117

тя

преди 1 година

Ето кой убива невинни хора - укронацистите, това е техна "запазена марка " !

116

Мона

преди 1 година

Т.е къщите са разрушени и хората са убити не директно от украински снаряди, а от падналите частици от ПВО. Това е типичния коментар на троловете за да защитят действията на Русия, когато има разрушения и убити хора в Украйна. Едва ли не украинците са убити от своите, не от руснаците. Сега можем да приложим същият принцип.

115

тя

преди 1 година

Ето кой убива мирни граждани !

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124Яко си се объркал. Путин не пречеше на Украйна да преговаря за асоцииране с ЕС! Точно на САЩ им трябваше марионетно правитество на границата на Русия и на пътя на руския газ и петрол за Европа. Прочети решението на Украиския съд за издадените присъди на"Геройте на Украйна"от"Торнадо". Виж видеото с подпалването на Профсъюния дом в Одеса. Новините по нашите телевизии 2014 и Декларацията на нашето Народно събрание от тогава! И т.н., и т.н. Сега САЩ същото правят в Грузия!

113

МАРИЯ

преди 1 година

Обаче никъде не се казва какво е станало тая нощ в Украйна . Стратегически бомбандировачи не използвани до този момент във войната са попиляли всички влакови композиции с западно оръжие. Освен това има 2000 Украински воени обучавани в западни бази убити преди дори да са хванали автомата .

112

Анонимен

преди 1 година

ударили са тая мизерна къща и са убили обитателите вероятно бедняци без късмет. поне е ясно какво представлява украинската армия (

111

Анонимен

преди 1 година

Браво, с тяхните камъни по техните уродливи глави русоидни

110

Минаващ

преди 1 година

Днес Суземка, утре Москва и Петербург. Войната ще стигне/стигна и до Русия. Щом пускаш ракети и бомби на чужда земя, рано или късно и върху теб ще падат ракети и бомби. Руските мужиците незабавно да напусната украинската земя, за да настъпи мир. В противен случай освен в Киев бомби ще има и в Москва.

109

Анонимен

преди 1 година

украинците-подли,нахални авантаджий,бяха на квартира,след тях сменях хладилник,готв.печка,климатик,внимавайте унищожители са.

108

Ром'с

преди 1 година

Отговора на Русич днес сутринта е Киев и Киевска област..

107

Анонимен

преди 1 година

Не издребнявайте толкова за начина, по който пишат хората във форумите - че липсвал препинателен знак, че изречението започва с малка буква и т.н Това не е литературен реферат, а коментар, нахвърлян набързо.

106

Анонимен

преди 1 година

Хора които си слагат фалшиви лайкове постоянно учат на морал другите. Себе си не поглеждат.

105

Анонимен

преди 1 година

Къвги във форума а през това време някой си поиграл с лайковете. Бг никога не гледа важното и обича да лъже.

104

Анонимен

преди 1 година

Кой е агресора сега. За тия хора агресора е Украйна.

103

Анонимен

преди 1 година

Хора които си започват изречението с малка буква критикуват други трролове .Ей това ви е форума. По нахални хора няма на света от сорросоидите..

102

Анонимен

преди 1 година

До 125 Първо ще овесим предателите като теб, на стълбовете!

101

Анонимен

преди 1 година

Ей, кво ми пишете на тия умрели езици тука. Ходете си в пропадналите държави и там се разправяйте. Факт е че руснаците са агресорите и то по точно лично путин, които искаше да направи Украйна марионетна държава като Беларус ама не му се получи дори и след като наля милиони за дестабилизиране и назначаване на престъпници в Домбас и Луганск, които се избиха един друг де

100

Анонимен

преди 1 година

КО СТАА БЕ

99

До 119

преди 1 година

Ти чуваш ли се бе? Имал приятел на приятиля та жена ме от Одеса, която имала приятели на приятели в Донбас?! Ха ха ха ха! Аз лично съм глидала снимки и видео как бягат от бомби и как се бомбардира училище в Киевски квартал на Донецк! Също видео от града Спартак точно на фронтовата линия! Срещу Авдиивка! Козел! Говоря и украински и руски и пазбирам директно какво казват хората!

98

До 117

преди 1 година

Разбира се че Русия е агресор! САЩ също е агресор! И Украйна е агресор 9 години в Донбас!