8

българин

преди 1 година

Би било интересно да се направи анкета сред млади българи с добри доходи.Да ги питат дали те биха се занимавали с политика.Отговорите им биха били интересни.В големите градове живеат и работят много такива .Техните отговори биха дали отговор на друг интересен въпрос-откъде произхожда днешната политическа класа и каква ще е бъдещата.Въобще такава анкета би била интересна.

7

Поли

преди 1 година

Ангажирани са да унищожат България,това е техния ангажимент.Невежи,политически неграмотни,безобразни лъжци,безобразно нагли ,огромно самочувствие без покритие...Какво очаквате от такива,какво?!

6

Мисирки

преди 1 година

Волен Сидеров Кунева и Паси Доган и Пеевски Костов и Маджо Борисов и Цветан Цветанов ни УНИЩОЖИХА и докараха до просешка тояга

5

Ъхъ

преди 1 година

"Ако от "Изборите" наистина зависеше нещо, те, щяха да бъдат забранени!" - Марк Твен

4

Анонимен

преди 1 година

Както казваше дедо ми в случая: "Зелени ги береш"! Умен беше.

3

Анонимен

преди 1 година

Странджа, маминото не съм ли ти казвала пак наскоро, че си много про'с'т?

2

Анонимен

преди 1 година

Дайте ся 100000лв. на брюкселските нпо-та да рекламират гласуването, основно за брюксел.

1

Анонимен

преди 1 година

Ангажиран съм - БСП, ГЕРБ, ДПС корумпета - Възраждане и ПП чуждопоклонници едните блеят на изток другите блеят на запад. Ще гласувам само, ако ГЕРБ и ДПС минат 45%. При всички останали случаи не гласувам за никой за да не им подарявам субсидии. Липсата на глас и отказа за пълненето на джоба на неудачници също е вид политическа ангажираност.