87

ужас

преди 1 година

Без коалиция няма стане! леле лелееее

86

Малко за политика

преди 1 година

Трябва време. За да си отвоюваме държавата, трябва да се изчисти ГЕРБ от местната власт и от съдебната власт. Докато това не стане, ще циклим. Сега във всеки град, село и паланка има по една гербаджийска дружинка, която знае много добре какво ше последва за нея ако ГЕРБ трайно загуби властта. На това се крепят Бойко и далавераджиите около него.

85

Мислят за господарит

преди 1 година

А България не ги интересува. 33 г. разруха от едни и същи. Остана и да ни отровят с неподходящо ядрено гориво и мобилизация-Служебното. Бърмбарите и ГМО-то вече са ни в храната от години. Цифровият концлагер идва. А вие си говорете за светло Европейско бъдеще, като ви падне догодина КЕВР, а сметките ви за ток и парно, станат половин заплата, идва изкуствена продоволствена криза. За какво ми е ЕС и НАТО, като България няма да я има. Не ми дреме за ЕС и НАТО, провал и разруха.

84

Анонимен

преди 1 година

Не България, политическите партии циклят на място. Това означава, че много са се износили и са обнаглели.

83

Соня

преди 1 година

Щом разрешихте всички вие публичните лъжата,наглостта да вилнее ,така ще бъде България все по- дълбоко към дъното.Не се правете на невинни. .Срам ме е от вас.

82

Анонимен

преди 1 година

Не става въпрос за Европейското бъдеще на България. Защото ако Българияи *** такова бъдеще както вече имаме в Европа, скоро няма да има Българи в България. Вие искате Европа заради кинтите и интересите си. Ако реално гледахте интересите на България бихте прежалили много аспекти от Европата за да се запази България. Но не оправдавам и злите Българи в България която не са успели и винят Европата, че им е виновна. Тия хора също не се интересуват от България, а го правят от яд. Малко са Българите

81

Анонимен

преди 1 година

Станем ли президентска република с Радев начело, както им се иска на някои хора, край с европейското бъдеще на България! Това е целта на такива като Нинова, Костадинов и др. платени от Кремъл марионетки.

80

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Всичко води към абсурда Сакскобурготският фашист да се нахендри с цялата си ромска немско-испабо-талиянска рода във властта.

79

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тя коалицията си е факт от 30 години.Политически партии срещу негласуващи.Никакви коалицик! Народът иска Руско тряйно правителство и Народен съд.Всичко останало е пародия.Негласувалите отбово ще сме абсолютно мнозинство в това османско робско безправие.ДА ЖИВЕЕ РУСКОБЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА! ДА ПРЕБЪДЕ СВОБОДАТА !

78

Анонимен

преди 1 година

" Спечели" ли пак ГЕРБ с 24 или 25% все тая,пак няма да има правителство! -:) Но да вметна само,че и на тези избори,ще има изненада!-:) А ГЕРБ,Опозицията в 5 парламента,няма да я допусне до властта!-:)))Партиите,които " гласуваха" " оръжие" за Украйна,през главата на българина,ще си платят вересиите на тези избори!!!-:) Нищо не е забравено!-:)

77

Българин

преди 1 година

Гласуваш за ГЕРБ или ПП, получаваш коалиция от двете. А коалиция от двете е равносилно на вкарването ни във война, в защита на чужди интереси.

76

Shaka Zulu

преди 1 година

Който каквото си надроби..., 34 г. нищоправете и нагло ограбване...в край на сметка...сметката винаги идва...за плащане, време е и политическите клоуни да си носят последствията,е..??, те горките още не го осъзнават, а когато го осъзнаят...ще е по трудния начин.

75

Ясно

преди 1 година

Е са толупа и сокола ще си напазаруват по столипиново, монтана, видин и ще си нагласят едни 50% общо. Такава е заръката от вашингтон. Нали толупа сам се похвали че 4 пъти е ходил на козяк.

74

Анонимен

преди 1 година

Коалиция ПП, ГЕРБ чакаме я, за да развенчаем още един мит и да видим как гласуващите за ПП излизат на протест за сваляне на правителството, хахаха, а ако видя, че до края на деня ГЕРБ и ДПС извадят 45% призовавам онези 80%, които не са гласували да отидат да метнат един протестен вот за Възраждане за да няма случайна изненада по оста Доган, Бойко. Политическите партии са шах-мат. Вървим към безпартиен режим или президентска република.

73

До 79

преди 1 година

Аз мислех че четири трети, там щели да местят затвора!

72

Анонимен

преди 1 година

Както върви червените маймуни от *** ще ги победи БСП ХА ХА ХА ХА

71

Анонимен

преди 1 година

И в президентските републики, президента е излъчен и избран от гласувалите за водещата партия! Това че е едновременно и премиер не променя нищо в сравнение с парламентарна република!

70

Анонимен

преди 1 година

Вие го искате ама ние избирателите на ПП-ДБ не го искаме. Кой с когото иска да се коалира. Нашите няма да се коалират с никого. Затова сме ги избрали, за да не се коалират. Иначе излитат от политиката на следващите избори. Ако исках да се коалират, щях да гласувам за ГЕРБ-ДПС или Исраждане...

69

Анонимен

преди 1 година

Две трети от Бахмут вече е под контрола на ЧВК Вагнер,

68

без жива сила няма

преди 1 година

Без жива сила няма стане. Всъщност, какво се очаква да получи украинската армия за пролетния юруш? 91 танка малко са. Още 324 БТР-а, 224 БМП-та и 381 бронирани автомобила. Оттук горещата час на юруша се очаква да е около месец, докато всичко изброено бъде утилизирано. После? - войски от източна Европа.