66

Агенция ЕЖК

преди 1 година

прИзентс,баце... вЕрвайте :)

65

Алекс

преди 1 година

Беганье към Блатото докато е време.Контраофанзивата наближава.

64

реалист

преди 1 година

До сибщи УНИАН то и според вси4ки други си е Бахмут само тасс го взима по 5-6 пъти на ден

63

Анонимен

преди 1 година

тоалетната хартия из4езна тъй 4е явно ДА

62

КОй какво?

преди 1 година

"Врагът е в паника" - от паническите уркаински новинарски вмятания - бая паника!

61

сибщи УНИАН

преди 1 година

според същите Артьомовск е още Бахмут.

60

Анонимен

преди 1 година

Този киет не се е вяствал в Мелитопол от февруари миналата година. Да беше останал да се грижи за хората, сега само се развява по телемаратони и провокира омраза.

59

(-_-)

преди 1 година

Добре значи всичко започва с военната операция на Путин. В Украйна не е имало преврат, населението не се радикализира и тия области Русия насилствено ги подлага на референдуми.. И Виктория Нюланд няма нищо общо с Украйна, нали?

58

Копейкин младший

преди 1 година

Скоро ще дойде времето когато и у нас ще се "обърне тоягата" и всички краварски *** от НПО-та,тролещи по медиите в така наречените антинационални телевизии от групата на БНТ, БТВ и НОВА ще ви изметем . . .завинаги !За това е нужен да бъде приет Закона за "Чуждестрания Агент", за да се изчисти държавата от тази продажна клика от редактори, журналисти, кореспонденти, блогаджий, сайтаджий и всякакви други писдосьi намърдали се на Западна хранилка у нас.Имаш ли над 20% финансиране от чужбина . . .ВЪН !

57

кико

преди 1 година

А неви ли минава през ума,че руснаците подготвят подобаващо посрещане на укрите и затова не искат да има пречки.Една такава е мирното население.Те няма да го използват като жив щит срещу настъпващите фашаги,които избиват своите сънародници в името на победата на САЩ и НАТО.Ще има колосални жертви на отличната руска тежка артилерия,само се моля да не се стигне дотам,че доста майки ще плачат.

56

Анонимен

преди 1 година

Що не пишете за бункера в който е имало 300 нациста и Кинжала ги е унищожил. Нямате ли информация? Какви журналисти сте като пишете само щуротии?

55

Анонимен

преди 1 година

Русия ще си връща Украйна чак до Москва...

54

абе

преди 1 година

колко ли време ще си лафим тука..........а русия бавно и твърдо си връща украйна! и никой не я интересува!

53

Анонимен

преди 1 година

Ние членуваме в отбранителен съюз, а не в съюз за въоръжена защита на американските интереси. Ако във Вашингтон и Брюксел считат, че НАТО и ЕС са създадени с такава цел, то тогава трябва ли ни членство в тях?

52

Мда

преди 1 година

61 , кои руски медии ..."Медуза" ли ?

51

До 58

преди 1 година

Ще вярваме на украинската пропаганда хаха Дори най-гледаните украински Ютюб канали от миналата година минаха изцяло на украински и под тях се вихринтакава отявлена русофобия ...смешното е че те имаха пазар в целия рускоговорящ свят - тоест Русия и Централна Азия които общо са пет пъти повече зрители , а сега останаха да си ги гледат само местните

50

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на тукашните "русофили" е, че не знаят добре руски... Ако знаеха нямаше да пишат небивалици... То дето се вика самите рускоезични медии достатъчно дават данни за загубената от Путин война в Украйна.

49

Анонимен

преди 1 година

То в училище учим предимно на български и говорим на... български... Наясно ли сте колко "нелепо звучи това"?...

48

Укри

преди 1 година

Разбира се че така ще направят.Всички нормални хора ще евакуират цивилните пред заплаха от военни действия.Ссмо украинските *** ги използват като щит в Бахмут и другите места на сблъсъци !

47

Анонимен

преди 1 година

Що за нация говори езика си.........защото го изучава в училище. Вие наясно ли сте колко нелепо звучи това.То и ние учим англииски в училище,но това не ни прави англичани