33

Анонимен

преди 1 година

В България това не може да се случи, няма кой да доживее до 95 годишна възраст.

32

Анонимен

преди 1 година

Добре дошли в Прекрасния нов свят на Западните ценности! Сатанинският Запад предвижда само евтаназия за възрастните хора, а за тези, които не искат евтаназия - cмъpт от електрошок!

31

езиковед

преди 1 година

До АнонименТова е "новговор" - свиквайте. Има и други , вече използвани думи, в същата категория, но си ги намерете сам/а

30

Луната

преди 1 година

До Слънцето, нещо се объркваш, къде е Австрия /в Европа/ къде е Австралия ? Приблизително разстояние 18 хил.км. А рибата е мАрлин, не е мерлин.В желанието си да изглеждаш информиран, малко си станал за смях.

29

Samo minavam

преди 1 година

Бабата като не е била с преносим заземител към проходилката, ще я респектират я

28

Ами сега

преди 1 година

Малко ли ни са нашите дертове, та започнахме да берем гайле и за тяхните.

27

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте скоро и деца да респектират .

26

Анонимен

преди 1 година

Самият глагол "респектирам" също няма общо с проявяването на насилие, напротив, той буди точно обратните усещания - внушавам,предизвиквам респект, уважение - пак според тълковния речник. Ползването на думата в смисъл "предизвиквам страх" не е правилно, прави се само в уличния жаргон, но тук нивото за жалост е такова. Хайде сега, трийте, админи, то си е срамно да пишете подобни неща. Като иставим настрани пълната излагация с ковид пропагандата и военната такава, такива по-малки са ви доста.

25

Анонимен

преди 1 година

Как може да сте толкова неграмотни и да получавате заплати от писане? Нямате знания дори за средношколник. Щях да помисля, че се подигравате с жената, ако не знаех, че българският език ви куца яко. Респект означава "уважение, почитание, страхопочитание, почит", поне според тълковния речник на българския език. Какво общо имо тук той с насилието над една възрастна жена? Насилието у кого е породило такива усещания и чувства?

24

Анонимен

преди 1 година

Добре че не са застреляли с 60-70 куршума.. Можеха да викнат и бтр със местният swat 100 годишни инвалиди в проходилка са много опасни и силни.

23

Анонимен

преди 1 година

Добре, но този тейзър върши страхотна работа в останалите 99% от случайте, и сега заради някаква изкукала бабка ще преразглеждат употребата му? Защо? При всяко ползване на тейзъра има риск от лошо падане и травма, но тя си е за сметка на този, които оттказва да се подчини на полецейско рапореждане И заплашва живота на униформения. Бавна или бърза бабка, никой полицай няма да рискува живота си след като разполага с тейзър.

22

Анонимен

преди 1 година

Имайки в предвид, че англетата пращаха в Австралия на еднопосочна командировка тежките си престъпници, поведението е напълно обяснимо!

21

Джеендъри

преди 1 година

Нали не са я запалили както правят нацистите в урколандия пак добре

20

Анонимен

преди 1 година

До 18 Слънцето В Австрия е много спокоен живота. Има живот, не занимават поданиците си с глупости. Толкова пари имаш ако работиш там, че се чудиш къде да ги харчиш. Висок клас държава, па макар и отделена от света. Ходиш за Мерлин - Риба меч, много са свързани с океана. . . . . . . ОБРАЗОВАЙ СЕ! АВСТРИЯ И АВСТРАЛИЯ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА! ЕДНОТО Е ДЪРЖАВА, ДРУГОТО КОНТИНЕНТ! НАДЯНАХА НА ВСИЧКИ ПО ЕДНА ВАКСИНА ДА УМИРАТ ПО БЪРЗО И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ НЕЩА но няма как да ги разбереш с две мозъчни клетки

19

чудя се

преди 1 година

Как не са я застреляли тия полицаи, какъв е тоя електрошок?? Или щото е на 95?

18

Кънчо

преди 1 година

хахахахах бабата с проходилка и с нож в ръка се приближавала бавно към полицая и той не може да я обезвреди по друг начин, а ползва електрошок...хахахах да беше извадил и пистолета. Чакайте такъв да ви защитава от истински престъпници. Че той е напълнил памперса от 95 годишна старица с проходилка... Това звучи като сюжет от *** американска комедия...но той света стана американска комедия, така че всичко е точно

17

Заключение

преди 1 година

Англосаксонската полиция хептен се сдуха. Нашите поне се страхуват само от жителите на махалите, ама на бабите не им цепят басма!

16

Негро - мюмюн

преди 1 година

Ако беше от наще дюдюк щяха да и извъртят.!. Алах акбар!

15

Слънцето

преди 1 година

В Австрия е много спокоен живота. Има живот, не занимават поданиците си с глупости. Толкова пари имаш ако работиш там, че се чудиш къде да ги харчиш. Висок клас държава, па макар и отделена от света. Ходиш за Мерлин - Риба меч, много са свързани с океана. Той ги и храни 30% . Отлично земеделие, силно развито Овцевъдство. Спокоен живот. И най-важното 3 климатични зони: субекваториална на север!, тропическа и голямата част е субтропична. Всичко вирее. И да най-отровните животни са там също.

14

Анонимен

преди 1 година

Тия сите може са преселници от Врачанско. Просто са се намерили пцували са се макло бабето извадила чеккиията и казала те сеа ви утепах. Омрразите не са имале ка да отговорат. Сигурно са пиле до сабахлем