75

Анонимен

преди 10 месеца

И АЗ ПОМОГНАХ НА КИТАЙЧЕТАТА. КУПИХ СИ 2 ЕЛ. СКУТЕРА. ПРИЯТНО СЕ ПЪТУВА. БЕЗШУМНО ЛЕКО И БЪРЗО.

74

Зевзек

преди 10 месеца

Все по кофти новини....за съжаление сме слуги на умиращата Западна империя

73

За грантояда

преди 10 месеца

Коментарът ти наистина е излишен. Китайците правят коли от доста години вече и са водещи, докато ти си направил НИЩО.

72

XA XA XA

преди 10 месеца

Коментарът е излишен: made in China.

71

До 72

преди 10 месеца

До 72: Пич, Европа не е света. Отиди малко в Близкия изток, Дубай, СА, Израел 2/3 от колите са японски, 1/3 американски, корейски и китайски. Всяка 10-та кола е марка, чиято емблема виждаш за първи път т.е. китайска. Китайците имат още много ориз да ядат, но ядат много много бързо и в близко бъдеще автомобилите им ще са навсякъде.

70

Китай и русия

преди 10 месеца

Безграничната любов свършва до парите. Факти...Китай изнася в Русия,но приходите от продажбите си получава в САЩ и ЕС, нов газов поток...Русия Китай..скоро няма да има, въоръжение китайско също,защото Китай бе предупреден...или Путин или край на търговията със запада. Е тогава,къде е любовта към Путин?

69

Британски УчЕн

преди 10 месеца

Китайците има още много ориз да ядат докато стигнат японците. В Европа и Великобритания има много заводи за японски автомобили, това не се води експорт. Достатъчно е човек само да се огледа и да преброи китайските и японските коли около себе си за да прецени сам какво е съотношението.

68

Карлос Сайнц

преди 10 месеца

Предпочитам японските или европейските.Нека великите руснаци карат китайски...

67

Анонимен

преди 10 месеца

До 67 Кажи честно. Ти кво ще спечелиш ако Си смачка ЕС? Ортак ли си на Си?

66

Анонимен

преди 10 месеца

До 61 "В Япония с кеф бих живял." - мда... И щяха да ти викат смрадливеца.

65

Анонимен

преди 10 месеца

До 65 "А също и краден дизайн до безобразие" - мда... Но Фолксваген правят джоинт венчърс с китайците, за да имат достъп до китайските технологии за електрически коли. Защото Фолксваген са гола вода. Факт е другарю, факт, дето неграмотен про'с'так като ТЕБ няма как да вдене.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Си, мачкай прокълнати в Запад! Смачкай ЕС по-бързо!

63

Анонимен

преди 10 месеца

Тротинетките им се палят като за световно, какво остава за електричките им. Кой ги купува, Русия ли. Е може би в бъдеще и ЕС заради зелените си политики.))

62

будинов

преди 10 месеца

До Анонимен.Така им е казала ККП и затова мълчат като пукели.Понеже темата е за големия чайна износ един човек по горе е абсолютно прав,количество не качество.А също и краден дизайн до безобразие

61

popa ot razgrad

преди 10 месеца

най-страшното е, че Китай драматично бързо подобрява не само количеството, но и качеството на колите си...

60

Анонимен

преди 10 месеца

Като отида в магазина за части за колата най-честата фраза е "имам китайски бо клуци за 50 лв и качествени германски за 90 лв". И като си взема нещо китайско верно се троши след 3-4 месеца. Та не ми обяснявайте колко много са напреднали и как качеството е номер 1. Китайците търсят количеството ,а не качеството. Не случайно и цените са по-евтини. Просто влагат най-евтините материали. Това е факт. Иначе няма как да издържат на пазара.

59

анонимен келеш

преди 10 месеца

Иначе аз за Китай мнооооого мога да ви говоря неща къде не сте и чували:):):)Гришката Порожанов от Созопол къде беше там посланник ми е личен приятел:):):)На маса ми е разказвал как са искали да му изядат джак ръсела на некъв рожден ден:):):)

58

Анонимен

преди 10 месеца

В Япония с кеф бих живял. В Китай не мерси. И понеже съм бил в Китай преди години по работа не ми хареса,че гледат на чужденците с подозрение. Мълчат и само за работа. Не смеят да кажат нещо извън работна тема. Все едно ги е страх да не издадат някоя тайна и някой да им иска обяснение. Доста дръпнати хора.

57

анонимен келеш

преди 10 месеца

Ние тук Българите с Русия не искаме да имаме нищо общо бе руски ботове:):):)Пискайте си безпомощно,но и културно тук под новините:):):)Тва само ви остана:):):)Над Витоша прелитат Натовски хеликоптери и пазят Българското небе от вражеска Русия:):):)

56

Тито13

преди 10 месеца

Полурамотни български сцървули, които не могат да отгледат даже едни домати, критикуват най-големият износител в света! Ама че китайците карат чисто нови автомобили, никога втора употреба, знаете ли това бе драги ми нещастници?