15

BYD HAN 2023

преди 10 месеца

Напишете BYD HAN 2023 review в гугъл или ютюб и ще видите за какво става дума - и като изработка и като цена и като качество и като екстри. Германия вече е на опашката в автомобилостроенето.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Китайското подразделение на американския производител на електрически автомобили "Тесла" (Tesla) - "Ес Ей Ай Си Мотър" (SAIC Motor) и автомобилостроителна компания "Би Уай Ди" (съкратено от "Build Your Dreams" или "Изградете вашите мечти" - бел. ред.) са сред водещите износители от Китай- Демек американски автомобили произвеждани в Китай на ниски заплати и замърсяващи китайските земи. И пачките отиват в собствениците на ТЕСЛА

13

Анонимен

преди 10 месеца

До До 6 - по интересно е защо след 34 години западно партньорство българите живеят бедно като ckoтове и карат 20 годишни таралясници.

12

Драконът стана!!!

преди 10 месеца

Китай беше разпарчатосван и мачкан последните 200 години. Само Япония е избила 20 милиона Китайци по време на войната и окупацията от 1931 до 1945. И въпреки това Китай не цели отмъщение. Просто се развива и върви напред. 2011 година задмина Япония по БВП. А сега я задмина и по производство на автомобили. Автомобилостроенето е огромната гордост на Япония така че това е голям удар по самочувствието им. И то точно когато са домакини на стещата на Г7 насочена срещу Китай.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До 7 Кажи го на тибетците

10

До 6

преди 10 месеца

Интересно защото истински богатите хора карат последен модел БМВ, Ламборгини, Ферари, Мерцедес, Порше, а не кара китайска кутия? Китайските сапунерки са за бедните.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Lynk&Co на Geely вече са осезаемо на европейския пазар, навсякъде може да се видят по улиците на европейските градове, BYD също са с много силна маркетингова кампания в Европа.

8

Браво!

преди 10 месеца

Китай е една от най-древните нации, с хилядолетна история! Не е на 200 години.Китай е философия, а фащ - нищета.... холи ууд.

7

Китай не е изстрелял

преди 10 месеца

дори един куршум по поданици на чужда държава! Не е влизал и окупирал държави. Не е сменял правителства или извършвал политически убийства на неудобни лидери. Дирия, Либия, Ирак, Йемен, Афганистан, Виетнам и тн и тн. Всичко товва е дело на САЩ и на бившите колонизатори и настоящи неоколонизатори. И ВЪПРЕКИ ТОВА ПО ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ВСЕ КИТАЙ Е ЛОШ И НЕЩО ВИ ПРЕЧИ? Що така бе демократи? Да не би да ви е шубе че не сте конкурентноспособни, а?

6

Анонимен

преди 10 месеца

Германия вече е в каменната ера в производството на автомобили сравнена с Китай - A uto in China: prices and new products 2023! youtu.be/rGkvMwTi3b4

5

Анонимен

преди 10 месеца

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция. 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Максимална версия обурудване 60 хил долара, стартова ценa 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Китай е 1,5 млрда жители, Япония 130 млн., германия 90 млн..Кой, кого е изпреварил, а?

3

Анонимен

преди 10 месеца

Китай отдавна задмина Германия в автомобилостроенето. Германците още държат луксозния сегмент на скъпите модели по 150 хил евро, но за масовите коли и средната класа автомобили китайците ги бият.

2

Край

преди 10 месеца

Америка това не я брига много НО е поразен мотора на мотора на ЕС - немското автомоблилостроене. Германия не може да вземе завоя към електрификация на колите. Европейсските ел коли доколкото въобще ще се правят ще са ... френски.Но така е - държава която няма суверенитет не може да диктува нищо в света.

1

ХА ХА ХА!

преди 10 месеца

Американофилите - нещо мъдро, имно и поучително за икономиките да кажете? И за "подкрепата" на Китай към кравария и нейните приятели?