37

Анонимен

преди 1 година

Не слушам бнр и не гледам бнт защото освен ловтаряне на едни и същи лъжи друго не работят тези търтеи. Накрая стигнаха до естествения си край -- на улицата.

36

Анонимен

преди 1 година

Всички русоробеещи медии са бедни и обречени на фалит. Скоро и Карбовски оттича у канала.

35

Анонимен

преди 1 година

в БНТ са им по-големи заплатите щото ги избират по-красивички за да ги показват по телевизора и връзкарите ги пердашат

34

Анонимен

преди 1 година

Протестите трябваше да бъдат когато просто Киро спря газа, тегли заеми да раздава и подклаждаше инфлацията, сега вече е късно и след 10 години когато държавата ще трябва да плаща на 100 хиляди програмиста максималните пенсии сте чао.

33

Анонимен

преди 1 година

Мене ме е ят да ги слушам вече. Само реклами и прекъсват.

32

силно загрижЕна

преди 1 година

Ама много гладно това момченце от снимката, дето държи едно колче с надпис БЮДЖЕТ!

31

Анонимен

преди 1 година

Радиото е държавно и политичките се подиграват. Само реклами, часните ги заглупават и нямат пари и спряха и музиката. Ами тв даже не може да се гледа в бг. Бнт дадоха интернета на някаква часна мутренска фирма цдн и тя ги приватзира и скубе с такси както кабелните рекетират. Спряха и маочве и не може да се гледа. В Македония тяхната държаван пуска ШЛ без никакви такси и мутри..

30

Анонимен

преди 1 година

защо журналистите от бтв не излязат да протестират на някой булевард за заплати??

29

Анонимен

преди 1 година

Стига бе 880 лв и чих го търсят в тая медия? В частните дават по 5 000 лв. Една тарикатка напусна нова тв където взимаше 8 000 лв и отиде при кошлука на 10 000 лв. Касиерките в Била вземат 3 000 лв!!

28

силно учудЕна

преди 1 година

Освен пълнеж на градската канализация, какво друго произвеждат, та реват за заплати?!

27

Кина

преди 1 година

Между другото, съдебните лекари също са много корумпирани. И срещу добро заплащане са готови да вкарат невинен човек в затвора с фалшиви "експертизи". Няма и осъден лекар за лекарска грешка в България. Така че лекарите в България могат да убиват ваши роднини безнаказано и никой няма да поеме отговорност.

26

Хмммм

преди 1 година

Пореден опит на синдкикатите да вдигнат населението. За тяхно съжаление се сблъскват с няколко проблема: 1. Българското общество е силно сегментирано. 2. Никой не вярва на синдикатите. 3. Всеки е убеден, че някой друг трябва да му свърши работата. Целта на синдикатите е да оправдаят съществуването си! И да вдигнат данъците за да получават повече дотации. Ако протестираме срещу нещо, то трябва да е срещу синдикатите в България!

25

Анонимен

преди 1 година

Политически некоректните Пьотр от Волгоград и Силвия Великомъченица бяха ли на протеста? Ако не им стигат по 5 хилядарки на месец БНР може да им плаща в рубли.

24

Пена

преди 1 година

Ако някой ден останем без БНР и без БНТ никой няма да разбере! Нищо не вършат! Както и синдикатите. Синдикатите и те са на хранилката на Кремъл. Кремъл им вика "Протестирайте за заплати!" А през това време в Русия заплатите са 200 лева, а пенсиите са 100 лева!

23

Хайде, хайде

преди 1 година

Има стотици частни радия - идете да работите там да видите какво е! А, ама вие си искате заплатата на датата, без значение дали вали, дали гърми. В малки частни радия чакат заплати по половин година! За едно посредствено предаване, то не бе тоноператор, редактор, водещ, музикален редактор и т.н. В частно радио се прави от един човек.

22

Спасов

преди 1 година

В радиото са само роднини и братовчеди, както и в целия държавен сектор. Там кадърни хора не се допускат защото вдигат шум и ще събудят спящите служители.

21

...

преди 1 година

Ей сега ще повдигнат темата за данък събиран в полза на БНТ и БНТ. По подобие на Великобритания, където няма. значение дали ползваш... задължително плащаш. От край време се опитват да получат безусловен достъп до банковите ни сметки :)

20

Джо

преди 1 година

Да напускат! С техните безценни качества КОЙ няма да ги наеме веднага. То не е българско радио ами руско! Волгин се спонсорира от Кремъл.

19

Сашо

преди 1 година

Нека първо да си оптимизират програмата,водещите и съдържанието.незнам кой слуша "културния прозорец" в който една мрънкаща жена няколко часа прави реклама на неизвестни нейни близки, роднини и приятели поети,музиканти, художници и т.н.и за целта се харчат милиони държавни пари и скъпо ефирно време.Или "страхотния" радиотеатър- звучащ гнусно и извратено.Каква добавена стойност са дали тези хора, за да искат повече заплащане?Да се погледнат първо острани.Не е соца - не сме длъжни да ви храним!

18

Зозо

преди 1 година

Пълна Лустрация в БНР и БНТ. Да изхвърчат руските и ДС другари. Ай сиктир!!!