67

НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ

преди 1 година

ДОКАТО ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ ВСИЧКИ "БОИ" НА ПОЛИТИЧЕСКИТЯ СПЕКТЪР, НЕ РАЗРУШИ ОКОНЧАТЕЛНО ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА И ДА ПРИНУДИ ОВЦЕТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЕДНОЛИЧНА, ДИКТАТОРСКА ВОЕННА ХУНТА, ПРЯКО ПОДЧИНЕНА НА БУНКЕРА !ТОВА Е ПО ПЛАНА НА КГБ-КУКАТА РЕШЕТНИКОВ !ИЗПЪЛНЯВА СЕ ДО МОМЕНТА ЕДНО-КЪМ ЕДНО ОТ ТУКАШНИТЕ МАСОНИ, С ГОВОРИТЕЛ - ПИСАТЕЛЧЕТО-ФАШИСТ - НЕДКОВ!НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ -ИСКАТ ПРЕЦЕДЕНТСКА ГУБЕРНИЯ, КОЯТО Е АДСКИ УДОБНА ЗА МАФИЯТА ФОРМА СИЛОВА ФОРМА НА "УПРАВЛЕНИЕ" НА МАТРЯЛА!

66

Няма да има кабинет

преди 1 година

Но като гледам и служебние как се навежда пред Господарите, с България е свършено и с партиите на статуквото, и със служебен кабинет.

65

Анонимен

преди 1 година

Не вие ви е все едно дали ще има,или няма да има кабинет, важното е за вас сополизи е да си вземете хонорара от поръчковите платени социологически(проучвания )и анализи. Искат и натискат за кабинет от американското посолство ,за да може тоя кабинет на ГЕРБ,ППДБ и ДПСда ни вкара във война и да прати български мъже на фронта в Украйна

64

Ако коалиция

преди 1 година

е да съсипиге енергетиката и отровите народа с неподходящо гориво. Ако коалиция е да въоръжавате воюващи страни. Ако коалиция е безумна инфлация. Ако коалиция е евро, неизгодно за България, ако коалиция е съсипано зеленчукопроизводство и животновъдство. Ако коалиция е съсипано здравеопазване. Ако коалиция е цифров конЦлагер. Ай не мерси!

63

Воденичния камък е -

преди 1 година

Борисов ,той е неприемлива фигура за поне 50 % от избирателите ! Страх ли ги е какво им е на тези политолози ,но този момент го пропускат ,със Борисов освен ДПС друг няма как да се обединява ! Заради него предстоят много такива избори -без резултат -- цялата опозиция във страната е създадена на базата анти-Борисов ,те няма как да му отстъпят .това е положението във Б-я.... поне половината българи не могат и да помислят ,че той може да е във някакво управление дори и инкогнито !

62

Анонимен

преди 1 година

Монтерейската банда ще наложи на всичките си дечица да се обединят и да направят правителство понеже вече стана смешно.Дечица на БКП (Монтерейската банда) СДС,ГЕРБ,ПП,ДПС,Възраждане,АТАКА и др.

61

До 67

преди 1 година

И кой ще е Месията?

60

Анонимен

преди 1 година

Никой ли не разбира или не им се иска да разберат че парламентарната държава изчерпи одобрението на хората? Въпреки че много добре го разбират сеяндурите не пускат кокала и се натискат за 10 000 лева заплатка. Трябва да се смени статута на държавата парламента да се закрие и да се премине към президенска република. В противен случай Агонията ще продължава с векове.

59

Манолски

преди 1 година

Хартиена коалиция или ББ ще праща пак контактьорите за евроатлантическа уйдурма

58

Анонимен

преди 1 година

От ЦИК съобщиха,че са готови с резултатите.Очакват изборите да свършат.

57

Аз

преди 1 година

Не, не искаме кабинет, искаме цялата некадърна и продажна политическа класа да се махне! Искаме нови лица, ама верно нови и не такива натрапени пак отвън като царчета, Кирчовци и Кокорчовци, юпита като Милен Велчев или пък счетоводители като пискун Дянков. Не щем и военолюбци като брадатия Иванов и файтон партийката му. Не щем и мутри от времето на СИК и прочие групировки. Не щем също Корнелия и Догановото дпс. Когато всички тези изчезнат, тогава може би мнозинството ще излезне да гласува.

56

Анонимен

преди 1 година

Аз преди няколко дни видях че даже и за изборни резултати има залози в Уинбет, за ГЕРБ беше 1,70, за ПП 2,10, а трети бяха Възраждане!

55

Витанов

преди 1 година

Със сложни изчисления установих, че при тези резултати никой не може самостоятелно да управлява!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Пак ли тръгна мантрата за 12те години? А преди това за 45 ?

53

Анонимен

преди 1 година

Важно е ромите как гласуват. Все пак те са бъдещето на тази държава.

52

Анонимен

преди 1 година

Много мъдри политолози.....

51

Анонимен

преди 1 година

Браво на Мадуро ,РАДЕВ и менецуелските машини .. Волът рие, но на главата му пада ...

50

Анонимен

преди 1 година

Браво на Мадуро ,РАДЕВ и менецуелските машини .. Волът рие, но на главата му пада ...

49

Анонимен

преди 1 година

Кабенет ще има с колиция между първия и втория, а това са ГЕРБ иии Макак!!

48

НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ

преди 1 година

МАФИЯТА ЩЕ ДОБУТА НО МЕС(Т)НИТЕ "ИЗБОРИ", И ЩЕ НАПРАВИ ПАК "ДВЕ В ЕДНО"! - МАФИЯТА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА, АКО НЯМА МЕС(Т)НИ КМЕТОВЕ! - А ТОКУ ВИЖ ДО ЕСЕНТЕ ВОЙНАТА СВЪРШИЛА, А МАФИЯТА МИНА МЕТЪР БЕЗ ДА ПРАЩА ОРЪЖИЕ ЗА БОРБА СРЕЩУ БЛЯ*ДОВЕТЕ!МАФИЯТА СЕ УЖАСАВЯ ОТ МИСЪЛТА ДА ПРАТИ ОРЪЖИЕ СРЕЩУ СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ, КОИТО Я СЛОЖИХА НА ВЛАСТ С КРЪВ, НА 9 СЕПТЕМВРИ!-НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОТЪНЕ ОКОНЧАТЕЛНО В ЕВРОПА !-НЯМА ДА ИМА И ЕВРО, КОЕТО БИ ДАЛО - РЕАЛНА ИНТЕГРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ В ЕС