126

Малко за политика

преди 1 година

Ако я гласуват без пълно мнозинство, ще важи само за тези, които са я гласували. В нашата конституция е записано" Бракът е доброволен съюз между мъж и жена". Трети пол няма. Така че на дж'ендърите - среден п'ръст.

125

Анонимен

преди 1 година

Яжте бонбони и шоколади с атразин и не забравяйте всеки ден да консумирате пилешко,което е инжектирано с женски хормони.После сами ще поискате Истанбулската конвеция,а тези където ни блъскат с тези химии ще станат още по-богати и ще мечтаят за контрол на света и намаляване на свръхнаселението,за да го контролират по-добре.

124

Поздрав

преди 1 година

"Чудно общество евро-океанско -хайвер, шампанско и нищо християнско!Абе я кажете не на шега сегакой ви прекара под тази дъга, а?"

123

Анонимен

преди 1 година

който милее за европейски съюз, европейки парламент, европейска комисия да се изнася от България в тази гейропа..

122

Анонимен

преди 1 година

ек и еп имат страници в инстаграм, да ги направим луди със съобщенията.. :)))

121

dakotabg

преди 1 година

Bloooow, Марсел, blooooow

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 - Прав си, но не прави нелогични сравнения с СССР. Я припомни подобна простотия да са ни налагали, когато бяхме в соц.лагера?

119

Христо Христов

преди 1 година

Ревете, ревете, ама на избори гласувате да слугувате на ЕС. Защото сте про'с'таци! Факт.

118

Анонимен

преди 1 година

До 121 "Кирил Петков харесва това!" - и Тиквата харесва това.

117

999

преди 1 година

Натискът към България,Латвия,Литва,Словакия,Унгария и Чехия за ратификация на ИК,при това незабавно,е изнудване,което е в разрез с проповядвания в ЕС мултикултурализъм.А новите европейски правила за борба с насилието над жени е дискриминация по полова принадлежност.ЕС вече не е икономически съюз за свободно движение на хора и капитали.Насилието и дискриминацията във всичките им форми не се обличат в конвенции,които дават измислена защита на малцинства,но лишават мнозинството от права.

116

Анонимен

преди 1 година

до 124, какво е цивилизоване да си завираш неща отзад ли, не мерси ще си остана ***

115

Марсел Попов

преди 1 година

Цъpвyлю твърдо отказва да се цивилизова !

114

хехехехе

преди 1 година

начи нас за Шенген могат да ни блокират две държави, а тая помия , която няма нищо общо със домашното насилие и дори в полза на педофилията , ще бъде наложена въпреки несъгласието на 6 страни . Да ви пи ка я и на демокрасито .

113

ПП

преди 1 година

Кирил Петков харесва това!

112

Момичето от Дания

преди 1 година

Но наистина опасно в тази ИК е друго, а именно узаконеното право разни НПО да прилагат нормите, процедурите и предписанията, следващи от изложените преди това предпоставки. Ето това вече не бива да се допуска, защото НПО по предположение е функция на гражданското общество като коректив на държавното управление и на другите администрации. В този смисъл ИК противоречи и на принципите, заложени във фундамента на самия ЕС. Т. е., всеки гражданин на ЕС може да заведе дело против ИК на тази основа.

111

Момичето от Дания

преди 1 година

Наистина е добре коментиращите да познават обекта на коментарите си, в случая ИК. Моето мнение е, че това е напълно излишен международен договор, тъй като заявената му цел вече е постигната в други документи.От друга страна, в него наистина се дава спорно определение на понятието ,,пол" (макар в оригинала да става дума по-скоро за социален, а не за биологичен пол), както и имплицитното внушение за мъжа като насилник (иначе откъде са се взели насилваните жени?).

110

Shark

преди 1 година

Да ви е-а в демокрацията беее, брюкселски зелкиии! Значи 6 държави, членки на ЕС са против тази конвенция, но вие, мкеRенца долни си я въвеждате, че и натискате тези държави да я подпишат!! Ето затова евроскептицизмът ще расте, и затова ЕС ще се разпадне.

109

Анонимен

преди 1 година

до 116 Изборите са нагласени, също и партиите за които може да се гласува, сега ще стане ясно като не допуснат референдума за ерото да се състои. Наскоро Радев не се съобрази с решението на реферндум с 80% за, Обзор да се отдели като самостоятелна община от Несебър

108

Христо Христов

преди 1 година

Ревете, ревете, ама на избори гласувате да слугувате на ЕС. Защото сте про'с'таци!

107

Анонимен

преди 1 година

Очаквам скоро Унгария да излезе от ЕС. Унгарците са достойни хора и знаят, че има само два пола. В истанбулската конвенция пише, че има 50 пола и че пола е социално явление, а не природно.