66

Анонимен

преди 1 година

тая не я пускайте че ше изчезне беследно

65

Анонимен

преди 1 година

Ама защо казва, че е искала да се самоубива...да го е направила и да ни отърве от гн..усното си съществуване.

64

ха

преди 1 година

леле с кви неща занимавате народа !

63

Анонимен

преди 1 година

Най-доволна от ареста на туй същество е т.нар. Елизабет - хитрата селлляндурка дето се хвана с Тихомир-Мелиса. Два три месеца са си само с Тихомир и без безполовото урррунгелче. Елизабет сподели " Мъчно ни е за Емили, но не ни липсва, знаете ли колко неприятно беше, когато с Тишо се опитвахме да правим кекс?!? Малкия мръссник Емили все се буташе между нас и си търкаше чушлето.Тишо се притесняваше и му падаше паттттката.Сега сме много по спокойни!!!".

62

Анонимен

преди 1 година

E КОЙ СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ В АРЕСТА???????? Защо допускате съдебната система да се превръща в посмешище, за да угаждате на психично дуформирани???

61

Паню Баирски

преди 1 година

Време е да престанем да се занимаваме с тия жалки боклу-и!

60

Анонимен

преди 1 година

Когато се забавляваш за чужда сметка така става. Ду пето му вече е мнохо разработено. То му е таботния инструмент. Лезбийка бил горкия...

59

Анонимен

преди 1 година

Извратенитепедерунгели нямат място сред нормалните хора. Това болното с пърпоретката въобще не знае защо е живо.

58

Анонимен

преди 1 година

Ония антибългари от БХК за тоя случай ще си траят, дилема кой да защитават, рецидивистите ли, "то" ли, жертвата няма да е, щом не е от етноса.

57

Не стана ясно

преди 1 година

В ареста при мъжете ли го държат или при жените? Би трябвало данните от паспорта му да са водещи, тогава ще е голямо преживяване за мъжете. Ако обаче си е издействал правото да е при жените, тогава кефът ще е за него, защото се прави на жена, но си е мъж.

56

Анонимен

преди 1 година

"Цялата тази история си плаче за съд в Страсбург. Има поне 5 червени сигнала за драстично нарушаване на човешки права и на тримата. Личи си, че историята с клипа е по-скоро изопачена, за да се намери повод за компрометиране на ЛГБТ хората в страната и в частност Емили." - Струва ми се, че си влюбен/влюбена в Емили. Бързо към ареста да споделиш чувствата си!

55

Анонимен

преди 1 година

Ако арестът беше направен така, че да може всички попаднали в него да се чувстват добре, тогава всички щяхме да сме престъпници. Не ни занимавайте с пишелкия мозък на този индивид. За него най-подходящото наказание би било да му се изтрият всички профили в социалните мрежи и да подпише някакъв правно обвързващ документ (нямам идея дали има такива, но ако има ще е добре), че поне 5 години няма да си прави нови.

54

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази история си плаче за съд в Страсбург. Има поне 5 червени сигнала за драстично нарушаване на човешки права и на тримата. Личи си, че историята с клипа е по-скоро изопачена, за да се намери повод за компрометиране на ЛГБТ хората в страната и в частност Емили.

53

СПРЕТЕСЕ

преди 1 година

До СПРЕТЕСЕ-антибългарскинпо!

52

Анонимен

преди 1 година

Това е мъж. Правилното заглавие е: Мъжът с психично отклонение не се чувствал добре.

51

Анонимен

преди 1 година

Добре де, ако влезе в затвора, в България ще е мъжки, та там дали ще и пръснат тротинетката или понеже си пада по жени, ще им стане аверче.

50

СПРЕТЕСЕ

преди 1 година

До Анонимен54 Така,че това е провокация срещу държавноста е ясно.Друготе е как ще се борим срещу *** НПО които насаждат антихристиянството.Сега- да видим как сороските антибългари ще приемат присъдата не срещу тротинетка а срещу ГРАЖДАНИНА НА РБ-ДАНИЕЛ ЙОРДАНОВ!СКРИТАТА ЦЕЛ НА ПРОВОКАЦИЯТА Е СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!СТАТИЯТА Е ТРИБУНА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!

49

Хайде, хайде

преди 1 година

"Костадин Паскалев обясни, че е трудно съгласуването по род" ?!?! Е, кое му е трудното? Простата ли има или матка?

48

Анонимен

преди 1 година

При Бай Тошо нямаше такива работи.

47

Туй Недоразумение

преди 1 година

пак го отърваха НПО-тата. Нищо де, с тоя акъл ще му намерят килия скоро.