ЧОВЕК ДА СИ ПОЧИНЕ И НА ХАВАЙ ДА Е ПАК ЩЕ Е НА ПОЧИВКА НА ЧУЖДО КОГАТО ЗНАЕ , ЧЕ МОЖЕ ДА ПОЧУВА НА СВОЕ! ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ПРЕДАТЕЛ! НО ТО ПРЕДАТЕЛИ КОЛКОТО ЩЕШ В БЪЛГАРИЯ И ЗА ТОВА СЕ ЧУВСТВАТ КАТО У ДОМА СИ НА ЧУЖДОТО :D

60

До АнонимеН

преди 10 месеца

Ти, с главните букви, да не си онова куку Спароток или от неговата дружина?? Вземи *** до Гърция, после *** и до Индия и накрая се върни и се извини за всички глупости, които си написал.

59

АнонимеН

преди 10 месеца

НАСЕЛЕНИЕТО НА ГЪРЦИЯ Е ОТ ОТДЕЛИЛА СЕ КАСТА ОТ ИНДИЯ КОЯТО Е БИЛА ЛЕКО ПРИМЕСЕНА С БЪЛГАРИ И ДРУГИ НАРОДИ! ГЪРЦИЯ Е БЕТЕР ТУРЦИЯ! ЩОМ ВИ СЕ ОДИ НА ПОЧИВКА У ИНДИЯ ОДЕТЕ СИ :D

58

морски

преди 10 месеца

Не навсякъте по брега ни са мутри. Ще си вземем нашата печалба, както всеки сезон. Да му мислят алчните печалбари, защото платежоспособния турист избяга заради мутрите и няма да се върне...

57

До АнонимеН

преди 10 месеца

До Анонимния с главните букви:Ти не си стъпвал навън, затова пишеш глупости. На почивка човек НЕ иска да се чувства у дома и не му трябват сили, напротив, трябва да се отпусне и да забрави за дома. Ако всеки възприеме този глупав патриотизъм и си почива в държавата откъдето е, съвсем ще западне милото ви Черноморие.

56

айде нЕма нужда

преди 10 месеца

Наистина ли "всеки втори грък това лято не може да си позволи почивка заради поскъпването на всички услуги"?? Като ги знам колко са работливи...преработили са се гърчолята!

55

Анонимен

преди 10 месеца

В Гърция в по-скъпо, дума да няма, ама това е добре.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Иване, румънците отдавна подмимават родното черноморие. Вадиш спомени от преди 20 години.

53

21cm

преди 10 месеца

Платена статия, за да ни закара зорлем на Лайн0морието.Аз се върнах скоро от Крит, има два полета до Ханя на седмица от BGAIR, цените са същите, перфектно беше.Иначе на БГ планина - ходя, да.

52

Анонимен

преди 10 месеца

За София и югозападна Булгария, Гърция е много по-близо. А и нема кроманьонци, за разлика от бетона.

51

Хм

преди 10 месеца

Интерсно е дали в другите държави пишат такива тенденциозни и подвеждащи статии за Гърция. Миналото лято в Закинтос беше пълно с поляци, а в Лефкада - с румънци и сърби. Тези последните пристигат с автомобили, тъй като Лефкада има магистрална връзка с континента. Всички те са минали през Бг, но са предпочели да пътиват още и да стигнат Гърция.

50

Иван

преди 10 месеца

Разбирам, че центъра на вселената е София, обаче вземете се ограмотете малко. Букурещ е 2 пъти колкото София и на половината разстояние от черноморието, Румъния е 4-ри пъти колкото Бг, вече със много по-голям стандарт на живот и силно развита икономика. Само те са достатъчни за капацитета на черноморието. Най-пропадналите седнали да дават акъл.

49

АнонимеН

преди 10 месеца

ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН НЯМА КАК ДА ИСКА ДА ПОЧИВА НА МОРЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СЕ ЧУВСТВА КАТО У ДОМА СИ, А КАТО НА ЧУЖДО! ДОМА ДАВА СИЛИ! И АКО ЧОВЕК ИМА ПАРИ МОЖЕ ДА ОТИДЕ НА АЛБЕНА ХЕМ ЧИСТО ХЕМ ДОСТАТЪЧНО СКЪПО ДА ТИ СМЪКНАТ КОЖАТА ОТ ГЪРБА ВСЕ ЕДНО СИ В ГЪРЦИЯ

48

Космонавт

преди 10 месеца

Може да отида в Гърция, след като етиопците освободят територията.