33

Иванов

преди 1 година

Фъндък Йорданка: "София ще създава зелени острови" из които ще се разхождат малки зелени човечета отгледани специално.

32

Анонимен

преди 1 година

До Русенецстой си в Русе, тук е зле

31

Анонимен

преди 1 година

като паветата ли ще ги засадът

30

Анонимен

преди 1 година

Пусти и Фандък не се орина ей

29

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНИ ПАРИ В ДЖОБ ЯСНООО

28

Анонимен

преди 1 година

казват софиянци озеленяването е лична далавера на фандъчката, боко кюлчета , тая с дръвчета и лалета , едни изкоренява други сади всяка година , а лалета холандски преди 5 години гиизписваше по 3 лв луковичката сега са сигурно двойно

27

До Русенец

преди 1 година

Човече, извинявай, но не си добре! От малката Виена да се преместиш в бетонна София, не си заслужава. Софиянец съм, но от корумпирани кметове и общини, върви с бесни темпове презастрояване. От дясната страна на шосето за Драгалевци са изникнали 20 етажни гиганти, с такова отстояние, че сигурно може да се види, какво закусват хората. И не знам, кой луд ги купува. И така е в целия град, Не остана въздух.

26

Русенец

преди 1 година

Я кажете ако човек печели добре и в Русе, има ли смисъл да идва да живее в София !?!?Мисля да се местя да живея в столицата, но само центърът ми харесва, останалата част е бетонно гето !!!

25

Ху Кеърс

преди 1 година

Само в *** не можем да премахнем хора където вредят на обществото тая мумия не е направила абсолютно нищо и седи като вкоренена в парите и ги прилапва само за нея.Освен това служителите в парламента са хазартно зависими и парите от българия изчесват някъде.

24

От квартала

преди 1 година

Хвърлят тук - там някой пребоядисан контейнер за отпадъци и последно време забелязвам миене на улици, докато вали дъжд.В общи линии кретенски решения от *** кратунска тимберица.

23

Политкоректен

преди 1 година

Зелени острови? Че тя си беше в зелени острови преди да ги застроите, нали? Преди 25-30 години Атина беше един сив каменен град без никаква зеленина. А София беше един красив зелен град с паркове и градини. Сега Атина е един красив град с множество паркове, градини, дръвчета, а София е един грозен бетонен град без зеленина. Мерси, гербери!

22

ловец

преди 1 година

Йор-Данке, колко дървета осякохте да строите булеварди и блокчета около тях? Мм?

21

Велин

преди 1 година

ТИ СЕ ОРИЕНТИРАЙ КЪМ НАПУСКАНЕ.

20

contractor

преди 1 година

Значи купете нивата от човека, 100-150 еврака на метър ще излезе и садете дружно дървета от задружния блок колператив

19

Смях!

преди 1 година

Пълни глупости разправая тоя козел ! Къде видя засаждане , да не говорим , че дори не поливат малките фиданки, а хората от кварталите вършат тая работа ... СРАМ си бабке !

18

Анонимен

преди 1 година

ДОКОГА?

17

Анонимен

преди 1 година

Някакъв мухльоо намерил своя нива на площадката иска да строи между двата блока, ама не отчита, че тъпата му нива нямаше да струва 2 стотинки, ако не бяха направени улици, училища, детски гради и блници по времето на соца и нивичката у чеше да струва 2 стотинки, ама иска да влоши живота на хората застроявайки им градинката.

16

Анонимен

преди 1 година

не мога да не отбележа факта че 2/3 от софия се управлява от кметове на ДБ. Претенцийте към небръснатото, моля.

15

добре, обаче!

преди 1 година

София нямаше нужда от островчета преди демокрацията. Тогава всичко беше потънало в зеленина, сградите отдалечени една от друга, а сега прилича на бразилска фавела. В Лозенец преди 3 г. унищожиха зелената площ пред нас, за да си строи кмета на Ст. град. Изсякоха дърветата, вдигнаха грозен блок, втора година стои празен. Така че, мадам Ф. да не се прави на зелена преди избори, всяко нейно действие е с цел кражба и загрозяване на града ни!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Toчно от времето на соца се гъчат блоковете един до друг. Всички стари блокове са един до друг и е ужасно да се живее в тях!