206

Читател

преди 1 година

По голяма простотия не можахте ли да напишете.

205

Нещастно жуже

преди 1 година

Жужето Адолф путин..

204

Дядката

преди 1 година

Какъв смешен "анализ" и "изводи" за състоянието на руската армия!Не увряха шопските глави , че както каза дядо Вазов - "Кат Русия няма втора тъй могъща на света"В момента Русия разполага с най-ефективните оръжия и само стареца с дименсия Байдън и нашите пишман политици не разбират , че сме застаналите на страната на губещите , за което ще съжаляваме горчиво!

203

Скриващ поражения

преди 1 година

Мили г*золизци, писали тази глупост, станете някакви драскачи на художествена литература, щом фантазията ви ражда такива смехории

202

Анонимен

преди 1 година

АААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА. ТОЛКОВА ЗА РУСКАТА МЕЧКА. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХЯ

201

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Стоянова,Ще ви помоля да не пишете статии, съдържанието на които не ви е ясно!Благодаря!

200

До 214

преди 1 година

В нета можеш да намериш учебници по история от САЩ. Където пише, че мустакатият чичко е обявил война на САЩ, и съответно те са извоювали победата във ВСВ. За армията на СССР и победите им - нито дума. А на америкосите им втълпяват в главите, че СССР са метнали атома в Хирошима и Нагасаки. Та те така, не само у нас промиват мозъците на децата!

199

Анонимен

преди 1 година

Притесняват се от Прогожин , все пак си го очакват на 10-ти да не вземе да се появи на 9-ти

198

.

преди 1 година

:D абе шматароци откъде ги измисляте тия

197

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика. Не сещат се, че ние и тогава сме били на губещата страна и сме им обявили война. Слава богу, че акълът ни е стигнал да не пращаме наши войници да воюват там (в Русия). Затова и не са ни смачкали после, при настъплението си на запад. А сега по всичко личи, че марионетките, които ни управляват нямат никакъв акъл и както е тръгнало ще правим каквото ни каже САЩ, а накрая няма да ни се размине като през 1944 г.

196

Анонимен

преди 1 година

Поредната тъ п а статия! Поредните измислици... Излиза, че техниката на парада е всичко, което имат руснаците и понеже са им унищожили техниката укро-фашистите, те сега няма да могат да направят парад? Колко глу па в и наивен трябва да е човек, за да ви повярва. Все пак, на парад участват около 10 000 военни, а във войната минимум 400 000.

195

Батьо Зеленския

преди 1 година

Всички ,Аноним,,ници тук са тъ..пии сор.о.Соидии и бълват пропаганда.Путин и Хага,,ха ха ха.точно обратното ще стане.От крайна почти нищо не остана.Слава кокайне анонимни укро,,профили.

194

Taliban

преди 1 година

РОССИЯ ЩЕ ПЛАТИ МНОГО СКЬПО АГРЕСИЯТА СИ. СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ НА НАРОДА ИМ ЩЕ СЕ ДРЬПНАТ ОЧИТЕ..ЖАЛКО..КРИМ БЕШЕ ТЕХЕН НО АЛЧНОСТА ПУТИНСКА ГИ ПОГУБИ.

193

бай престъпникът

преди 1 година

Стела Стела толкова ли ти е акъла.? На това и децата от детската градина няма да повярват а камо ли нормални хора. Разбирам лицемерието и предателството ти но напиши нещо което да е близко до реалното.

192

дедо Ташунко

преди 1 година

по-блестяща мъдрост не бях чел досега.

191

Малко за политика

преди 1 година

Питам се дали след толкова години русофилска пропаганда някой в Русия се сеща, че по време на Втората световна война СССР и Германия са били съюзници и даже заедно са поделяли държави в Европа?

190

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

189

Пак по опорката?

преди 1 година

До Striker: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

188

Малко за политика

преди 1 година

Питам се дали след толкова години русофобска пропаганда някой в САЩ се сеща, че по време на Втората световна война СССР и САЩ са били съюзници.

187

Нищо ново

преди 1 година

Ако някой е очаквал друго мнение от Вашингтонският Институт за изучаване на войната много се е объркал. Латерната на русофобската пропаганда трябва да се върти непрекъснато.