9

Анонимен

преди 1 година

Да се строи, никакво отстъпване. 10 човека има-няма, финансирани от някой, ще спъват цяла държава, но пътуват по магистрали, не по черни пътища.

8

Ако имаше държава

преди 1 година

ДАНС до сега трябваше да са разбрали кой финансира "протестиращите" и да създаде работа на Сарафофф и Гешефф, ама на никой от чиновниците не се бачка, защото и така си лапкат заплатките, а държавата яко я клатят от вън и вътре ... Алпите са на швейцарско сирене, ама там "протестираши" няма

7

VladTepes

преди 1 година

Протестиращите следва да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян. Освещаването гарантира помощта на Бог при решаване на евентуално възникнали проблеми.

6

Майора

преди 1 година

Крайно време е да се довърши "Струма" и пътуването да бъде леко и юриятно! Доста хора загонайа о е крайно време да се спре с протестите ! И инвеститорите винаги търсят да има добра инфраструктура и тогава действат!

5

Анонимен

преди 1 година

Виждам много доволни граждани там, а и министъра не им е останал долен, ами защо не ги арестува нали така правехте комунистите преди време а Шишков?

4

Анонимен

преди 1 година

Поздравления за Шишков .Цяла България ще страда заради шепа протестиращите палячовци.Крайно време е да има магистрала София -Солун. Живот и здраве да ни приемат в Шенген юго-западна България съвсем друг вид ще има

3

Анонимен

преди 1 година

Шишо бакшишо в действие

2

Браво!

преди 1 година

Браво на Шишков, но така също и на всички велики български лидери, които от хилядолетия не жалят сили и енергия, ами се трудят заради нашата СВЪРЗАНОСТ, като градят паве по паве и кофа вар по кога вар големия инфраструктурен проект, който ще осигури благоденствие и радост, но най-вече СВЪРЗАНОСТ, като при това няма да е само за нас, но също ще ни свърже и с Гърция, приобщавайки ни необратимо към европейските ценности и към евро-атлантическите структури. Браво!

1

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се спре с това освещаване от разни религиозни лица. Несериозна работа.