95

Анонимен

преди 1 година

На горната статия сте шибнали видео във формат в който нито то се отваря нито статията се придвижва за да мога да я прочета но не мога нито форума.

94

Анонимен

преди 1 година

Ниско интелигентно неграмотно злобно сорросче русофобче.

93

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва да сме ,,честни" като Нинова , то трябва да забраним вноса на всичко що иде извън България...

92

Анонимен

преди 1 година

Добре де....Години внасяме бо*клуци от Турция и никой така грижовно не се загрижил за здравето на българския народ.Темата ,,Капитан Андреево удобно бе замлъкната от Нинова и Радев и Костадинов.И изведнъж , дълбоко загрижени....Лошите украинци.То , от това ,,свободно слово" , човек не може се изкаже така , както мисли

91

Анонимен

преди 1 година

Добре де....Години внасяме *** от Турция и никой така грижовно не се загрижил за здравето на българския народ.Ъематс ,,Капитан Андреево удобно бе замлъкнаха от Нинова и Радев и Костадинов.И изведнъж , дълбоко загрижени....Лошите украинци

90

Анонимен

преди 1 година

Нека погледнем от друга страна....От трън може ли излезе право...От трън все що е , криво е.Така , от Костадинов и Нинова и Радев що ще излезе.Нещо добро?....Там дето е текло, казват старите хора , пак ще протече.Мръдни води са текли , и сега чисти ли?

89

Анонимен

преди 1 година

Ох бате келепира.Келепира....Как се дига иначе цените.След забрана на по евтиното разбира се.Стара тактика за обогатяване на едни сили на статуквото в България.Изнадяме евтино.Вмасяме скъпо Едни богатеят.Други душа берат.

88

Анонимен

преди 1 година

Фашистката нациска проукраинска предателска групировка ще отхвърли предложението но и то по тая причина е предателско защото е неизпълнимо.

87

Анонимен

преди 1 година

С никовете за мен сте трролове и пишете каквото ви е наредено изедници.

86

Анонимен

преди 1 година

До Коба.Ами явно има защо и това не е само в България.

85

КОБА

преди 1 година

ДО 86----- 10% ОТ 7 000 000 тона ПРАВИ 700 000 ОТ ТЯХ 5% = НА 35 000 ,А ВНОСА 20 000 тона , ЗНАЧИ ПО МАЛКО ОТ 5% не разбирам защо е тази ШУМОТЕВИЦА та чак в ЕВРОПА

84

Анонимен

преди 1 година

До Зозо.И къде го видя това половин свят ,че не е ясно.Тя Украйна е по-малък производител и от Германия и Франция в Европа,а какво остава да я сравняваме с Китай,Индия,САЩ и Русия.

83

Анонимен

преди 1 година

До коба .А наистина ли е половин процент.

82

коба

преди 1 година

МИЛИ ДИБО ОТ 82,КАК ЩЕ СЕ ПОДБИЕ ЦЕНА С УВЕЛИЧЕНИЕ ПО МАЛКО ОТ ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ????

81

КОБА

преди 1 година

НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ СЕДЕМ МИЛИОНА ТОНА ГОДИШНО ПШЕНИЦА ,ВНЕСЛИ СМЕ ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ТОНА ОТ УКРАЙНА,ТОВА Е ПО МАЛКО ОТ 0,5% ОТ ТОВА КОЕТО НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ----ПИСЪЦИ ОМАЙНИ И РАЗГОВОРИ БЕЗКРАЙНИ ЗА НИЩО,ТОВА НЕ МОЖЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ОТРАЗИ НА ЦЕНАТА НА ХЛЯБА,АКО ХЛЯБА СТРУВА ДВА ЛЕВА ,ТО ОТ УКРАИНСКОТО ЖИТО ЩЕ СКОЧИ С ЕДНА СТОТИНКА

80

Зозо

преди 1 година

Какви отрови бре руснаци? Половината свят се изхранва с украинско жито и слънчоглед. Ай сиктир!!!

79

Dibo

преди 1 година

Ами щом и преди не ни е трябвало защо сега да се внася и то на цени така,че да се подбива българското производство

78

Имаме право

преди 1 година

Имаме право да забраним вноса ако се докаже, че има пестициди или други вредни съставки в селскостопанската продукция от Украйна. И това важи не само за внос от Украйна, а и за всеки друг. Така че да действат, защото спряното от Полша, Унгария и Словения ще се насочи насам.

77

БАБА ТИ

преди 1 година

Ама как така. Това не е евроатлантическо. По 1 заплата веднага всеки да дари на Укрите и увеличаваме вноса тройно. Усещам ръката на Путин тук.

76

българина

преди 1 година

абе защо няма за бедните държави безмитен китайски внос на ел коли???? за сметка на немската автоиндустрия