29

леле леле

преди 1 година

с жест са им е показвали номера на дпс който да маркират :)

28

Анонимен

преди 1 година

Почти няма разлика между негласувал и гласувал с "Не подкрепям никого". Единствената разлика е, че при един референдум ще се иска по-висока избирателна активност заради тези с "Не подкрепям никого". Затова гласувайте за партия или коалиция.

27

Анонимен

преди 1 година

Убедиха българина да не гласува, докато купуват ромите за по стотачка, а турците гласуват по команда. После да не се сърдите, че ни правят на маймуни. Гласувайте! Ако ще да е с "не подкрепям никой".

26

Анонимен

преди 1 година

До кога хора, които нямат нищо общо с България, ще ни определят съдбата. До кога ще дават власт на Доган.

25

Анонимен

преди 1 година

Не могат да четат и пишат на бьлгарски но гласуват за бьлгарски парламент - егати падението

24

До Анонимен 29

преди 1 година

Да, иска ми се повече българи да гласуват, повече избирателна активност, а не само да си оправдават мързела с куп оправдания що да не се вдигнат до урните. Така само дават тежест на купените гласове, силно заинтересваните далавераджии, и контролирания вот. ПС: ако имате познати, роднини дето ги мързи - дайте им зор, аз вече го направих!

23

Анонимен

преди 1 година

В Турция гласуват а в България не гласуват.

22

Бай Петко

преди 1 година

Благодарим на Славуца за многото изборни секции в чужбина.

21

Анонимен

преди 1 година

Бюлетини без номера , и с разбъркано подреждане на партиите. Проста работа е да ги отпечаташ в 10 варианта, а фактически- ето ти образователен ценз. Абе желание трябва, начин се намира

20

До До 20

преди 1 година

Тия дето не говорят български най-вероятно наистина ще гласуват за ДПС. Но има и доста "турчета", особено от по-младите, които си говорят безпроблемно български. И дочувам, че на доста от тях им писва ДПС и осъзнават какво не е наред с тая партия. Както казах, те биват компенсирани с огромно количество вот от ромските гета. Има и още по странно нещо - етническите българи дето са от ДПС, те са ми много странни, но явно имат далавера. Но те вече са друга тема.

19

Бастър копче

преди 1 година

Турските българи традиционно са си необразовани - бях на студентска бригада 1990-та в Пазарджик, контингента в консервния комбинат съответно съставен предимно от етнически турци и ние - студенти и ученици от всички краища на българия. Оттогава в съзнанието ми се е запечатал израза "бастър копче", когато на поточната линия се случеше нещо необичайно, примерно се счупи буркан най близкият започваше да вика: басър копчеее, това значеше този, който е най близко до аварийния стоп да го натисне.

18

До До 20

преди 1 година

Ами аз лично съм бил количество години в чужбина, студент и после малко бачкане, тъкмо да видя държави с добре работеща система как функционират. Впоследствие се върнах в България вече, но през годините, когато не съм бил в Бг съм мислел дългосрочно за държавата (а не с едни избори хоризонт), и не съм искал тук да е произвол. И впрочем, за разлика от 90-те, в съвремието почти всички българи дето са в чужбина са временно само, и после се връщат. Управлението ще е макс. 4 год, държавата си остава

17

До 20

преди 1 година

Не можеш да ме убедиш че "българи" които не знаят български ще гласуват за партия като ГЕРБ или ПП. Съмнявам се да са правили предизборни материали на турски език за да привличат електорат от Чорлу например

16

До 20

преди 1 година

След като живеят в чужбина то не виждам да имат причина да гласуват за управлението на страната, защото тези управляващи няма да засягат техния живот, а този на хората в България. Все едно да живея във Видин и да гласувам за кмет на Петрич. Някак си куца логиката. Когато се върнат в БГ - тогава да гласуват

15

баба мара

преди 1 година

целта е дпс да влезе в управлението и да разпределя порциите траншовете от еса тези неграмотни хора са мюрета на алчното дпс къде са 35 тира с дарения последнобяха на пазара в одрин

14

До Анонимен-Цялата..

преди 1 година

До Анонимен: Човек, донякъде си прав, ама не съвсем. Едно, че на запад има временно пребиваващи (студенти, гурбетчии) относително адекватни българи, и второ, всъщност много българи от т.нар. турски произход се отдръпват от ДПС в последните години, като партията компенсира с мнооооого гласове от ромските квартали в Бг. Нека и това го точетем.

13

9

преди 1 година

На предишни избори яко ни заливаха с новини каква е избирателната активност! Днес обаче нещо прави впечатление, че такива липсват! Що ли!?

12

Анонимен

преди 1 година

Преди изкярваха безплатна екскурзия до кърджали. Сега секцията им е до газягата и кебапче не замезват по случая. Въпроса е каква им е далаверата да участват? Да ни присъединят пак към великата ко4инa, в която сме изоставали близо 500 години докато останалия свят е напредвал икономически, индустриално и културно. По нашите територии културното им забавление е било да изберат коя зелка да резнат за показно. И църквите би под земята да не биели на очи над дурава на двора. Пфуу. Изостаналочи.

11

Петров

преди 1 година

хора нямащи нищо общо с българия определят съдбата и и претендират че са българи. а изгонените от турция българи нямат право да гласуват за техните избори

10

Басри

преди 1 година

''Сабри първи отиде, за да упражни правото си на глас. Казва, че се е изморил вече от толкова избори, но не губи надежда България да се оправи.''-----Тук има нещо НЕНОРМАЛНО!!!