82

Анонимен

преди 1 година

До Червената смърт, И твоя сатанизъм е измислен от психопати, изобщо вярата в нещо несъществуващо е присъщо за откачалките, затова и мошеничката и шарлатанка Блаватска е изпразвала джобовете на вярващите в нищото и си е пълнила нейната гуша, а примитива Хитлер е търсил сред жълтите от Азия, измислени от нея "арийци".

81

Анонимен

преди 1 година

До Червената смъртА каква ти е кръвта, която дава живот на хората и млекопитаещите? Не е ли червена? А цветята и някои от плодните цветове на дръвчетата, не са ли червени? Писна ми, някой да ми дава неговия тон+дирижира за цветовете и спектъра и си слага самоизмислени определения за тях, които налага и на нас! Психопати, които си мислят, че света се върти около тях и техните измислени определения , които трябва да бъдат налагани над всички!

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Давай Ердо, само ти не си свали гащите пред Американците. Данос печелиш." ... , в Германия , преди време показаха по телевизията , как Ердоган коленичи и целува ръка на Байдън, но не предаде държавата си и построи много неща за турците.

79

истината

преди 1 година

Зеленски да иде да хване влака от Китай за 5 дена ще пристигне със 100 милиона китайска армия. Но той не иска операцията да спре а да ходи като ББ да се здрависва и да се моли елате в ЦИРКА операция. Не е свикнал с голямата Китайска публика и бая време ще му е нужно да асемилира същия отговор.

78

Бъдещето

преди 1 година

ПУТИН

77

Сата НАТО

преди 1 година

Не е зле Турция да е икономически силна, но няма да се получи. 20-годишното управление на един човек, което почва да клони към фасадна демокрация, е диагноза. Формулата "самостоятелен играч" е нонсенс. Тя води само до националсоциализъм и война. Войната може да бъде или в Сирия, или в Северен Ирак, или в Източна Тракия и Проливите.

76

Анонимен

преди 1 година

Китай беше зле преди години, но сега имат 400-500 милиона средна класа жиевеещи по-добре от в Европа. -----////------ Да. Да, точно така е... ама друг път.

75

Турчин от Бурса

преди 1 година

До Додо Тешекюрлер на православните братя в България!

74

Додо

преди 1 година

Иншаллах на братята мохамедани в Турция, Ердо ще спечели!

73

сляп

преди 1 година

Има само една кандидатура в Турция и тя е Ердоган.н Както е казал пророка Той сам ще иска да слезе от Власт по Божия Воля.

72

Анонимен

преди 1 година

Епа оно Ердо си ги организира изборите..как нема да спечели

71

Петър Хтистов

преди 1 година

-Аич,аич,аич......аич,аич,аич......аич,аич,аич......аич,аич,аич,......

70

Червената смърт

преди 1 година

ЗВЕЗДИТЕ като умират стават на цвят Червен.......същото е и при хората при кръвозагуба.......Това е така заради Квантовата физика която няма нищо общо с математиката която е обикновен инстинкт за самосъхранение с философско оцеляващи променящи математическите закони свойства...........Идат времена дето десет милиарда човеци със забит нож в гърба или корема докато умират с кръвта си ще пребоядисват Земята в червен цвят бетер тоя на Марс..........Сатанизма е червен от много Хилядолетия а не от век

69

Анонимен

преди 1 година

Досега има двама диктатори които са се оттеглили доброволно след загуба на избори. Пиночет и Франко. Всички други са отстранени принудително.

68

Анонимен

преди 1 година

Къв е тоз основния претендент, че не мога да му изрека името....бати имете Кълъчдароглу......хахахахаха :)))

67

Анонимен

преди 1 година

До H2 И какво му е лошото ако Черно море се напълни с американски кораби? Някой трябва да сложи прангите на руския агресор.

66

Анонимен

преди 1 година

Ердоган може да спечели само с измама.

65

Анонимен

преди 1 година

Давай Ердо, само ти не си свали гащите пред Американците. Данос печелиш.

64

Public enemies

преди 1 година

Преднина на НРП първи тур, много въпросителни, какво ли ще стане :) Глупости, избори с ясна категорична победа на първи тур.

63

H2

преди 1 година

Ако Ердоган не спечели , Черно море ще се напълни с американски военни кораби